Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

Ezdirme kendini o şerefsize.her gün ona boyun eğecegine bi kere ailene hesap verirsin kurtulursun.zaten hiç bilmedikleri bi durum degilmiş.

O anlatmadan siz anlatın ve ayrılık .. sakin evlenmek gibi de bir hata yapmayın

El mahkum diye birşey yok. Boyun egmezsin tehditlerine bırak Ailene ne derse desin... gerekirse savcılığa şikayet et... Beni tehdit ediyor rahatsız ediyor diye... hiçde korkma ve sakin seni tehdit eden biriyle daha fazla devam etme... Gerekirse numaranı da değiştir...

Ailenle konuş mutlaka. Hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemez. Belki biraz kızarlar (ki haklılar bence) ama kol kanat gererler yine arkanda dururlar. Bir an önce ayrıl.

Sen de ayrilacak cesareti gormedigi icin bunlari yapiyor. Hic bir sey soylemedin bicak gibi kesmelisin onunla gorusmeyi. Telefon numarani degistir. Onu her yerden engelle. Bir anda bu karari ver. Ciddiyetini gorsun. Annene bir hata yaptim siz hakliydiniz yasayip gordum dersen bagrina basar seni.
Korkularla yasayamazsin. Korkularinla yuzlesmelisin. Ayrilmaktan baska bir caren yok. Bu kisiyle evliligin de boyle olur. Cok aci cekersin. Insanligini unutursun. Psikolojin alt ust olur. Kendini yeniden bukman icin bu kisiyi hayatindan cikarmalisin. Ailen en fazla kizar ve bir kac gun sana tepki gosterir yine bagrina basar. Oysa bu kisiyle devam edersen siddet gorursun, sana kotuluk yapmaya devam eder. Duzelir sanma duzelmez, daha da beter olur.
Lutfen kendine bir iyilik yap ve bu adami hayatindan cikar.

Ya niye inanmasinlar anlat ben korktum bu yalanları söyledim de ... msjlari okut ... adama at msj yazsin yine bişiler konuştur aç oku ailene ... sen onların parçasısın sana ne yapsalar yine kendi canları acır ... el gibi olmazlar .. önce ofkelenirler belki ama diner bir gün ele sabredecegine
Ailen doğruyu bulur sabret ... şöyle bence o çocuk hasta belli ne yani böyle bi adamla evlenip sorunlu bir evde sorunlu mutsuz çocuklarınmi olacak kendin gibi.... ne saçma ablacim aklını başına al seni en çok anlayacak en iyi dinleyecek bir aile büyüğünden yardım al . Bu konuda nasıl konuşman gerektiği hakkında aileni bilen kişi daha iyi akıl verir biraz yumuşatır ... hemen hemen ablacim

Acil kliniğe yatmalı bu herif!

Size gelecek olursam, arkadaşlara katılıyorum. Tehditlere boyun eğmeyin, ayrılın ve ailenize herşeyi anlattın bize anlatığınız gibi...

Korkak değil cesaretli olun.

Hiç bir halt yiyemez anca havlar durur. Ailene anlatıcam diye tehdit eden bir erkek ancak müsvedde olur erkek demiyorum o tiplere ben.

Sen korkma tüm cesaretini topla ailene anlat onlar senin ailen seni en iyi onlar anlar "beni tehdit ediyor benden ayrılamazsın diyor bu şekilde beni elinde tutmaya çalışıyor uzun zamandır" diye anlat emin ol bir aile kızını bir şerefsize yem etmez gerekirse kapısına dayanır o saatten sonra da o korksun ne yapacağını düşünsün sen değil.

Ailen öğrenince en fazla nolur? dövüp söverler. E şimdi ne oluyor? Sevgilin dövüp sövüyor. Ailen öğrense kaybedecek neyin var? Hiç bişeyin yok

Belki de blöf yapıyordur. Söylerse de söylesin o aşağılık insanı çekmektense ailemden iki sitem yerim daha iyi .... Onun tehditlerin sonu gelmez . Daha farklı, iğrenç şeylerde isteyebilir senden . Onun ki hastalık olmuş . Suç duyurusunda da bulunabilirsin .

istemedikleri biriyle sevgili oldun diye ailenin sana kızması vs elin oğlunundan dayak yemek

hmmm. tercih yapmak çok zor.

Neyle tehdit ediyor sizi onu anlayamadım..Sevgili oldunuz diyemi? Birlikte filanmi oldunuz? Resim video filanmi var? Neyle korkutuyor onu anlamadım.Elinde her ne olursa olsun o pislige boyun eğme.
Hayir aileler kus ve ayruldik biliyie gorustugumuzu soylerin diyor ve ailem onla oldugumu ogrenirse okul hayatimi bitirir uni de okuyruum ben

saçmalama ne intiharı.
git ailene itiraf et. ayrılmıyor yapıştı bana. siz haklıymışsınız kurtarın beni bu pislikten deyin

Hiçbir şey yapamaz korkma havlayan köpek ısırmaz. Kendisi o kadar aciz durumdaki seni ezerek elinde tutmaya çalışıyo. Ayrıl hemen çok rahatsız ederse şikayet et. Tehdit mesajlarını sakla. Ailene de söylerse daha iyi ya "ayrıldım diye yapıyor dersin yakamı bırakmıyo şimdi de iftira atıyo" dersin.

Tam bir denyo inanki igrenc bi mahlukat pisligin teki su an bunlarii yazarken bile o kadar sinirliyim o kadar tiksindim igreniyorum ki ondan pislik resmen !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…