Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

aslına bakarsan beceebildikten sonra hiçbişiy diil ücreti uzun wadede düşünrsen..benim pek ağda tecrübem olmadığı için tereddütteyim sanırım..vivolun ısıtıcısı depilissima için de kullanılıyo sanırım dimi..yanlış anlamadım?

tabiki canım ben vivolun setini aldım 800 grlık olanı ağdayıda depilissima nın aldım önmli olan sir ağda ısıtıcının markası önemli deil sadece 800 grlık oolsun yeter ama vivol iyi marka

:lepi::lepi:

günaydın kızlarrrrr nasılsınızzhihoyyythihoyyyt

hoşdulduk fıstıklarr iyim sizler nasılsınız evet geç kaldım bugün azcık çay keyfi yapayım dedim CELNUR tatlım hiç bir fikrim yok canım bende hiç leke falan yok o yüzden hiç araştırmadım o konuyuboshayallersmile

şimcik fıstıklar bişey sorucam bu vivolun 300ml olanda var 800olanla farkı neki ayyy ben hala cesaret edemiyom yaa alıpta kullanamamak ta istemiyorum yazık boşuna para vermiyeyim öyle düşünüyorum bakalım:uhm:

saol canımmcımmm

evet canım anladım şimdi baktım bikini bölgesi için tek ağda var oda kremsi pudralı titanyum 800gr olan ya en azından şey düşündüm ben hani yapamazsan fazla para vermemiş olurum diye ayyy ne cesaretsizim ben yaaa sanki eldiven acıtmıyo aklım gidiyo vallahikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

eldiven daha çok acıtıyodur inan bundan bu çok fazla acıtmıyor zaten 2,3 seferden sonra baya azaltıyo kıllarıda ayda bir yapıyorsun anca çıkıyor eldivenle daha çabuk çıkar
yaniii eldivenle bir çekmeye beş altı kıl geliyo ağda ya taha fazla gelir canım peki bu ağda normal ağdalardan farklımı sesu dan falan bir kere yaptım bacağıma aklım gitti

bende eldivenle deilde normal çıplk elle yapıyodum eskiden vivetin ağdasını kullanıyordum tavuk gbi yoluyodum hem 1 haftada çıkıyodu hemde çoğalmaya başlamıştı şimdi sür yapıştır çek en kısaları bile geliyor kırılma yok

işte bir kere kızlar yaptı ben hiç bilmiyorum tabi sesu ağda nasıl falan çok canım yandı yaa bildiğin gibi değil ondan bu kadar tırsıyorumya ama yok dediğin gibi denemeden anlayamam alıcam bende bu vivol 800 gr olandan çok sağol canım çok yardımcı oldun bana kullanamazsam ablama veririm amannn bu sitede şeyi izledim şimdi titanyum pudralı ağdanın altında uzman tvde bir bayan yapıyo kadının bacağını hem anlatıyo çok basitmiş yaa hemen bitirdi

ooo yarım saatte ne var canım ben 45dk 1 saati buluyo eldivenle hemde çok küçükler kalıyo birde ne dikkatimi çekti hiç azalma falan yok bende haa başlarım böyle işe yok yok alayım ben bundan kesinn:umursamaz::umursamaz:

pinar celnur sağolun kızlar..weriyorum siparişi:) öyle bi anlatoyosunuzki adamın canı çekiyo resmen:)) gaza geldim gelsin hemen:)

pinar celnur sağolun kızlar..weriyorum siparişi:) öyle bi anlatoyosunuzki adamın canı çekiyo resmen:)) gaza geldim gelsin hemen:)
canım sen hangisinden alıyosun sırnaşık şeysırnaşık şey

Celnurcum daha bi kaç gün önce aldın zaman tut bak en erken 3 hafta sonra biraz uzar bir sonrakinde 1 ayı bulur zamanla yaptıkça yaptıkça hem azalıyor inceliyor hemde 1,5 ayı buluyor ağda araları

evet canım ya bakalım ne kadr sürcek çıkması haftada bir yapardım ne zorluktu

zuzu neler alıyosun bakalım biide orda canlı destek var ordanda ayrıntılı sor tamam mı

valla bende pınarın sayesinde gaza geldim bana kalsa oooo beklerdim daha:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…