şimcik şöleki tontiş sayılmam ama çok mu göbük war göremiyomusun ondanmı sordun..öyleyse aynayla yapabilirsin sanırım..ama yumuşaklıktan dolayıysa gerdir gerdirebildiin kadar ağda yağları da alır karışmam:)))
ayy ne bileyim celnurcum baksana pişman azcık gelde zuzu anlat nasıl yaptın nolduu :uhm::uhm:izabelle canım korkma ya zuzuda anlatmadıki nasıl yaptığını merak ettim bende ilk yaptım ama zorlanmadım ben
selam kızlar acil cevap atın lütfen bikni bölgeniiii hiç epilasyon aletiyle aldınızmı ben hep ağda kulanıyodum fakt artık epilasyon aletiyle almak istiyorum nasıl yapıyosunz çok acıyomu belki acyip bi soru aldu am canım biraz azdırda korkuyorum işte tavsiye dermisinz cevap bekliyorum saygılar herkese
geldim geldim:)) çekiştirmeyin arkamdan:)) kızıımm canımdan can kopuyo sandım:)) çok acıdı nan ööle böle diil..nası kastıysam sezeryan dikişlerim patlıyo sandım:))) ama yeni yapıcakların gözünü korkutmıyım ben ağdaya alışkın olmadığım için böyle oldu..eşek kafam zamanında yapmaya başlasaydım böle zorlanmıcaktım..siz buyrun deneyin anacım yinede:)
günaydın kıslar ben geldim doktora gitmiştim genital bölge için batık ve lekelenme vardı ilerme var dedi doktor ilaçların dozunu artırdı bakalım ne olcak bide şu tren skin losyonu mutlaka al dedi batıklar için
Merhabalar Prensescim hepimiz www.bakimliolmak.com
sitesinden aldın ben celnur zuzu daha bir çok arkadaşa ben çok memnunum Celnurda öyle zuzu neden memnun kalmadı anlamadım yapamadı mı yoksa canı acıdı diyemi öyle dedi Sir ağda bu biraz acıyacak ama 1 ay tertemiz 2.3. seferden sonrakıllarınız azalıp inceliyor o kadar acımıyor sonra.
canım kararma lekeler için doktorun ne önerdi benim koltuk altımda kararma var yazın agdacım tatildeyken bilemyene denk geldim tatile gitcektim ailiyetten yaktı koltuk altım iz resmen kap kara nasıl geçireceğim onu düşünüyorum sana doktorun leke ve kararma için bsy önerdiysen bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum birde şu bahsettiğiniz tüy azaltıcı solisyon nedir ?tam adını ve nerelerde bulabilirim yazarsanız çok makbule geçer şimdide çok teşekkür ederim temiz ve miss kalın :):)lülülülülülü
günaydın naber celnur zuzu zuzu hadi yine ağladın sızladın ama bizim sayemizde cirlop gibi oldun :)
vivolun ısıtıcısımı sadece40 tl yoksa senin aldığın 800 gr setmi 40 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?