Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

bukadar basıt sey ıcın ölüm mü dusunulur mus hıc :)
hele bı okul bıtsın ıse atıl daha ne kazıklar yıceksın ne kalleslıkler gorceksın bunlar tecrube bu ne kı .. sonra sende bu adam yuzunden bosa aglamısım dıyeceksın

bundan sonra daha temkınlı dıkkatlı olursun

bu mevzu aılenın haklı oldugunu gostermıs sana suan aılene kendını daha baglı hıssedıyorsun ...buda bırsey
O kadar çok yanlış yaptım ki ailem umarım beni affeder hiç diblemesim onları hiç

Senin yaşlarında herkes hata yapar üzme kendini bu kadar. Git annenin yanına anlat olanları en fazla biraz bağırır söylenir belki 2 terlik yapıştırır o kadar. Emin ol anlattığın zaman hafiflediğini hissedeceksin. Adam zaten pisliğin biri, sana yapmadığı eziyet kalmamış, 1 gün daha bu eziyete katlanma. Ailene anlatmayacağını düşündüğü için bu kadar üzerine geliyor, aklı sıra ailesinin intikamını alıyor, sende ailene anlat ters köşe olsun.

Aklı başında hiçbir anne baba evladından vazgeçmez merak etme ama bir süre burnunu sürttürürler.

Serefsiz aynen pislik kopek adi herifin teki zaten atnen anlatacagim herseyi ters kose yapip terkedecegim artik biktim cilesinden derdinden kaldiramiyorum...
Senin yaşlarında herkes hata yapar üzme kendini bu kadar. Git annenin yanına anlat olanları en fazla biraz bağırır söylenir belki 2 terlik yapıştırır o kadar. Emin ol anlattığın zaman hafiflediğini hissedeceksin. Adam zaten pisliğin biri, sana yapmadığı eziyet kalmamış, 1 gün daha bu eziyete katlanma. Ailene anlatmayacağını düşündüğü için bu kadar üzerine geliyor, aklı sıra ailesinin intikamını alıyor, sende ailene anlat ters köşe olsun.

Aklı başında hiçbir anne baba evladından vazgeçmez merak etme ama bir süre burnunu sürttürürler.

bu adamla hayatini sondurecegine ayril mesaj atarsa atsin ailene en fazla 2 gun azar isitirsin ailene soyleyecek gizli birseyi yoktur heralde

Burda bi laf var. 'Evlat seni olacak çarpı çarpıvereceksin' diye ah o erkek evlat bu civarlarda olsaydı. Kansız.

Benim de 6 yıllık bir ilişkim vardı. Ailem de tanıyordu. Birbirimizi severek başladık fakat hakaretler, kilolarımla dalga geçmeler, küfürler derken o aşkın büyüsü gitti. Ailem de tanıdığı için ben hep diyorum mecbur bu çocukla evlenecem yoksa ailem biliyor ayıp olur hem bununla geçmişim var diyordum ta ki 2 sene öncesine dek. Artık ailemden gizli gizli ağlamaktan bir hal olmuştum. Bir gün ne olursa olsun hayatımı mahvedemem ailem elbet yanımda olur deyip ayrılacağımı söyledim. Aynı sizinki gibi aileme söylemeyi bırak eve kadar gelip annemle konuştu. Erkek kardeşimle konuştu ama ben ağlama krizlerine giriyordum artık ve bizimkiler bunu görünce daha da gelme kapımıza dedi ve bu iş bitti. 6 yıl dediğimiz ilişki inanın benim kafamda bir yılda bitti. Pisliklerini gördüğünde zaten unutması da kolay oluyor inanın. Asla asla ne olursunuz ailenizi karşınıza almayın. Şu bir ay sonra evleneceğim . Üniv. den arkadaşım ve çok çok seviyorum. Rabbim elbet yol açar önce o densizden ayrılın gerisi hallolur.

Havlayan köpek ısırmaz. Tehdit mi ediliyorsun gidiyorum polise de bak nasıl geri vites yapıyor böyle tipler hep aynıdır korkma ayril gtsn

Benim de 6 yıllık bir ilişkim vardı. Ailem de tanıyordu. Birbirimizi severek başladık fakat hakaretler, kilolarımla dalga geçmeler, küfürler derken o aşkın büyüsü gitti. Ailem de tanıdığı için ben hep diyorum mecbur bu çocukla evlenecem yoksa ailem biliyor ayıp olur hem bununla geçmişim var diyordum ta ki 2 sene öncesine dek. Artık ailemden gizli gizli ağlamaktan bir hal olmuştum. Bir gün ne olursa olsun hayatımı mahvedemem ailem elbet yanımda olur deyip ayrılacağımı söyledim. Aynı sizinki gibi aileme söylemeyi bırak eve kadar gelip annemle konuştu. Erkek kardeşimle konuştu ama ben ağlama krizlerine giriyordum artık ve bizimkiler bunu görünce daha da gelme kapımıza dedi ve bu iş bitti. 6 yıl dediğimiz ilişki inanın benim kafamda bir yılda bitti. Pisliklerini gördüğünde zaten unutması da kolay oluyor inanın. Asla asla ne olursunuz ailenizi karşınıza almayın. Şu bir ay sonra evleneceğim . Üniv. den arkadaşım ve çok çok seviyorum. Rabbim elbet yol açar önce o densizden ayrılın gerisi hallolur.
Yaa hemen hemen aynu seylwei yasamisiz tek fark benim ailem hicbir zaman istmedi hakli olarak ve ven dinlemwsjm umarim bende sizin gibi mutlu olurum allah nasip ederde :KK43:

Yaa hemen hemen aynu seylwei yasamisiz tek fark benim ailem hicbir zaman istmedi hakli olarak ve ven dinlemwsjm umarim bende sizin gibi mutlu olurum allah nasip ederde :KK43:
Benim ailem isterken karşı çıkmam daha zordu düşünün yani. Senin işin daha zor. Bir an önce hallet durumu uzamasın.

Ah canım benimkini yazsam roman olur ...Bende tehtit edildim böyle igrenc bir adamla birlikte olmaktansa ölümü göze aldim aileme kime ne anlatırsa anlatsın benim foto video ne varsa sulaleye attı ınan çok yoruldum. ..ama yinede ona dönmedim oldureceklersede ailem öldürsün dedim onunla hergün ölmekten iyidir dedim ...madem intihar etmeyi düşünüyorsun o zaman bırak kim ne yapıyor yapsın delilleri topla ver mahkemeye. Tabi intihar etme merak etme silen sahip çıkar

Ah canım benim kini yazsam roman olur ...Bende tehtit edildim böyle igrenc bir adamla birlikte olmaktansa ölümü göze aldim aileme kimf ne anlatırsa anlat benim foto video ne varsa sulaleye attı ınan çok yoruldum ama yinede ina donmedim öldürecekler ailem öldürsün dedim onunla hergün ölmekten iyidir dimi ...madem intihar etmeyi düşünüyorsun o zaman bırak kim ne yapıyor yapsın delilleri topla ver mahkemeye.[/QUOTE
Ayni seylwri yasadigim o kadar cok insan varki peki simdi nasilsin canim kurtuldun mu o pislikten nasil kurtuldun ?

Canım benim ki ruh hastası hale bile uğraşıyor 4 yıldır mahkeme .mahkeme gezdim ailemle .bir kuzenim onun yüzünden kalp kirizi geçirdi .. adam sanki hakli gibi sahte delile bizi mahkemeye veriyor suan devameden mahkemelrimiz var bundan sonra ne olucak bilmiyorum :KK17:

Neyle tehdit ediyor sizi onu anlayamadım..Sevgili oldunuz diyemi? Birlikte filanmi oldunuz? Resim video filanmi var? Neyle korkutuyor onu anlamadım.Elinde her ne olursa olsun o pislige boyun eğme.

Arkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
El mahkum diye bir şey olabilir mi ya.. "Aileme durumu anlattım biliyorlar. Mahkemeye veriyoruz seni. Bundan sonra göndereceğin her mesaj ve arama aleyhine olacak. Babam aşırı kızdı. Ya dön yoluna bak ya da mahkemelerde hakaretlerine layık gördüğün biri için sürün dur" de. "Git babamı bulda dıtsın ağzına" de

X