• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikinimi haşemamı? Peki ya adet olursam ??

Bende biraz bu yüzden aslıntelegonla oldum sonuçta tanımadığım insanlar olurda biri foto çeker ben arka plandada olsa çıkmışımdır face te sağda solda dolaşırsa hiç hoş olmaz. Olmaz demeyin bi arkadaşımın başına benzeri bişey geldi evliliği tehlikeye girdi
Ama o tip otellerde havuza telefon getirmek yasak. Havuza giriste gorevli aliyor telefonlari. Ben kac yildir giderim hic oyle bi sey basima gelmedi.

1 ve 4 yaşındakar cnm gerçekten yasakmı çok şaşırdım :eek: bana aile habuzu var diye bilgi verdiler oteli aradım. Of yaaa ne zormuş tatil yapmak
Soyle soyleyim esiniz ve cocuklariniz ile birlikle 4 unuzun girebilecegi bor ortak havuz yok bir adet bauanlar bir adet bay havuzu var ama cocuklae 1 ve 4 yasinda oldugu icin ister anne ister baba yaninda takilabilirler aile havuzu olmamsi bizim.icin cok buyuk eksi sadece sahilde bir araya gelebiliyorsunuz denizeepek guzel degildu ama hotel bunlarin disinda cok iyiydi

Ne olursa olsun, havuz ve deniz zaruri ihtiyaç değildir.
Keyfi ihtiyaçları gözetmemek adına bir yola girildi ise eğer, gerekliliği de yerine getirilmelidir.
Yer, zaman, mekan, kişiler buna araç olmamalıdır.
Benim şahsi görüşüm budur.

Çoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.

tüm karabiber yutarsan adet gecikiyor diye biliyorum ama ne kadar kesin onu bilmiyorum bir de doğum kontrol hapı geciktiriyor diye biliyorum ama hormonlarina nasıl etki eder onu bilmiyorum bi eczaneye danis bence. Bir de yanına hasema al bir de etekli mayo al eğer vucudundan rahatsizsan degilsen de bikinini de al ortama göre giyinirsin

Eğer kapalı bir bayansanız, kadınlar arasında bikini giymek de haram, size kalmış bir şey ama dini boyutuyla kapanıyorsanız, kadınların da kendi aralarında açık tutamayacağı bölgeleri var. Bel diz kapağı arası kapalı tutulmalı. Ben şortlu haşema kullanıyorum. Dar ve çok rahat. Yüzmeye engel değil. Çoğu kadın yüzücü mayoları da böyledir zaten.

Eczaneden bir tane adet geciktirici hap alıyorsun içtiğin sürece olmazsın bıraktığın gün olursun çok bir zararı da yok

Bikini giymek istemiyorsan şortlu mayolar var ben karışık havuzlara hep öyle giriyorum ve çoğu insan da benim gibi etrafta çok gördüm yani

Böyle üst kısmı kalın askılı ya da kısa kollu oluyor etekli kalçayı kapatıyor altı da istersen mayo gibi istersen dizde şortu var sadece kadınlar olacaksa ve kapalıysan böyle birşey düşün isim vermek istemiyorum büyük bilindik bir markadan almıştım çok memnunum

tampon kullanırken dıkkatlı olmalısın doktoruna danışmalısın ... yarı kapalı mayom var bende gıdıcem onu kullanıcam...

eşle tatilde ayrı takılmakta gereksiz geliyo bana
haşema giyecekseniz eşinizle takılın daha iyi, karışık bi yerde

Kadinin bir kadinin gobek ile diz kapagi arasini gormesi de haram.dini yorum yasak ama siz muhafazakarsiniz diye yaptim bunu.

Neden garip olsunki sonuçta aynı havuza giremeyiz kadın erkek karışık bi şekilde, eşim kendi rahatsız olur bikinili başka kadınlarla aynı yere girmekten. Zaten istersekte aile için havuzlar varmış eşim ben çocuklarımızla yüzrbiliriz
Acaba hangi otele gittiğinizi söyler misiniz. Ben de otel araştırıyorum da.

Çoğunuzun derdine göre benimki hafif kızlar evet bilşyorum ama şu anki derdimde bu benim. 10güne kadar tatile gidiyoruz muhafazakar bir otele, ben kararsızım bikini giymek istiyorum spnuçta kadın erkek ayrı havuzlar fakat iki doğumdan sonra çok çatlaklarım oldu göbek bölgemde, boyum 170 kilom 64 benim kalçam basenlerim vücuduma göre daha bi geniş kendime yakıştıramadım resmen komplekse girdim bikinimi deneyince hemen çıkardım sanırım haşema alıcam acaba aranızda böyle biyere giden varmı ortam nasıl diğer kadınlar ne giyiyo? Daha önce gittiğim hotelde ben haşema gitmiştim çoğunluk bikiniliydi. Asıl derdim ise eşimin ileri dolayısıyla zar zor gidiyoruz zaten tatile ondada adet dönemim çok yakın ve ben afet olmaktan korkuyorum önlem alınırmı adeti geciktirmek için bişeyler yokmu bilgisi olan kütfenpaylaşırmı.
Bizde cumartesi denize gidecez mayo siparis ettim ama denize gideceğim tarihte adet günü içerikte olacağım ne olacak bende bilmiyorum lütfen bir cevap

Hep muhafazakar otellere tatile gideriz.. Görüş uyumu ve bir de zaten eşimin babamın erkek kardeşlerimin karşısında çıplak çıplak kadınların gezmesine müsamaha gösterebilecek bir yapıda değilim:KK8: :63:

Havuz olsun plaj olsun (sadece kadınlara ait) mayo giyorum.. (tesettürlüyüm)
Dinimize göre kadın kadına da olsa göbek-dizkapağı bölgesine bakmak haram olduğu için mayomun üzerine Deniz taytı giyorum :KK51:
Hem gönlüm rahat oluyor günaha girmiyorum hemde rahat oluyorum yani :KK73:
İyi tatiller bu arada :KK31: eminim hep bu tarz otelleri tercih edeceksiniz çıplaklar kampında gibi hissetmeden güzel bir tatil sizi bekliyor :KK71:

Bizde cumartesi denize gidecez mayo siparis ettim ama denize gideceğim tarihte adet günü içerikte olacağım ne olacak bende bilmiyorum lütfen bir cevap
Geçen adet dönemide tatildeydik bizde ben girdim valla denize suda kanamam kesiliyor benim normaldede adet döneminde duş alsam kanamam azalır mesela ..
Ama eğer kanamanız çok oluyorsa tampon kullanabilirsiniz genelde hanımlar bunu tercih ediyorlar.. Yarali1987 Yarali1987

Back
X