bikinimi haşemamı? Peki ya adet olursam ??

Sırf vücudunu begenmedigin için hasema giymek saçma bence şort fln giymelisin

Birde neden böyle bir yere gittiğinizi merak ettim?
Adet için de gitneden bir gün önce baslayarak primolut al günde 2 tane

Canım ben daha yeni dondum tatilden bayan havuzu ayrıydı önce hasemayla gittim baktım carsaflılar bile bikini giyiyo bende hasemayı cıkarttım altımda bikini vardı zaten
Rahat rahat guneslendim cok eglenceli gecti halaylar cektik oynadık harikaydı..yemege bi gidiyoduk butun kadınlar kapalı havuzda herkes bikinili
Hasemanın altında mayon olsun duruma göre hareket et adet geciktirici ilac al tabi birde tatilin mahvolmasın

ben olsam güneşlenmekte isteyeceğim için bikini giyerdim,kadın kadına nasıl olsa.. haşema rahat mı bilmiyorum ama bikini kadar rahat olmayacağını düşünüyorum.
diğer konu içinse iki seçeneğin var ya geciktirici alacaksın ya da tampon.

tankini giy, evet adet geciktirici ilaçlar var, tatile kadar adet göreceksen doğum kontrol hapına başlayıp iki ay aralıksızda kullanabilirsin o zaman bi adeti atlamış olursun, ya da tampon kullanırsın

Allah'tan tankini mi kara çarşaf mı dememişsin ne alaka iki farklı kulvar

Haşema giymektense sörf şortu giyebilirsin.Erkeklerin şort mayoları gibi mayo kumaşından şortlar var.Bulamazsan erkek reyonundan alabilirsin.
Üstüne bikini veya karnın kapalı olsun istiyorsan tankini üstü rahat olur.

Haşema giymeyi göze aldıysan keşke muhafazakar otele gitmeseydiniz.En azından eşinle beraber eğlenirdiniz.

bikini de al,haşemada yanına.Hangisiyle rahat hissediyorsan onu giy.Kimse de dört dörtlük mnaken ölçülerine sahip değil.Tatilinin tadını çıkar.

Herkes haşema veya kapalı mayo giyicekse sen de ona göre giy, herkesin haşema giydiği yerde bikini giymek rahat hissettirmez. Adet için de önceden doğum kontrol hapı içebilirsin iki üç gün, onun tarihleri zaten bozuluyor, veya kullanabilirsen tampon var veya girmez sadece uzanırsın, ben genelde bu zamanlarda girmem güneşlenır gölgelenir dinlenirim.

Ben tesettürlü değilim ama yani saçım açık bende bikini mayo giymiycem yarım haşemo giycem saçma olurmu ben biraz karadenize bşrazda trakya tarafına gitçem.abes kaçarmı oralarda

Adeti gecktirmek için primolut n diye bir ilaç var onu kullanabilirsin. Bende adet düzensizliği var adet olmak için kullanıyorum bu ilacı ama normalde adet geciktirmek için kullanılan bir ilaç. 4-5 gün kullandıktan sonra 3-5 gün içinde adet oluyorsun. Tatile çıkmadan 1 gün önce başlasan olur. Ama şişkinlik ve karın ağrısı yapabiliyormuş bazı kişilerde bende yapmadı. İlaç adını yazıp internette araştırabilirsin.
Bikini mi haşema mı konusuna gelince tesettürlüysen tesettürlü insanların gittiği bir otele gidiyorsan ve işin gerçekten dini boyutunu ön planda tutuyorsan bir kadının başka bir kadına karşı da mahrem bölgesi var. O da göbekle diz kapağı arası. Bu bölgeyi de bikiniyle kapatamayacağına göre. Ya dize kadar şort tarzı bişey ya da haşema giymen gerekir ama yine de karar senin.

Yarım tayt ve askılı bady tercih edebilirsin hasemada öyle modellerde var.
Adrt konusunda hap kullanabilirsin.

başkalarının sizi nasıl göreceği değil siz neyle rahat edeceksiniz onu giyin bırakın kim ne der pisikolojisini

Gittiğin ortama göre değişir. Muhafazakar demişsin de muhafazakar otellerin de bayan erkek karışık girilen havuzları oluyor buralarda haşema zorunlu.. Ha yok ben sadece bayanlar kısmında gircem diyorsan o zaman ya bikini mayo al ya da yarım haşema şortlu olanlardan. Ben denizde karışık girilen yerde haşema giyiyorum, bayanlara özel havuz olan yerlerde deniz şortu, mini baksır üstüne yarım üst giyiyorum rahat oluyor. Çünkü benim de biraz çatlağım var kalçalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…