dırek gıt ofkeyleDoğru aileme anlatacagım ama nasıl anlatacagım onun için yazdım huraya yardım edin lütfennnnn akıl verin basıl açıyım konuyu
dovuyo sovuyo tehdit ediyor ama mahkemeye gitmesin diye şikayetten vazgeciliyor. hem de babanın haberi varMahkemeye intikal etmemesi için canım
eme mahkemeden aonra görüşmeyi kestiğimi söyledim bana güceniyolar ben özel okulda okuyorum babam birdaha tekrarlanırsa okul paramı yatırmayıp okul hayatımı bitirecegini söyledi korkum bu yüzdne okulumun bitmesine iki sene var ve güzel bi bölümde okuyorum gelecegimin yok olmasından korkuyorumya senın mesele okadar basıt kı ozaman
daha ne
dırek aılene soyle tehtıt edıyor dıye
neyden korkuyorsun soylemedıgın seyler var
bu basıt tehtıt degıl bellı
Tabiikide ama gelin görünki ailem anlayışlı değil o kadar ..
mzaladı uzak duracagım falan diye o anlaşmaya göre uzlaşıldı yoksa mhakemeye gidecekti tabikidedovuyo sovuyo tehdit ediyor ama mahkemeye gitmesin diye şikayetten vazgeciliyor. hem de babanın haberi var
tamam ıste dedıgımı de kac defa tekrarlayayımAşk
eme mahkemeden aonra görüşmeyi kestiğimi söyledim bana güceniyolar ben özel okulda okuyorum babam birdaha tekrarlanırsa okul paramı yatırmayıp okul hayatımı bitirecegini söyledi korkum bu yüzdne okulumun bitmesine iki sene var ve güzel bi bölümde okuyorum gelecegimin yok olmasından korkuyorum
TabikidePeki surekli bu igrenc adamin siddet, taciz ve tehditlerine maruz kalmayi mi tercih ediyorsun?
Yani hangisi daha kotu sen yap secimini, acikcasi ben sevgilimden dayak yemektense babamdan yemeyi tercih ederdim (yanlis anlama, baban seni dovsun, dovebilir, bu normal demiyorum, aksine en kotu olasilik uzerinden fikir yurutuyorum)
öncelikle annene git ve ufak bir kriz geçir. bağıra çağıra ağla en az 1 saat. sonra azar azar annen sorarsa anlat. gereksiz detay vermemeye çalış.Doğru aileme anlatacagım ama nasıl anlatacagım onun için yazdım huraya yardım edin lütfennnnn akıl verin basıl açıyım konuyu
Aynen kesinlikleBu yasadiklarin butun genc kizlara ibret olsun.aile onaylamiyosa vardir mutlaka bisey.
Bu adama boyun egme.ailene anlat ve savciliga sikayet et
Tmam çok sağolun yerçekten o oadar iyi geldiniz ki hepiniz Çok kötü durumdaydım kendime bişey yapacaktım artık dayanmıyorumöncelikle annene git ve ufak bir kriz geçir. bağıra çağıra ağla en az 1 saat. sonra azar azar annen sorarsa anlat. gereksiz detay vermemeye çalış.
sonra yine ağlayarak annenden her şey için özür dile. gerekirse ayağına kapan. anne yüreği dayanamaz zaten, herkese karşı o savunur seni.
Oy içimi dağladınız.Benimde babamla aram kötü 7 aydır konuşmuyoruz bu pislik yüzünden babamı o kadar çok özledimki hergün gözümün önünde ama sarılanıyorum
Ya ailene sen soyle yrdm isteArkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
öncelikle annene git ve ufak bir kriz geçir. bağıra çağıra ağla en az 1 saat. sonra azar azar annen sorarsa anlat. gereksiz detay vermemeye çalış.
sonra yine ağlayarak annenden her şey için özür dile. gerekirse ayağına kapan. anne yüreği dayanamaz zaten, herkese karşı o savunur seni.
Anlarlarmı sizce sizde bir annesiniz lütfen ağlıyorum saatlerdir dayancak gücüm kalmadı daha 21 yasındayım ama gwrçektne canıma tak ettibı anne olarak soyluyorum
hemen aılenle konusmazsan ılerde bı olay patlak verdıgınde aılen dıcekkı
soyleme fırsatın varken nıye soylemedın neyı bekledın
ozaman asla donusu olmayacak bı yıkım
bu yuzden vakıt kaybetmeden soyle hatta hemen sımdı
aılene sozumu tutmadım gorustum demene gerek bıle yok
halı hazırda tehtıt eden bı adam var bunu lehıne cevır
Gerçekten çok haklısınız.bı anne olarak soyluyorum
hemen aılenle konusmazsan ılerde bı olay patlak verdıgınde aılen dıcekkı
soyleme fırsatın varken nıye soylemedın neyı bekledın
ozaman asla donusu olmayacak bı yıkım
bu yuzden vakıt kaybetmeden soyle hatta hemen sımdı
aılene sozumu tutmadım gorustum demene gerek bıle yok
halı hazırda tehtıt eden bı adam var bunu lehıne cevır
Oy içimi dağladınız.
Ben de öyle o beni yaklaştırmadıkça ben de üzerine gidip daha da üzmek istemiyorum.
Beni görmezse içi soğur diye düşünüyorum.
Tıraş oluyor öpemiyorum, kapı çalıyor koşamıyorum, prensesler gibiyken baba evinde olduk sana besleme.
ay bir köpek yüzünden niye canını sıkıyorsun canım.Tmam çok sağolun yerçekten o oadar iyi geldiniz ki hepiniz Çok kötü durumdaydım kendime bişey yapacaktım artık dayanmıyorum
sana ınanırlarAnlarlarmı sizce sizde bir annesiniz lütfen ağlıyorum saatlerdir dayancak gücüm kalmadı daha 21 yasındayım ama gwrçektne canıma tak etti