• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

evet canım netten aldım burdaki arkadaşlar sayesinde bakımlıolmak.com bi bak istersen

yk canım kartuş olanlar bacak ve koltuk altı için tavsiye ediliyor konserve ağda bikini bölgesi için en uygunu depilissimanın titanyum kremsi pudralı sir ağdası bikini bölgesi için

Nasılsınız nasıl gidiyor formun mudavimleri yine burada naber celnur ilahi celnur yanlış yazmışsın kız siteyi bayanssulusmile bakimliolmak.com arkadaşlar kartuş ağdalar bikini bölgesinde çok zor oluyor ben denedim ilk kartuş ağda almıştım canım çıktı alana kadar celnurun da dediği gibi konserve ağda çok rahat bikini bölgesinde özellikle depilissima titanyum konserve ağda alın bu dediğimiz sitede var biz ordan aldık.

günaydınn pınarcımm anaaa haket yanlış yazmışınkaydirigubbakcemile3şimdi baktım çok güldüm ya

ya bu sarkma olayı benimde çok kafama takılmıştı ama yapmıyordur ya ne biliyim ya da ben öle düşünmek istiyorum en azından

pınarcım hani bu batık için depilissima vardıya ben onu almıcam doktorum tend skin losyon diye bşiy önermişti bunuda netten sipariş edebilrsin demişti batık ve lekeler için bendede leke var sıkmaktan dolayı bir bilgin var mı bununla ilgili

1122.jpg

celnur saol cnm msj için..mrblar kızlar..şimdi bu vivolu koltuk altı we bacakların içinmi aldın..bi de ısıtıcılar çok pahalıymış şimdi baktımda,ewde cezwede filan ısıtsak olmazmı..beceremezmişim gibi geliyo..

celnur saol cnm msj için..mrblar kızlar..şimdi bu vivolu koltuk altı we bacakların içinmi aldın..bi de ısıtıcılar çok pahalıymış şimdi baktımda,ewde cezwede filan ısıtsak olmazmı..beceremezmişim gibi geliyo..

canım ben bunları aldım toplam 82 tl

kusura bakma celnurcum biraz işlerim vardı bakamadım şimdi baktım ürünü birçok işe yarıyor diye yazıtor umarım deiklerini uapıyordur eğer yapıyorsa süper bişey

ben alcam bunu bakalım pınar işe yarasa sölerim evet dediğin gibi birçok yarıyor

zuzu canım inan pahalıya gelir diye çekinme yapabilirmiyim konusuna gelirsek ben ilk defa yaptım tecrübesiz biri olarak öncelikle hiç acı yok sür car cart çekzemuszemussonrasında mükemmel sonuç bende şimdi pınarın tavsiye ettiği azaltıcı losyonunu alcam bakalım pınar kullanıyomuş iyi diyo fiyatı indirimde şuan 80 tl
1184.jpg

pınar bak ben sana anlatayım şu resim işini banada speedy öğretti hızlıresim.com a gir eklemek istediğin resmi önce pc ye kaydet ordan yükle sonra gel buraya hızlı cvp varya küçük dağ gibi bi yer var ona tıkla ordakini sil kopyala yapıştır yap olcak:)

aaaaaa pınar 100 msj ı tamamlaman lazım önce onu şimdi gördümsırnaşık şey

Back