Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

evet 3 günü buluyor gelmesi

makinayla, hepsinden en kolayı benim için dışarıda asla yaptıramam benakannehir

makinayla, hepsinden en kolayı benim için dışarıda asla yaptıramam benakannehir
nasıl yani canım epilasyon aletiylemi alıyosun genital bölgeni ben bir kere deneyim dedim aman allahım çok fena acıdı ayrıca çok kabartı töbe dedim hayatta yapmam ben ayrıca burda dışarda yapmadan bahsetmiyoruzki evde kendimiz yapıcaz sir ağdamızı:lepi:

bende yaptım epilatörlede yapmaz olaydım acıdan ya da bi sorun yok benim etimi koparsan gık dedim ama sonra batık batıkları çıkarayım dedim iğne cımbız vs... sonrasa k.rengi lekelenme öfff doktorlarla uğraş dur bikaç ilaç denedim bi sonuç alamadım yarın gitcem doktora yine sıkıldım artık beealsanaalsanasmile

canım sen hangisinden alıyosun sırnaşık şeysırnaşık şey

celnurun izinden gidiyorum ben:))

zuzu neler alıyosun bakalım biide orda canlı destek var ordanda ayrıntılı sor tamam mı
tekrar sormama gerek warmı cnm ya..ben uğraşmadan atlıyodum direkt seninkisilerden:))

ay ewet haklısın haftasonu araya girerse çok bekleriz

valla bende pınarın sayesinde gaza geldim bana kalsa oooo beklerdim daha:dance:
sırnaşık şey

münük bi kuzum war benim durmuyo sıpam oturamıyorum pc başında..üyeliğimi anca yaptım güç bela...bi izin werirse wercem siparişi:))

zuzu izabella sir ağdacılar kervanına sizde katılcanız şimdi öle mi ben batıklarla ilgili ürün araştırıyorum şuan ya

zuzu izabella sir ağdacılar kervanına sizde katılcanız şimdi öle mi ben batıklarla ilgili ürün araştırıyorum şuan ya

siparişi wermek diil de elime geçince naı yapcam bakalım:))) yusuf yusuf:)

evet canım aynen hadi raştır bakalım inş bulursun faydalı ürünlerhihoyyyt

siparişi wermek diil de elime geçince naı yapcam bakalım:))) yusuf yusuf:)

zuzucum hiç yusuf yusuf olmucan inan bana bak şimdi ben şöle yaptım ilk defa yaptığım için anlatayım ağda bezlerini küçük küçük kestim önce sonra iki parmak kalınlığında sürdüm yapıştırdım bezi içimden 10 a kadr saydım tam bismillah dedim sıktım kendimi cart çektim bide baktım acımadı aaa nie okadr sıktım ozamn kendimi dedim bi ayrıntı daha vereyim ben eldiven taktım elimi biraz beceriksizimdirde elime bulaşmasın dedim yine o sitede var 10 tl 150 adeti ma istersen eczaneden steril eldivende alabilirsin en son olarakta ben stril eldiveni işini sona sakladım alamadıklarımıda eldivenle toparladım yani ilk yapmama rağmen 45 dk da iş bitmiştiryerimseniben

izabella canım ppınar bu setten bahsediyor 140 dan 80 düşmüş ortalama 8.10 ay gidiyormuş azalma var diyo pınar

izabella canım ppınar bu setten bahsediyor 140 dan 80 düşmüş ortalama 8.10 ay gidiyormuş azalma var diyo pınar
aa buda iyimiş canım yaa azalsın tabikide kim istemez neyse ben bir başlıyayımda bende kullanmak isterim tabi bundan

canım ay ne iyi olmuş açık açık yazmışsın alt kısımlarada ağda yaptın değilmi bir de çekerken nasıl oldu o bölge çok yumşakya o yüzden sordum hani gerdirerek çekmek falan gerekiyormu

mersi cicimm
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…