bikinimi haşemamı? Peki ya adet olursam ??

Çok dogru diyorsunuz kesinlikle zaten kadın kadina bile olsa diz ve karın arasi haram. Fakat hani insan hiç giymedigi için böyle heves ediyo sanki
Evet aynen öyle cnm hiç giyme imkanım olmadı eksikliğini hissetmedim tabiki
Bu detayı atlamışım. Kapalı mısınız konu sahibesi ? O zaman haşema.
evet kapalıyım

bir arkadaş önceki sayfada paylaştı sanırım.hani şu taytlı gibi olanlar var.ben yazlıkta gördüm birebir.gayet güzel görünüyor üstelik rahattır eminim ki.tay üstüne uzun tunik gibi mayo kumaşından.başınız açık olur sanırım zaten ki saçlar da nefes alsın güneş görsün :)

Ben gittim bikini girenler azınlıkti. Çoğu mayo+ sort yarı hasema veya tam hasema giymişti. Ben mayo aldım ama rahat edemedim. Yarı hasema ile yüzdum.
Sanırım bende yarım haşema alıcam çünkğ gerçekten hiç rahat edicemi düşünemiyorum o kocaman popomla

Ben olsam yari tesettür mayo alirdim.
Alta yarrim tayt üstunuze isteginize gore sifir kollu yarim yada uzun kollu seçenekleri var.

O şeyler nasıl canım? Hic kullandın mı? Rahatsız edici değil mi? Markette gördüm ama incelemedim
Çok rahat. Doğru yerleştirirseniz hissetmiyorsunuz bile. Ped gibi sızdırma derdi yok. 3 saatte bir değiştirseniz yeter çok abartı kanama yoksa.

Paketin içinde detaylı şekilde kullanım kılavuzu var zaten

Çok rahat. Doğru yerleştirirseniz hissetmiyorsunuz bile. Ped gibi sızdırma derdi yok. 3 saatte bir değiştirseniz yeter çok abartı kanama yoksa.

Paketin içinde detaylı şekilde kullanım kılavuzu var zaten
İlginc ya. Madem bu kadar iyi niye yaygın degil ki kullanimi

ben genelde mayo arti sort giyiyorum, yuzme sortu tabi digerleri yapisir suya girince. ayrica hasemada alabilirsin bence, plaji falan vardir otelin belki oryada girebilirsin.
bikinili giren cok var, yasisan var yakismayan var. kisinin tercihi bence.

Kadınlarımız bilmiyor çünkü. Yengem her adet döneminde yerinden kıpırdayamazdı. O kadar çok kanaması olurdu ki yürüyemezdi düşün. Tavsiyemle tampon kullanmaya başladı ve şimdi Allah razı olsun diyor.

Ben de normal zamanda ped kullanıyorum ama tatil zamanına denk geldiyse reglim ilaç yerine tampon kullanıyorum. Veya ilk günler yoğun olduğunda tampon kullanıyorum.

tampon kullansana yaa,ne dengeni bozacan o haplarla.. adet olamadikca sinir basiyo tatili zindan etmistim ben esime :)

Yarı tesettür mayo uygundur bence. Altına tayt, üstüne sıfır kol yada kısa kollu. Boneleri faln da oluyo. Rahat edersiniz.

ben de çok rahat edenlerdenim tamponla.öncelikle çok yoğun günlerde kullanılmıyor çünkü düşünün ki sıkıştırılmış pamuk neticede.yoğu kanamları sızdırıyor.ama diğer günlerde rahatsızlık yok sıcakta pişik yok :):)
doğru yerleştirirseniz hissetmiyorsunuz bile.
ama riski şu ki içinde de yazıyor ;toksik şok sendromuna ssebep olabiliyor.tabi ki çok çok nadir bir yan etki ve sık değişitrilince görülme olasılığı düşük.

Ben çevreyi takmayanlardanım. Kilo fazlalığım var (6 7 kilo kadar) ve bikini giymek istediğim için giyiyorum. Banane milletten?

Ortam müsattir oh giy mis gibi bikinini heryerin güneş görsün.çikolata gibi ol. Vucuduna takılma kimsenin umrunda bile olmassın. Hem tanıdıklar yokki orda ne düşünürlerse düşünsünler.

dinimizce de öyle kadın kadına da bir yere kadar helal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…