• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Merhaba;

Bende senelerden beri jilet kullanıyorum.Ağdadan çok korktum vakti zamanında jilete başladım.Yıllardan beri kullanıyorum.Açıkçası şikayetim yok.İlk kullandığım zamanlar batık oluşuyordu ama sonradan cildim alıştı sanırım.Batık olmuyor.Birde yanlış birşey var.Jilet tüyleri çoğaltmıyor sadece kalınlaştırıyor.

Gilette Venus diye bir ürün var.Zaten piyasada başka ürün bulmak zor.Birde bunun traş jeli var.Satincare diye.Bikini bölgesini jelle doldurun ve sonra venus bıçakla alın.Hepsi bu kadar.Ne acı var nede sızı.Bacaklarımıda jiletle alıyorum.

İlk uygulandığı gün mükemmel düzeyde pürüzsüzlük ama 3-4 gün içinde tüyler çıkıyor.Belkide tek dezavantıjı bu.Kısa sürmesi.Ama acı çekmekten iyidir.

Jiletten korkmanıza gerek yok bence.

Benimki jiletle o kadar kalınlaşmıştı ki artık,1 kıl en az 5 normal kıla eşdeğer biçimde çıkıyordu :1ninca:

canim steril eldiven dediginn yapiskanli biseymi normal eldivense nasil alio diye dusundumde tatlim

yok canım yapışkanlı deil doktorların kullandığı eldiven işte ben en son işlemi onla yapıyorum çnkü eldivenle alması gerçekten zor,bazı arkadaşlar kolay diyor ama bana çok zor geldi.O yüzden en son kalan kılları onla alıyorum azıcıkparmağıma alıyorum ağdayı çekiyorum

Benimki jiletle o kadar kalınlaşmıştı ki artık,1 kıl en az 5 normal kıla eşdeğer biçimde çıkıyordu :1ninca:

:uhm:

Olabilir;

Kimilerinde oluyor ama bende olmadı nedense.Valla acıya katlanmaktansa 5 kat kalın çıksın derim.

Hem ucuz gidipte ağdacıya tanımadığınız birinden utanmak zorunda kalmıyorsunuz.Hemde basit.

Bilmiyorum görüntüsü beni rahatsız etmiyor :)

kızlar ağdayla aldıktan sonra acaa sarkma gıbı bırsey olur mu ? öyle bı kac yorum okumustum sağda solda o yızden tereddut teyım

bende sarkar diye çok yazı okudum ama ben uzunn yıllar ağda yaptım.Daha yeni sir ağdaya geçtim ben sarkma olacağını düşünmüyorum

kızlar bende 3 aydır ağda yapıorum ama inanılmaz batğım vardı bugun yaparken onlarla uğraştım..neden acaba sizinde oldumu öle yada oluyomu?

bendede çok batık vardı.Doktora gittim tabi ayrıca onlarla oynamaktan lekeler oldu.Tend skin losyon diye bişiy önerdi 1 haftadır kullanıyorum batıklarım kendiliğinden dışarı çıkmaya başladı.

bende sarkar diye çok yazı okudum ama ben uzunn yıllar ağda yaptım.Daha yeni sir ağdaya geçtim ben sarkma olacağını düşünmüyorum

Yaa bende duydum ama onaylayan birini görmedim henuz.Mesala jilet kullanlarada bikini bölgesi kararır derler hep.Valla oda bende olmadı mesala.Hala ilk günki gibi normal renginde:)

Yaa bende duydum ama onaylayan birini görmedim henuz.Mesala jilet kullanlarada bikini bölgesi kararır derler hep.Valla oda bende olmadı mesala.Hala ilk günki gibi normal renginde:)

ya hayatım nasıl alıyosun jiletle hiç jilette almadım orayı hep ağdayla aldım.Hayret ediyorum jiletle alanlara onla uğraşmak daha zor deil mi acaba 2 günde 1 almak:uhm:

:uhm:

Olabilir;

Kimilerinde oluyor ama bende olmadı nedense.Valla acıya katlanmaktansa 5 kat kalın çıksın derim.

Hem ucuz gidipte ağdacıya tanımadığınız birinden utanmak zorunda kalmıyorsunuz.Hemde basit.

Bilmiyorum görüntüsü beni rahatsız etmiyor :)

her ağda yapan ağdacıya gidecek diye bir durum yok zaten kaydirigubbakcemile3
benim annem de hep jiletle almış o da öyle diyor acı çekmektense sık sık jiletle alırım diye.
ben artık alıştım dünden sonra da cesaret geldi mecbur kalmadıkça jilet kullanmam bi daha.

Kızlar ben ağdayla da alsam jiletle de alsam makasla kısaltsam da aldıktan sonra sivilce oluyor. ohaoldumsmile biraz kararma da var doğrusu bilmiyorumkismile

evet sana dün bi gaz geldi o gazla aldın demek:roflol:

forumda böyle okuyunca gerçekten cesaret geliyor ya ben bi kere de çamsakızıyla almıştım gecen sene.o zaman da böyle olmuştu birden o gazla kalktım aldım ama bi dahaki sefere üşendiğim için yine jiletle almıştım.
ama bu sefer pes etmek yok guclubacismile ağda forever :lepi: :roflol: :roflol:

ya hayatım nasıl alıyosun jiletle hiç jilette almadım orayı hep ağdayla aldım.Hayret ediyorum jiletle alanlara onla uğraşmak daha zor deil mi acaba 2 günde 1 almak:uhm:

sırnaşık şey

Yaa aslında çok zor değil.Alışıyorsun.Hiç ama hiç canın yanmıyor.Uygulandığın gün mükemmel düzeyde pürüzsüz bir cildin oluyor.Uygulaması çok kolay.Jeli elinde dağıtıyorsun sonra bıçakla alıyorsun hepsi bu.5 dakikalık hadi bilemedin 10 dakika olsun.Tamam doğru 2-3 günde çıkıyor tüyler ama almak içinde fazla zaman harcamıyorsun.

Alışkanlık meselesi sanırım.Ayrıcada değişik şekilde tüyleri almakta çabası.kaydirigubbakcemile5

tabi ondan kkuzum en az 6 saat beklemen lazım çünkü kılı kökten aldığın için o boşluklarlan mikrop kapıyor ondan sivilce oluyor

sırnaşık şey

Yaa aslında çok zor değil.Alışıyorsun.Hiç ama hiç canın yanmıyor.Uygulandığın gün mükemmel düzeyde pürüzsüz bir cildin oluyor.Uygulaması çok kolay.Jeli elinde dağıtıyorsun sonra bıçakla alıyorsun hepsi bu.5 dakikalık hadi bilemedin 10 dakika olsun.Tamam doğru 2-3 günde çıkıyor tüyler ama almak içinde fazla zaman harcamıyorsun.

Alışkanlık meselesi sanırım.Ayrıcada değişik şekilde tüyleri almakta çabası.kaydirigubbakcemile5

tabi alışkanlık meeselesi ama ben 10 gün önce aldım dahada bakmadım.rahatım çünkü tek tük alamadıklarım çıkmış okadr azıcık acıyı çekmeye razıyım ben sonuç mükemmelzemuszemusaslında ben azalsın diye sire başladım malum evlencem 1 sene sonra inş :kedi:

inş çok ama çok mutlu olursun...

şu erkekler bir bilse nelere katlandığımızı ahh ahh

ağda bandı denedim,yapıştırdım çekemedim o alt tarafı :kedi:
şimdi de sir ağda aldım ama bezsiz kullanılan varya,ondan daha kolay olur daha az acır diye.Yine oraya sürüyorum ama çekemiyorum. :sinifsinif: acısını geçtim kopacak gibi ya -tatlicadiarzu-

ben hayatta yapamam, jiletle aliorum, ya o kalinlasmish tuylerden biri ordan kopsa, benim canim yansa, olurum gibime geliyor...

Back