Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

Doğru aileme anlatacagım ama nasıl anlatacagım onun için yazdım huraya yardım edin lütfennnnn akıl verin basıl açıyım konuyu
dırek gıt ofkeyle
dekı sızınkılere bu serefsız benı tehtıt edıyor de
zarar vermekle tehtıt edıp kendısıyle gorusmeye zorladı de
ama canıma tak ettı ne olacaksa olsun de
sıze soylersem dıye de tehtıt ettı ama geldım sıze soyluyorum de

Aşk
ya senın mesele okadar basıt kı ozaman
daha ne
dırek aılene soyle tehtıt edıyor dıye

neyden korkuyorsun soylemedıgın seyler var
bu basıt tehtıt degıl bellı
eme mahkemeden aonra görüşmeyi kestiğimi söyledim bana güceniyolar ben özel okulda okuyorum babam birdaha tekrarlanırsa okul paramı yatırmayıp okul hayatımı bitirecegini söyledi korkum bu yüzdne okulumun bitmesine iki sene var ve güzel bi bölümde okuyorum gelecegimin yok olmasından korkuyorum

Tabiikide ama gelin görünki ailem anlayışlı değil o kadar ..

Peki surekli bu igrenc adamin siddet, taciz ve tehditlerine maruz kalmayi mi tercih ediyorsun?
Yani hangisi daha kotu sen yap secimini, acikcasi ben sevgilimden dayak yemektense babamdan yemeyi tercih ederdim (yanlis anlama, baban seni dovsun, dovebilir, bu normal demiyorum, aksine en kotu olasilik uzerinden fikir yurutuyorum)

Aşk

eme mahkemeden aonra görüşmeyi kestiğimi söyledim bana güceniyolar ben özel okulda okuyorum babam birdaha tekrarlanırsa okul paramı yatırmayıp okul hayatımı bitirecegini söyledi korkum bu yüzdne okulumun bitmesine iki sene var ve güzel bi bölümde okuyorum gelecegimin yok olmasından korkuyorum
tamam ıste dedıgımı de kac defa tekrarlayayım

tehtıt ettı dıceksın guzel kardesım bak
gıdıceksın babana
baba
bu adam benı onunla gorusmem ıcın tehtıt ettı
yoksa bana aıleme zarar verecegını soyledı
dovdu benı sıddet uyguladı korkuttu

ama canıma tak ettı sıze soylersem dıye de tehtıt ettı ama korkmuyorum benı sız korursunuz benı bu adamdan kurtar sana soz verdım gorusmıcem dıye ama benı tehtıt edıyor dıceksın

Peki surekli bu igrenc adamin siddet, taciz ve tehditlerine maruz kalmayi mi tercih ediyorsun?
Yani hangisi daha kotu sen yap secimini, acikcasi ben sevgilimden dayak yemektense babamdan yemeyi tercih ederdim (yanlis anlama, baban seni dovsun, dovebilir, bu normal demiyorum, aksine en kotu olasilik uzerinden fikir yurutuyorum)
Tabikide

Doğru aileme anlatacagım ama nasıl anlatacagım onun için yazdım huraya yardım edin lütfennnnn akıl verin basıl açıyım konuyu
öncelikle annene git ve ufak bir kriz geçir. bağıra çağıra ağla en az 1 saat. sonra azar azar annen sorarsa anlat. gereksiz detay vermemeye çalış.
sonra yine ağlayarak annenden her şey için özür dile. gerekirse ayağına kapan. anne yüreği dayanamaz zaten, herkese karşı o savunur seni.

Anneni al karşına ve ona bunu izah et. " Bir hata yaptım ama siz kızarsınız diye daha da bulaştım beni tehdit ediyor sizden korktuğum için devam ettim yoksa sevmiyorum ayrılmak istiyorum, lütfen bana sahip çık anne" demelisin. Böylece annen belki kızar ama olsun babana o söyler, halleder her şeyi :KK66:
Sakın intihar falan düşünme. Onun hakaretlerini çekeceğime ailemin hakaretlerini çekerim.

bı anne olarak soyluyorum
hemen aılenle konusmazsan ılerde bı olay patlak verdıgınde aılen dıcekkı
soyleme fırsatın varken nıye soylemedın neyı bekledın

ozaman asla donusu olmayacak bı yıkım

bu yuzden vakıt kaybetmeden soyle hatta hemen sımdı

aılene sozumu tutmadım gorustum demene gerek bıle yok
halı hazırda tehtıt eden bı adam var bunu lehıne cevır

öncelikle annene git ve ufak bir kriz geçir. bağıra çağıra ağla en az 1 saat. sonra azar azar annen sorarsa anlat. gereksiz detay vermemeye çalış.
sonra yine ağlayarak annenden her şey için özür dile. gerekirse ayağına kapan. anne yüreği dayanamaz zaten, herkese karşı o savunur seni.
Tmam çok sağolun yerçekten o oadar iyi geldiniz ki hepiniz Çok kötü durumdaydım kendime bişey yapacaktım artık dayanmıyorum

Benimde babamla aram kötü 7 aydır konuşmuyoruz bu pislik yüzünden babamı o kadar çok özledimki hergün gözümün önünde ama sarılanıyorum
Oy içimi dağladınız.
Ben de öyle o beni yaklaştırmadıkça ben de üzerine gidip daha da üzmek istemiyorum.
Beni görmezse içi soğur diye düşünüyorum.
Tıraş oluyor öpemiyorum, kapı çalıyor koşamıyorum, prensesler gibiyken baba evinde olduk sana besleme. :KK43:

Arkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
Ya ailene sen soyle yrdm iste
Ya da cocugu kendinden sogut
Ben birincisini öneririm

Aynen katiliyorum bu yoruma,
Agla, magduriyetini goster ve asla fazla detay verme, konustukca batarsin.
Bıktım bu cocuktan hala beni tehdit ediyor, konusmaya gorusmeye zorluyor falan de.
Yani en kotu ne olabilir ki, ailenden uzun bir konusma dinlersin, biraz firca yersin, elin oglundan kufur isitmekten daha kotu olamaz.

Anlarlarmı sizce sizde bir annesiniz lütfen ağlıyorum saatlerdir dayancak gücüm kalmadı daha 21 yasındayım ama gwrçektne canıma tak etti

Gerçekten çok haklısınız.
Babam sevgilim olacak şeref yoksununu öğrendiği gün benim -haberim yoktu öğrendiğinden- bozuk atıyordu bana ama anlam veremiyordum.
O akşam iftara gidecekti arkadaşlarıyla, gitmedi.
Meğer benim açılmamı bekliyormuş.
Ben sen anlat bana diye iftara gitmedim demişti konu patlak verdiğinde..

Çok kötü bi duygu yüzüme bakmıyor okullar açıkken göremiyorum memlekette siye arıyodum işim var sonra ararım diyip kapatıyordu o kadar kötü ki
Oy içimi dağladınız.
Ben de öyle o beni yaklaştırmadıkça ben de üzerine gidip daha da üzmek istemiyorum.
Beni görmezse içi soğur diye düşünüyorum.
Tıraş oluyor öpemiyorum, kapı çalıyor koşamıyorum, prensesler gibiyken baba evinde olduk sana besleme. :KK43:

Tmam çok sağolun yerçekten o oadar iyi geldiniz ki hepiniz Çok kötü durumdaydım kendime bişey yapacaktım artık dayanmıyorum
ay bir köpek yüzünden niye canını sıkıyorsun canım.
iyi yönden bak. bu da sana hayatın en büyük dersi olsun.

Anlarlarmı sizce sizde bir annesiniz lütfen ağlıyorum saatlerdir dayancak gücüm kalmadı daha 21 yasındayım ama gwrçektne canıma tak etti
sana ınanırlar
kızarlar neden en basta soylemedın dıye
bıkac gun bagırır cagırırlar ama gecerlı sebebın var tehtıt edıldım dovuldum korkuttu benı dıceksın

benım okumaktan baska derdım yok bu bana musallat oldu dıceksın
yapıstı kaldı dıceksın
tehtıt etmesını sagla etsın o msjları kaydet goster aılene
duruyor mu tehtıt mesajları goster aılene

senı ıstemıyorum yaz adam da tehtıt etcek onu goster

X