• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım arkadasımın emrivaki davranışlarından

çok güzel yorumlar yapmış arkadaşlar
nuraycım burda öncelikle düşünmen gereken kendi bütçen ve eşinle aranızın bozulmaması
seni düşünmeyen artık resmen kullanmaya ve sömürmeye başlamış bu arkadşını düşünmeyi bırak
kırılırsa da kırılsın, kimseye hayrına ıvır zıvır almak zorunda değilsin
madem bu kadar alışveriş yapıyorsun gel seni de üye yapalım puan topla de ona
sen öyle kimseden çekinmezsin, net bir insansın, tavrını koy artık bence

az once telefonla aradim bu sabah esime odemesi icin parayi veriyorum bak bu son olsun en kisa zamanda ode cunku benimde kredi odemem var dedim mirin kirin etti ama odeyecegim dedi baska bir arkadasimiz var ortak ondan borc alirim dedi kizida zora sokucak banka odemem olmasaydi hadi bu son diye beklerdim ama bencede bir adam esine boyle davraniyorsa vardir bir bildigi ona sonraki zamanda uyeligimi iptal ettirdim diyecegim daha benim cocugumun 4arabasi olmadi israf cunku geregi yok umarim bu huyundan vazgecer kocasina yakalanmadan yorumlarinizda cok ama cok haklisiniz tesekkur ederim

az once telefonla aradim bu sabah esime odemesi icin parayi veriyorum bak bu son olsun en kisa zamanda ode cunku benimde kredi odemem var dedim mirin kirin etti ama odeyecegim dedi baska bir arkadasimiz var ortak ondan borc alirim dedi kizida zora sokucak banka odemem olmasaydi hadi bu son diye beklerdim ama bencede bir adam esine boyle davraniyorsa vardir bir bildigi ona sonraki zamanda uyeligimi iptal ettirdim diyecegim daha benim cocugumun 4arabasi olmadi israf cunku geregi yok umarim bu huyundan vazgecer kocasina yakalanmadan yorumlarinizda cok ama cok haklisiniz tesekkur ederim

Sen bakma onun öyle dediğine.
O biliyor, sen diğer arkadaşı bile düşünecen ya,
o öyle diyince, sen tamam boşver isteme ben idare ederim diyeceksin.
Yaa valla bende çok yaşadım bunları, ama şimdi akıllandım.
O insan çok cin biri çok çok dikkat et lütfen, böyle insanlar çok tehlikelidir.
Zaten bir insan çocuğuna 4 araba alıyorsa,o kişinin aklından bir sorun vardır kesinlikle.
Kağıt mendilmi bu, ben 2 tane arabayla kızımı 5 yaşına getirdim, hatta ilk alınan acemiliğime geldi,
hareket edemiyordum mecburen 2. aldım. yoksa 1 tane yeterde artar.
Bence sen paralarını aldıktan sonra arkana bakmadan kaç...

merhametten maraz doğar unutmayın,
arkadaşınız işi arsızlığa vardırmış.
ayıp ya .
kemküm etmeden direk söyleyin bu son diye

kusura bakmayin ama sizde hic mi akil yok ???

esinizin yerinde olsam sizinle iyi bir kavga ederdim sahsennn :kızgın:

ya hanfendi arkadasinizin uc araba almasina ragmen dorduncuyu istedigini soyluyorsunuz ama kendi borclarinizi odemeyi erteliyorsunuz niye aman hanfendicim arkadasim darilmasin gucenmesin diye

sizin kredi odemeniz mi daha mühim hanfendi arkadasinizin araba almasi mi

ÖNCE CAN SONRA CANAN ...

Bize haklsınız diyorsunuz ama farklı bir tutumda sergilememişsiniz.
Benim böyle hiç arkadaşım yok , olamaz çünkü
Beni sıkıntıya sokan , strese sokan insanla işim olmaz
Hayır demeyi bilmek gerekir...

Back