• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikinimi haşemamı? Peki ya adet olursam ??

Neden garip olsunki sonuçta aynı havuza giremeyiz kadın erkek karışık bi şekilde, eşim kendi rahatsız olur bikinili başka kadınlarla aynı yere girmekten. Zaten istersekte aile için havuzlar varmış eşim ben çocuklarımızla yüzrbiliriz
Bu tarz hotellerde bikini ile kadon erkek ayninortamda olmuyor aile havuzda bayanlar hasemali

Kadın kadına olan ortamda ne diye hasema tercih edeceksin ki?? Kim mükemmel?? İnan kimse takmıyor öyle şeyleri.

Bikiniden başka birşeyle rahat edemem asla birde bikini ve haşema arasında dağlar ötesi fark var bikini giymeye alışıksan haşema da çok çok fazla zorlanırsın.

Ben olsam kadınlar arasıymış madem relax davranır üstsüz müstsüz takılırdm :KK70:

Kasma kendini.

Kadın kadına olan ortamda ne diye hasema tercih edeceksin ki?? Kim mükemmel?? İnan kimse takmıyor öyle şeyleri.

Bikiniden başka birşeyle rahat edemem asla birde bikini ve haşema arasında dağlar ötesi fark var bikini giymeye alışıksan haşema da çok çok fazla zorlanırsın.

Ben olsam kadınlar arasıymış madem relax davranır üstsüz müstsüz takılırdm :KK70:

Kasma kendini.
Havadan gecenleri gorunce insan cok ta kadin kadin oldugunu dusunemiyor:(

Bence adet geciktirici mutlaka kullan... İşini şansa bırakma... Havuz içinde şortlu takımlar daha rahat bence...

Ten'in korseli mayoları var. Çok şık üstelik. Zayıf insanlar bile giyiyor. Eğer göbeğinizden şikayetçi iseniz mayo giyin. Kadın kadına ortamda haşema giyerseniz dikkat çekersiniz asıl.

Ne bikini nede hasema.

Biminiden rahatsizlik diyarsaniz. Hase.ada cok kapali olur. Sonuçta bayanlar arasi.
Boyle yine sifir kol ustu ve alti kisa tayt seklinde mayolar var. Onlardan alabilirsin.

Emin ol tüm havuz başı fit kadınlarla doludur :işsiz:

Sen kendini bikini ile rahatsız hissedeceksen ve çatlak sorunun sadece göbek bölgende ise bikini yerine mayo tercih et derim.

Geciktirici kullanmadım hiç , tampon iş görüyor . Genelde de o döneme denk getirmemeye çalışıyorum zaten tatili
En fit çocuklu anne bendim düşünün yani 60 lı kilolar :)

Konu Sahibi haşema denizde giyersiniz etekli mayolar var altı şortlu havuzda onları giyersiniz ;)

Haşema dediğim yarı kapalı olanlardan düşünüyorum yani sıfır kol tayt takımları mesela

Kadın kadına olan yerde ne giyersen giy. Bizim hamamlar geldi aklıma alltta bi külot gerisi meydanda :))

Çoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.
Tampon kullan Can'ım ama 2 saatte bir değiştir ben o kadar bile tutmuyordum bende adet olmuştum ben muhafazakar bi villaya gitmiştim eşimle bikini giymiştim

Sahh inn de bayan bolumunde hasemagiymek yasak ve malesef aile havuzuda yok cocuklariniz kac yasinda
1 ve 4 yaşındakar cnm gerçekten yasakmı çok şaşırdım :eek: bana aile habuzu var diye bilgi verdiler oteli aradım. Of yaaa ne zormuş tatil yapmak

Back
X