Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

göbük cok degil ama dedigin gibi yumusaklikdan dolayi gerdirmek zor oluyor

ne yapmak lazim??
:kedi:

ya zuzuuu noldu tatlımm ayy bak şimdi bende vazgeçicem haaa noldu çokmu acıdıı anlat sana biraz nasıl yaptın çokmu acıdıı:1shok::1shok:

izabelle canım korkma ya zuzuda anlatmadıki nasıl yaptığını merak ettim bende ilk yaptım ama zorlanmadım ben

izabelle canım korkma ya zuzuda anlatmadıki nasıl yaptığını merak ettim bende ilk yaptım ama zorlanmadım ben
ayy ne bileyim celnurcum baksana pişman azcık gelde zuzu anlat nasıl yaptın nolduu :uhm::uhm:

bende öle düşünüyorum pınar başka ne olabilir hiç acımıcak diye bişiy yok benim 1 hafta oldu eski yöntemle yapmış olsaydım şşimdiye çıkmıştı yeniden almam gerekicekti ama ddaha kılın k si yok rahatım

geldim geldim:)) çekiştirmeyin arkamdan:)) kızıımm canımdan can kopuyo sandım:)) çok acıdı nan ööle böle diil..nası kastıysam sezeryan dikişlerim patlıyo sandım:))) ama yeni yapıcakların gözünü korkutmıyım ben ağdaya alışkın olmadığım için böyle oldu..eşek kafam zamanında yapmaya başlasaydım böle zorlanmıcaktım..siz buyrun deneyin anacım yinede:)

ya kızlar ben gerdiremiyorum,gerdirebilsem de çok kötü oluyor ya acısını geçtim etim kopacak sanki :roflol:
napabiliriz acep? :uhm:

canım epilasyon aletiyle üst kısımlarını rahat alırsın ama alt taraflara gelince iyi geremediğin makineye kaptırıoosun. sonra heryer kan revan oluoo ben çok rahatsız oluoorum makineyle alınca. boşver yaa ağdayla almaya devam ett kanama durumu yok nede olsaa

ah be zuzum kıyamam ya ilkten acır tabi ama alışcan yılma tamam mı

canım kararma lekeler için doktorun ne önerdi benim koltuk altımda kararma var yazın agdacım tatildeyken bilemyene denk geldim tatile gitcektim ailiyetten yaktı koltuk altım iz resmen kap kara nasıl geçireceğim onu düşünüyorum sana doktorun leke ve kararma için bsy önerdiysen bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum birde şu bahsettiğiniz tüy azaltıcı solisyon nedir ?tam adını ve nerelerde bulabilirim yazarsanız çok makbule geçer şimdide çok teşekkür ederim temiz ve miss kalın :):)lülülülülülü

bende bakayim bakimli olmak
kapida odeme sekili vrmi

canım lekelenme için biiişiy yapamayız zamanla ve keseyle geçer dedi kararma olmadığı için onu bilmiyorum ama batıklar için tend skin losyon diye bişiy önerdi bana göre sanki biraz beayzlaştı gibi ama bana göre azaltıcı losyonda bakaımlıolmak.com dan bulabilirsin şuan indirimde bi bak istersen daha ayrıntılı bilgiye ordan ulaşabilirsin

şimdi dışardan geliyorumda kızlar kuaför malzemesi satan yer vardı bi sorayım dedim ağda makinaası ve depilissimanın ağdasını 10 tl kazıkk yemişim siteden eğer almayı düşünen varsa ağda malzemesi satana yerlere bi bakın

valla pınar ya sorma pazara çıkmıştım kuaför malzemesi satan bi yer vardı orayıda biliyodum zaten bi sorayım dedim aynı markalar depilissimanın ağdası 17tl vivolun ısıtıcı 40 tl dedi hadi be dedim

kız bizim eve yakın bi yerde küçükçekmecede ama her yerde vardır heralde bu kuaför malzemeleri satan yer tüy azaltıcı losyonda sordum karınca yumurtası yağı var dedi var deseydi alcaktım hemen siteye sordum kampanyayı uzatıcaz dediler daha almadım da azlatıcıı

ay ne bileyim hiç bakmadım ismine bide ordan fön makinası almıştım ama bakarım yarın ekmek almaya giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…