Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

günaydınn...dün siparişimi werdim akşam 7de..aradılar 10 dk sonra..normalde 5ten sonraki siparişleri kargoya ertesi gün weriyolarmış ama ben kendim bırakıcam kargoya yrn elinizde olur dedi adam..ağdacım yolda kawuşmak için saatleri sayıyoruz:))))

haklısın cnm ama alıştım artık ağda yapamam gibi geliyor.

bu arada bende bir ara doktor eldivenlerinden denemiştim sonuç gayet başarılı ama onunlada uğraşmak zor geldişakkıdı

evet canım ameliyat eldiveni bu işe başlangıç gibi bişey, ben onla başladımkaydirigubbakcemile3

günaydın kuzum hadi bakalım hayırlsıı yapıcan zaman söle sana gaz verelim:roflol:

günaydın kuzum hadi bakalım hayırlsıı yapıcan zaman söle sana gaz verelim:roflol:

gül sen güüll:))) ben dün ne anlamıştım , sen bu setten önce hiç ağda yapmadın sanıyodum..e dedim az acımış demekki ben de yapabilirim..soora bi baktım sen zaten yıllardır ağda yapıomuşsun:)) o sinek beni fena ısırcak zannımca:)))

yok be zuzu acımıcak :jeyyar:ama ben eldiven yöntemiyle alıyodum hiç bezle çekmemiştim ki

ay az önce aradılar tend skin losyonu gönderiyoruz diye, bi sevindim sormayın batıkalrdanda kurtulcam zemuszemus

yanımdaysanız yapmam utanırım celnur:)))) pınar saol şekerim..başlıcam da şimcik,kıwamına geldikten sonra kaç derecede makinayı tutucamızı sorcaktım..istediğiniz derece demiş kaçı istiyorum ben ne bilem:))

zuzucum belkim bitirmişindir şimdi inş acamamıştır :roflol:

canimm nerden aldinn?

celnuuurrr pinaarrrr kaçacak yer arayın kendinizeeee....bittiniz kızım sizzzz :tomato:

canimm nerden aldinn?

canım kızların bahsettiği internet sitesinden aldım ama elimde kalcak sanırsam..töbe yapmam bidaa:)))

.

ya arkadaslar bise sorucam
tontis arkadaslar bikini bölgesini evde nasil aliyorlar acaba??
hani göbekden dolayi
:kedi:

şimcik şöleki tontiş sayılmam ama çok mu göbük war göremiyomusun ondanmı sordun..öyleyse aynayla yapabilirsin sanırım..ama yumuşaklıktan dolayıysa gerdir gerdirebildiin kadar ağda yağları da alır karışmam:)))

zuzu üzüldüm şimdi ya ama dayan be kuzum accı dediğin nedirki gülüm ben sizin için yaşamayı göze almışım:roflol:

evet ya yumuşaklıktan dolayı yapamıyorum ben bilmiyorumkismile
kilonun 1 zararı daha bulunmuş oldu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…