Her gun bu adam tarafindan siddete maruz kalacagina, bir seferde ailene hesap ver ve kurtul. Inan cok surmez unuturlar, benim genclikte ne skandallarim oldu, simdi annem pelinim beni hic uzmedi diyor :)
Benzetmek gibi olmasin ama kangren olup yavas yavas olecegine, kolu kes at, tek seferde yogun aci ceker ama bir omur surunmekten kurtulursun.
Bu adamı çekeceğime ailemin bir iki lafını çekerim daha iyi adam sovmus dovmus ailen daha beterini yapamaz
Aileniz siz ölürseniz mi daha çok üzülür yoksa o çocukla sevgili olduğunuzu öğrenince mi???
Yapmayın Allah aşkına denyonun teki için ne intiharı yahu? 7 senedir sevgilisiniz ve hala öğrencisiniz, demekki çocuk yaşta sevgili olmuşsunuz, attığı msları silmeyin savcılığa suç duyusunda bulunun can güvenliğim yok diyerek.[/QU
Annen içindi kalpler
Evlenmeyi düşünmüyorum bile en kısa zamanda en erken nasıl kurtulurum onun dersindeyim benBirlikte kalıp bir ömür eziyet çekmektense ayrılıp 1 yıl eziyet çekmeyi tercih ederim.
O kadar sümez bile
İmrendim..Hakediyor canim anam, onun adina tesekkur ederim, kalpler tum melek ruhlu annelere gelsin
Her gun bu adam tarafindan siddete maruz kalacagina, bir seferde ailene hesap ver ve kurtul. Inan cok surmez unuturlar, benim genclikte ne skandallarim oldu, simdi annem pelinim beni hic uzmedi diyor :)
Benzetmek gibi olmasin ama kangren olup yavas yavas olecegine, kolu kes at, tek seferde yogun aci ceker ama bir omur surunmekten kurtulursun.
Sevgilinin tehditleri boş. Ayrılırsan en çok ailen sevinir biran önce ayrıl kendi iyiliğin içinArkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar