- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Yarali1987
-
gecikyirici adet düzenini cok bozuyor. tampon al koteksin vardı sanırım cok rahat oluyordunÇoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.
Neden garip olsunki sonuçta aynı havuza giremeyiz kadın erkek karışık bi şekilde, eşim kendi rahatsız olur bikinili başka kadınlarla aynı yere girmekten. Zaten istersekte aile için havuzlar varmış eşim ben çocuklarımızla yüzrbilirizBide hep merak ederim eşinizden ayrı yüzmek garip gelmiyor mu ben düşününce bi garip oluyorum
haşemalar çok rahat üstelik güzel de bence, ben giydim ve rahattıÇoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.
Çoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.
Oncelikle hangi otel3 gidiyorsunuz ben de hep muhafazakar otele giderim onlemler aliniyor iceri telefon yasak genis guvenlik onlemleei fakat havada balonlar oluyor helikopter gecebiliyor sahsen ben hasema ile girmeyi tercih ediyorumÇoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?