Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
800 grlık makinaya oluyor azulcum ama sende ağda varmış sen sadece 60 tl verip makinayı al bence
Canım tekli kartuş ısıtıcın varsa deneyebiilirsin olur ama ben konserve ile alıyorum daha rahat ediyorum bu arada bende bektim vivolun 800gr makinesi tek yok sadece set halinde var canlı destekten tek satılmıyormu diye sordum satılıyor aslında arkadaşalr siteye eklemeyi unutmuşlar dedi bugün eklettirrim ben dedi vivol 800 gr konserve makinesi 50 tl 300 gr makine 40 tl imiş
içinde bunlar varmış dadlum
Tüy çıkışını geciktiren ve kıl köklerini zayıflatarak azaltan aktif madde olan Papapay Özünün yanı sıra Ananas özü, bitkisel maddeler ve nemlendiriciler içerir.
hadi bakalım hayırlısı olsun azulcum iyi haberlerini bekliyor olcazz:)
ablamda bana dedi bende alcam sirle diye ama ben konserve yapamam dedi. bende onun iiçn mini başlıklı sir alcam bakalım yapabilcekmi aslında konserve bikni için en rahatı ama herkes farklıdır tabi:)
Mini başlıklı kartuş ağdam geldi,
Bakalım bir iki güne deneyeceğim,
İnş. memnun kalırım,yazarım size yine...
kaydirigubbakcemile5
azulcum bacaklarını yapmışında bikini bölgeni yaptıktan sonra ki yorumlarını beklicem.ben konserveyle aldım bikini bölgesini kartuşuda bacak için alıp kullancam
yokk canım hiçç acımıyorr ben aşaları bile cart cart alıyorum:):)ben sadece kartuşla alabilcen mi demek istedim bi arkdaşım varda kartuşla alınmıyor zor oluyor demişti ben konserveyle alıyorum şuan bikiniyi