- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
-
ben kullanıyorum canım baya rahatGeciktirici hap faydali olabilir
Bikini yakiatiramadiysaniz mayo giyin
Ustune pareo alirsiniz
Kadin erkek ayriymis sonucta
Hasema rahat mi degil mi hic bilmiyorum
O şeyler nasıl canım? Hic kullandın mı? Rahatsız edici değil mi? Markette gördüm ama incelemedimİlaç alma tampon kullan. Ne gerek var dengelerini bozmaya?
rahatsız etmiyo pedden bile rahat hissetmiyosun bileO şeyler nasıl canım? Hic kullandın mı? Rahatsız edici değil mi? Markette gördüm ama incelemedim
Evet merak ediyorum onu nasıl bişey rahatmı sızdırırmı korkusu varO şeyler nasıl canım? Hic kullandın mı? Rahatsız edici değil mi? Markette gördüm ama incelemedim
Çok dogru diyorsunuz kesinlikle zaten kadın kadina bile olsa diz ve karın arasi haram. Fakat hani insan hiç giymedigi için böyle heves ediyo sankitepki gösteren olacak bana belki ama benim düşüncem kadın kadına da olsa,tesettürlü bir kadının bikini giymemesi yönünde.hani arkadaş ortamı falan değil,bayaa tanımadığınız kadınlarla berabersiniz.her zaman kapalı olup da minick bikinler giyilmesi bana hoş gelmedi.
gerçi ben dediğiniz otelleri hiç bilmiyorum ortamları da .
Bende biraz bu yüzden aslında rahatsız oldum sonuçta tanımadığım insanlar olurda biri foto çeker ben arka plandada olsa çıkmışımdır face te sağda solda dolaşırsa hiç hoş olmaz. Olmaz demeyin bi arkadaşımın başına benzeri bişey geldi evliliği tehlikeye girditepki gösteren olacak bana belki ama benim düşüncem kadın kadına da olsa,tesettürlü bir kadının bikini giymemesi yönünde.hani arkadaş ortamı falan değil,bayaa tanımadığınız kadınlarla berabersiniz.her zaman kapalı olup da minick bikinler giyilmesi bana hoş gelmedi.
tepki gösteren olacak bana belki ama benim düşüncem kadın kadına da olsa,tesettürlü bir kadının bikini giymemesi yönünde.hani arkadaş ortamı falan değil,bayaa tanımadığınız kadınlarla berabersiniz.her zaman kapalı olup da minick bikinler giyilmesi bana hoş gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?