- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
-
Evet aynen öyle cnm hiç giyme imkanım olmadı eksikliğini hissetmedim tabikiÇok dogru diyorsunuz kesinlikle zaten kadın kadina bile olsa diz ve karın arasi haram. Fakat hani insan hiç giymedigi için böyle heves ediyo sanki
evet kapalıyımBu detayı atlamışım. Kapalı mısınız konu sahibesi ? O zaman haşema.
Ben gittim bikini girenler azınlıkti. Çoğu mayo+ sort yarı hasema veya tam hasema giymişti. Ben mayo aldım ama rahat edemedim. Yarı hasema ile yüzdum.
Evet biliyorum kadın kadınada olsa bi mahremiyet vardırAyrıca kadının kadına avreti vardır bunu araştırın.
Çok rahat. Doğru yerleştirirseniz hissetmiyorsunuz bile. Ped gibi sızdırma derdi yok. 3 saatte bir değiştirseniz yeter çok abartı kanama yoksa.O şeyler nasıl canım? Hic kullandın mı? Rahatsız edici değil mi? Markette gördüm ama incelemedim
Mayo ve dize kadar gelen tayt giyebilirsiniz.Sanırım bende yarım haşema alıcam çünkğ gerçekten hiç rahat edicemi düşünemiyorum o kocaman popomla
İlginc ya. Madem bu kadar iyi niye yaygın degil ki kullanimiÇok rahat. Doğru yerleştirirseniz hissetmiyorsunuz bile. Ped gibi sızdırma derdi yok. 3 saatte bir değiştirseniz yeter çok abartı kanama yoksa.
Paketin içinde detaylı şekilde kullanım kılavuzu var zaten
3 -4 saatten fazla kullanımı tehlikeli komaya bile sokabilirİlginc ya. Madem bu kadar iyi niye yaygın degil ki kullanimi
Kadınlarımız bilmiyor çünkü. Yengem her adet döneminde yerinden kıpırdayamazdı. O kadar çok kanaması olurdu ki yürüyemezdi düşün. Tavsiyemle tampon kullanmaya başladı ve şimdi Allah razı olsun diyor.İlginc ya. Madem bu kadar iyi niye yaygın degil ki kullanimi
ben de çok rahat edenlerdenim tamponla.öncelikle çok yoğun günlerde kullanılmıyor çünkü düşünün ki sıkıştırılmış pamuk neticede.yoğu kanamları sızdırıyor.ama diğer günlerde rahatsızlık yok sıcakta pişik yok :):)İlginc ya. Madem bu kadar iyi niye yaygın degil ki kullanimi
İlginc ya. Madem bu kadar iyi niye yaygın degil ki kullanimi
tepki gösteren olacak bana belki ama benim düşüncem kadın kadına da olsa,tesettürlü bir kadının bikini giymemesi yönünde.hani arkadaş ortamı falan değil,bayaa tanımadığınız kadınlarla berabersiniz.her zaman kapalı olup da minick bikinler giyilmesi bana hoş gelmedi.
gerçi ben dediğiniz otelleri hiç bilmiyorum ortamları da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?