aslına bakarsan beceebildikten sonra hiçbişiy diil ücreti uzun wadede düşünrsen..benim pek ağda tecrübem olmadığı için tereddütteyim sanırım..vivolun ısıtıcısı depilissima için de kullanılıyo sanırım dimi..yanlış anlamadım?
Evet zuzucum 1 sefer para vereceksin fakan uzun süre kullanacaksın Celnur 82 tl verdi vivol 800 gr set birde depilissima titanyum 800 gr konserve aldı şöyle düşenecek olursak o aldıkları en az ona 1 sene yeter her ay ağdacıya gitsen senede 12 defa yapar her gittiğinde minumum 40 tl verdin desek 480 tl yapar yol parası o bu cabası
günaydın kızlarrrrr nasılsınızzhihoyyythihoyyyt
hoşdulduk fıstıklarr iyim sizler nasılsınız evet geç kaldım bugün azcık çay keyfi yapayım dedim CELNUR tatlım hiç bir fikrim yok canım bende hiç leke falan yok o yüzden hiç araştırmadım o konuyuboshayallersmile
evet canım anladım şimdi baktım bikini bölgesi için tek ağda var oda kremsi pudralı titanyum 800gr olan ya en azından şey düşündüm ben hani yapamazsan fazla para vermemiş olurum diye ayyy ne cesaretsizim ben yaaa sanki eldiven acıtmıyo aklım gidiyo vallahikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıarasındaki fark şu canım 300 ml olan daha küçük fakat 300 gr konserve sadece vivolde var 300 gr set aldığında 800 gr ağda ısıtamazsınız ama 800 dr alırsan tüm ağdalar olur ki bikini bölgesi için en iyi ağda depilissima titanyum 800 gr kız korkma sen al celnurla biz vurdan canlı destekle sana yardım ederiz :roflol:
yaniii eldivenle bir çekmeye beş altı kıl geliyo ağda ya taha fazla gelir canım peki bu ağda normal ağdalardan farklımı sesu dan falan bir kere yaptım bacağıma aklım gittieldiven daha çok acıtıyodur inan bundan bu çok fazla acıtmıyor zaten 2,3 seferden sonra baya azaltıyo kıllarıda ayda bir yapıyorsun anca çıkıyor eldivenle daha çabuk çıkar
işte bir kere kızlar yaptı ben hiç bilmiyorum tabi sesu ağda nasıl falan çok canım yandı yaa bildiğin gibi değil ondan bu kadar tırsıyorumya ama yok dediğin gibi denemeden anlayamam alıcam bende bu vivol 800 gr olandan çok sağol canım çok yardımcı oldun bana kullanamazsam ablama veririm amannn bu sitede şeyi izledim şimdi titanyum pudralı ağdanın altında uzman tvde bir bayan yapıyo kadının bacağını hem anlatıyo çok basitmiş yaa hemen bitirdisesu falan çok iyi bir ağda değil canım nasıl biliyormusun ısıtıyorsun spatula ile süryorsun hemen kuruyr zaten elle kenarında kaldırıp çekiyorsun sen eldivenle 5-6 kıl 5-6 kıl saatlerce uğraşırsın bunla en fazla yarım saate bitirirsin walla ne diyeyim artık sene denemelisin bence biz ne kadar anlatsak boş
ooo yarım saatte ne var canım ben 45dk 1 saati buluyo eldivenle hemde çok küçükler kalıyo birde ne dikkatimi çekti hiç azalma falan yok bende haa başlarım böyle işe yok yok alayım ben bundan kesinn:umursamaz::umursamaz:öyle tabi canım bacaklarda bende kartuş ağda kullanıyom 10 dk kada tertemiz bacakalr artık benim hiç acımıyor ve çok az çıkıyor bikini bölgesinide işte konserve titanyumla alıyorum orası biraz uğraştırıyor ama yarım saat biraz dediğim
canım sen hangisinden alıyosun sırnaşık şeysırnaşık şeypinar celnur sağolun kızlar..weriyorum siparişi:) öyle bi anlatoyosunuzki adamın canı çekiyo resmen:)) gaza geldim gelsin hemen:)
Celnurcum daha bi kaç gün önce aldın zaman tut bak en erken 3 hafta sonra biraz uzar bir sonrakinde 1 ayı bulur zamanla yaptıkça yaptıkça hem azalıyor inceliyor hemde 1,5 ayı buluyor ağda araları
pinar celnur sağolun kızlar..weriyorum siparişi:) öyle bi anlatoyosunuzki adamın canı çekiyo resmen:)) gaza geldim gelsin hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?