- 25 Mart 2011
- 995
- 636
- 133
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Ama o tip otellerde havuza telefon getirmek yasak. Havuza giriste gorevli aliyor telefonlari. Ben kac yildir giderim hic oyle bi sey basima gelmedi.Bende biraz bu yüzden aslıntelegonla oldum sonuçta tanımadığım insanlar olurda biri foto çeker ben arka plandada olsa çıkmışımdır face te sağda solda dolaşırsa hiç hoş olmaz. Olmaz demeyin bi arkadaşımın başına benzeri bişey geldi evliliği tehlikeye girdi
Soyle soyleyim esiniz ve cocuklariniz ile birlikle 4 unuzun girebilecegi bor ortak havuz yok bir adet bauanlar bir adet bay havuzu var ama cocuklae 1 ve 4 yasinda oldugu icin ister anne ister baba yaninda takilabilirler aile havuzu olmamsi bizim.icin cok buyuk eksi sadece sahilde bir araya gelebiliyorsunuz denizeepek guzel degildu ama hotel bunlarin disinda cok iyiydi1 ve 4 yaşındakar cnm gerçekten yasakmı çok şaşırdımbana aile habuzu var diye bilgi verdiler oteli aradım. Of yaaa ne zormuş tatil yapmak
Evet evet bu konuda cok dikkatlilerAma o tip otellerde havuza telefon getirmek yasak. Havuza giriste gorevli aliyor telefonlari. Ben kac yildir giderim hic oyle bi sey basima gelmedi.
Çoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.
Acaba hangi otele gittiğinizi söyler misiniz. Ben de otel araştırıyorum da.Neden garip olsunki sonuçta aynı havuza giremeyiz kadın erkek karışık bi şekilde, eşim kendi rahatsız olur bikinili başka kadınlarla aynı yere girmekten. Zaten istersekte aile için havuzlar varmış eşim ben çocuklarımızla yüzrbiliriz
Otel arastiriyorsaniz ben selge beach onerebilirim bir daha yine buraya gelirim dedigim.tek hotelAcaba hangi otele gittiğinizi söyler misiniz. Ben de otel araştırıyorum da.
teşekkür ederim. baktım güzel bir yer ve biraz pahalı:)) mahidevran otel var daha uygun.Otel arastiriyorsaniz ben selge beach onerebilirim bir daha yine buraya gelirim dedigim.tek hotel
Bizde cumartesi denize gidecez mayo siparis ettim ama denize gideceğim tarihte adet günü içerikte olacağım ne olacak bende bilmiyorum lütfen bir cevapÇoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.
eczaneden geciktirici hap alabilirsin.Bizde cumartesi denize gidecez mayo siparis ettim ama denize gideceğim tarihte adet günü içerikte olacağım ne olacak bende bilmiyorum lütfen bir cevap
Geçen adet dönemide tatildeydik bizde ben girdim valla denize suda kanamam kesiliyor benim normaldede adet döneminde duş alsam kanamam azalır mesela ..Bizde cumartesi denize gidecez mayo siparis ettim ama denize gideceğim tarihte adet günü içerikte olacağım ne olacak bende bilmiyorum lütfen bir cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?