kızlar ben genelde hafta sonu yapıyorum rahat oluyor bugün sipariş verirseniz cumartesiye kadar elinizde olur hafta sonuna kalırsa önümüzdeki haftaya kalır celnurda hafta sonu sipariş verdi ancak pazartesi göndermişler salı günü elinde oldu.
makinayla, hepsinden en kolayı benim içindışarıda asla yaptıramam benakannehir
ben sipariş verdim ertesi gün öğlen gelmişti senin hafta sonuna denk geldi diye öyle oldu sanırım.
nasıl yani canım epilasyon aletiylemi alıyosun genital bölgeni ben bir kere deneyim dedim aman allahım çok fena acıdı ayrıca çok kabartı töbe dedim hayatta yapmam ben ayrıca burda dışarda yapmadan bahsetmiyoruzki evde kendimiz yapıcaz sir ağdamızı:lepi:makinayla, hepsinden en kolayı benim içindışarıda asla yaptıramam benakannehir
Kızlar naptınız verdİnİzmİ sİparİŞ
neyse herkes bi şekilde uğraşıyo kıl tüy napcan uğraşacaz bu mesaj 100. mesajım bu mesajı saklasam mı napsam
yok ben daha vermedim ama vericem:roflol:
canım sen hangisinden alıyosun sırnaşık şeysırnaşık şey
tekrar sormama gerek warmı cnm ya..ben uğraşmadan atlıyodum direkt seninkisilerden:))zuzu neler alıyosun bakalım biide orda canlı destek var ordanda ayrıntılı sor tamam mı
kızlar ben genelde hafta sonu yapıyorum rahat oluyor bugün sipariş verirseniz cumartesiye kadar elinizde olur hafta sonuna kalırsa önümüzdeki haftaya kalır celnurda hafta sonu sipariş verdi ancak pazartesi göndermişler salı günü elinde oldu.
sırnaşık şeyvalla bende pınarın sayesinde gaza geldim bana kalsa oooo beklerdim daha:dance:
zuzu izabella sir ağdacılar kervanına sizde katılcanız şimdi öle mi ben batıklarla ilgili ürün araştırıyorum şuan ya
evet canım aynen hadi raştır bakalım inş bulursun faydalı ürünlerhihoyyytzuzu izabella sir ağdacılar kervanına sizde katılcanız şimdi öle mi ben batıklarla ilgili ürün araştırıyorum şuan ya
canım sen neden alıcan bir tane daha azaltıcı kremmi:uhm:bende indirim bitmeden bi tane daha alacam ondan bende işe yaradı azaltıyo
siparişi wermek diil de elime geçince naı yapcam bakalım:))) yusuf yusuf:)
zuzu canım inan pahalıya gelir diye çekinme yapabilirmiyim konusuna gelirsek ben ilk defa yaptım tecrübesiz biri olarak öncelikle hiç acı yok sür car cart çekzemuszemussonrasında mükemmel sonuç bende şimdi pınarın tavsiye ettiği azaltıcı losyonunu alcam bakalım pınar kullanıyomuş iyi diyo fiyatı indirimde şuan 80 tl
aa buda iyimiş canım yaa azalsın tabikide kim istemez neyse ben bir başlıyayımda bende kullanmak isterim tabi bundanizabella canım ppınar bu setten bahsediyor 140 dan 80 düşmüş ortalama 8.10 ay gidiyormuş azalma var diyo pınar
canım ay ne iyi olmuş açık açık yazmışsın alt kısımlarada ağda yaptın değilmi bir de çekerken nasıl oldu o bölge çok yumşakya o yüzden sordum hani gerdirerek çekmek falan gerekiyormuzuzucum hiç yusuf yusuf olmucan inan bana bak şimdi ben şöle yaptım ilk defa yaptığım için anlatayım ağda bezlerini küçük küçük kestim önce sonra iki parmak kalınlığında sürdüm yapıştırdım bezi içimden 10 a kadr saydım tam bismillah dedim sıktım kendimi cart çektim bide baktım acımadı aaa nie okadr sıktım ozamn kendimi dedim bi ayrıntı daha vereyim ben eldiven taktım elimi biraz beceriksizimdirde elime bulaşmasın dedim yine o sitede var 10 tl 150 adeti ma istersen eczaneden steril eldivende alabilirsin en son olarakta ben stril eldiveni işini sona sakladım alamadıklarımıda eldivenle toparladım yani ilk yapmama rağmen 45 dk da iş bitmiştiryerimseniben
zuzucum hiç yusuf yusuf olmucan inan bana bak şimdi ben şöle yaptım ilk defa yaptığım için anlatayım ağda bezlerini küçük küçük kestim önce sonra iki parmak kalınlığında sürdüm yapıştırdım bezi içimden 10 a kadr saydım tam bismillah dedim sıktım kendimi cart çektim bide baktım acımadı aaa nie okadr sıktım ozamn kendimi dedim bi ayrıntı daha vereyim ben eldiven taktım elimi biraz beceriksizimdirde elime bulaşmasın dedim yine o sitede var 10 tl 150 adeti ma istersen eczaneden steril eldivende alabilirsin en son olarakta ben stril eldiveni işini sona sakladım alamadıklarımıda eldivenle toparladım yani ilk yapmama rağmen 45 dk da iş bitmiştiryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?