bikinimi haşemamı? Peki ya adet olursam ??

gecikyirici adet düzenini cok bozuyor. tampon al koteksin vardı sanırım cok rahat oluyordun

haşema ve mayo alın ortama göre bakarsınız.
bence geciktirici hap yerine tampon kullanın. ilk 2 gün girmeseniz iyi sonrasında tamponla gayet rahat edersiniz. önemli olan 2 saatte bir çıkarmak ki zaten rahatsız olur çıkarırsınız. hatta ben denize girerken takıp, güneşlenme ve suya girmediğim zamanlarda mayo içi ped üstü şortla gezerim böyle dönemlerde. hiiiç ilaç filan kullanmayın bence.

Başlığı okuyunca şöyle oldum bikini mi? Haşema mı? dedim ne oliii
Neyse bence bikini giy

Bayanlar havuzuna da herkes aynı şekilde girmiyor haşemayla giren de oluyor bikiniyle de şortla da. Üstü açık olduğu için bazı insanlar yine de rahat edemiyorlar

Görüntü konusunda, eğer kendine çok küçük gelecek, vücudunu taşıracak mayo veya bikini giymediğin sürece fazlalıkların kimseyi ilgilendirmez. İçinde kalmaması için bence güzel toparlayıcı bikini veya mayolardan al, aynı zamanda şortlu yarı haşema tarzı ürünlerden al, ortama göre istediğini giyersin.

Haşemalarin boya kadar olanını almayında diğer türlü olanını alın tunik gibi kolu kısa altında taytli kısa Tayt onlar gayet iyi olur

Bide hep merak ederim eşinizden ayrı yüzmek garip gelmiyor mu ben düşününce bi garip oluyorum
Neden garip olsunki sonuçta aynı havuza giremeyiz kadın erkek karışık bi şekilde, eşim kendi rahatsız olur bikinili başka kadınlarla aynı yere girmekten. Zaten istersekte aile için havuzlar varmış eşim ben çocuklarımızla yüzrbiliriz

Kızlar çok saolun aldığım cevaplardan çıkardığım özet: yarım kapalı haşema alıcam kafam rahat olsun diye, geciktirici hap için eczaneye danışıcam yan etkileri çok olursa tampon kullanıcam

Haşema ile bikini arasındada uçurum var... Yani mayo var. daha kapalı mayolar falan var,vs vs

haşemalar çok rahat üstelik güzel de bence, ben giydim ve rahattı

Ben nereye gittiğinizi sorsam hotel adı istesem? :)

Bir de yerinizde olsam şort mayo tarzı ortalama bir şey tercih ederdim. Bayanlar arası ikisi de uç

geciktirici varmış
eğer adet olursan tampon kullanmanı tavsiye ederim

Ben bayanlar arası da bikini tercih etmiyorum,tesettür orada bitmiyor benim için...Yarı kapalı haşema giyebilirsin bir arkadaş eklemiş yukarda.

ikisinin arası bişey giyseniz olmaz mı, haşema giydikten sonra kadın havuzuna girmenin anlamı kalmıyor sanki, madem onu giyeceksiniz ailece yüzüp eğleneceğiniz bir yer seçseydiniz.

Ben de kaplıca da giydim bikini. Süper bir vücudum yok. Boyumuz kilomuz o zaman aynıymış.Ama hasemA giymek de saçma gelmişti. Bikiniyle de utandım açıkçası. En iyisi yarım olanlar

Oncelikle hangi otel3 gidiyorsunuz ben de hep muhafazakar otele giderim onlemler aliniyor iceri telefon yasak genis guvenlik onlemleei fakat havada balonlar oluyor helikopter gecebiliyor sahsen ben hasema ile girmeyi tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…