bikinimi haşemamı? Peki ya adet olursam ??

Bu tarz hotellerde bikini ile kadon erkek ayninortamda olmuyor aile havuzda bayanlar hasemali

Kadın kadına olan ortamda ne diye hasema tercih edeceksin ki?? Kim mükemmel?? İnan kimse takmıyor öyle şeyleri.

Bikiniden başka birşeyle rahat edemem asla birde bikini ve haşema arasında dağlar ötesi fark var bikini giymeye alışıksan haşema da çok çok fazla zorlanırsın.

Ben olsam kadınlar arasıymış madem relax davranır üstsüz müstsüz takılırdm

Kasma kendini.

Havadan gecenleri gorunce insan cok ta kadin kadin oldugunu dusunemiyor

Bence adet geciktirici mutlaka kullan... İşini şansa bırakma... Havuz içinde şortlu takımlar daha rahat bence...

Ten'in korseli mayoları var. Çok şık üstelik. Zayıf insanlar bile giyiyor. Eğer göbeğinizden şikayetçi iseniz mayo giyin. Kadın kadına ortamda haşema giyerseniz dikkat çekersiniz asıl.

Ne bikini nede hasema.

Biminiden rahatsizlik diyarsaniz. Hase.ada cok kapali olur. Sonuçta bayanlar arasi.
Boyle yine sifir kol ustu ve alti kisa tayt seklinde mayolar var. Onlardan alabilirsin.

En fit çocuklu anne bendim düşünün yani 60 lı kilolar :)

Konu Sahibi haşema denizde giyersiniz etekli mayolar var altı şortlu havuzda onları giyersiniz

Haşema dediğim yarı kapalı olanlardan düşünüyorum yani sıfır kol tayt takımları mesela

Kadın kadına olan yerde ne giyersen giy. Bizim hamamlar geldi aklıma alltta bi külot gerisi meydanda :))

Tampon kullan Can'ım ama 2 saatte bir değiştir ben o kadar bile tutmuyordum bende adet olmuştum ben muhafazakar bi villaya gitmiştim eşimle bikini giymiştim

Sahh inn de bayan bolumunde hasemagiymek yasak ve malesef aile havuzuda yok cocuklariniz kac yasinda
1 ve 4 yaşındakar cnm gerçekten yasakmı çok şaşırdım bana aile habuzu var diye bilgi verdiler oteli aradım. Of yaaa ne zormuş tatil yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…