bikinimi haşemamı? Peki ya adet olursam ??

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
103
Çoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.

1.ncisi haşema giymek istemiyorsan yarım haşemalar var şort tişört şeklinde onlardan giyebilirsin.
2.si adet geciktirici haplar var ama kullanmak istemessen 2 saatte bir değiştireceğin havuza yada denize giderken kullanabileceğin tamponlar var onlardan alabilirsin canım.

Geciktirici hap faydali olabilir

Bikini yakiatiramadiysaniz mayo giyin
Ustune pareo alirsiniz

Kadin erkek ayriymis sonucta
Hasema rahat mi degil mi hic bilmiyorum

sen ikisini de al. ortama göre giyersin. o raya giden tüm bikinili kadınlar 90 60 90 mı? salla ya ne olacak.

Emin ol tüm havuz başı fit kadınlarla doludur

Sen kendini bikini ile rahatsız hissedeceksen ve çatlak sorunun sadece göbek bölgende ise bikini yerine mayo tercih et derim.

Geciktirici kullanmadım hiç , tampon iş görüyor . Genelde de o döneme denk getirmemeye çalışıyorum zaten tatili

tepki gösteren olacak bana belki ama benim düşüncem kadın kadına da olsa,tesettürlü bir kadının bikini giymemesi yönünde.hani arkadaş ortamı falan değil,bayaa tanımadığınız kadınlarla berabersiniz.her zaman kapalı olup da minick bikinler giyilmesi bana hoş gelmedi.
gerçi ben dediğiniz otelleri hiç bilmiyorum ortamları da .

Primolut kullanabilirsiniz. Adetten bir kaç gün evel başlayıp max on gün kullanıyorsunuz. Bıraktıktan iki üç gün sonra geliyor kanamanız. Bende kötü etki yapmıyor yeni kullandım ve bıraktım adet oldum. Sadece aşırı duygusallık var ilaçla alakalı mı bilmiyorum. Mayo konusunda da 46 beden olup bikini giyen biri olarak bikini diyeceğim.

Çok dogru diyorsunuz kesinlikle zaten kadın kadina bile olsa diz ve karın arasi haram. Fakat hani insan hiç giymedigi için böyle heves ediyo sanki

Bende biraz bu yüzden aslında rahatsız oldum sonuçta tanımadığım insanlar olurda biri foto çeker ben arka plandada olsa çıkmışımdır face te sağda solda dolaşırsa hiç hoş olmaz. Olmaz demeyin bi arkadaşımın başına benzeri bişey geldi evliliği tehlikeye girdi

Bu detayı atlamışım. Kapalı mısınız konu sahibesi ? O zaman haşema.

Ben gittim bikini girenler azınlıkti. Çoğu mayo+ sort yarı hasema veya tam hasema giymişti. Ben mayo aldım ama rahat edemedim. Yarı hasema ile yüzdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…