hoşgeldin canımm napalım işte yok muhabbete daldıknabersiniz kızlar ev işleri malum onlarla uğraştım nasıl gidiyor muhabbeti koyulaştırmışsınız :)
hee...şey ya..şu dediğin losyonla birlikte bioder de kullansak çift etki olur mu ki?? bu dediğin losyon yağ gibi mi ?sürünce akşama kadar kalıyo mu?
Celnur Canım dugunhazirliklari.com diye bir site var ben evleneceğim zaman baya faydalanmıştım o siteden bir sürü gelinlik modeli alynas modeli en vay çeşit şey var süper bi site
Merhabalar hoşgeldin canım ben depilissimanın bu tüy azaltıcı sölüsyonunu kullanıyorum ağda sonra kıl kökleri çıkana kadar 4-5 gün sabah akşam sürüyorum sıvı bişey sürüm masaj yaparak dağıtıyorum ben ben genital bölgem için uyguluyorum elle 2 dk sürüp dağıtıyorum orası ıslak oluyo nemlendirici sürmüş gibi 2 ay oldu benim etkili oluyor gibi sir ağda tüyleri zaten azltıyor bunuda kullanıca daha geç ve daha az çıktı sanki kllanmaya devam edecem bakalım
piyasadaki sir ağdalarla bu dedikleriniz aynı etkidemi peki? yani onlardan alıp kullansam bi baksam yapabilcemmi sonra dediklerinizden alsam
kızlar merhaba
ağdadan sonra tüy azaltıcı losyon kullanıyor musunuz?
bende önceden eldivenle
alıyordum kızlar ama biraz uzun sürüyor bide tek tek koparınca acısı daha fazla oluo ama
şimdi dediğim gibi sir ağda kullanıyorum hem daha çabul bitio başta yapması ve alışması
zor ama azimli olmak lazım bence başlarda beceremiodum genital bölgeye ağda
yapmasını ama şimdi yapabiliorum.
yalnız ağdayı uzun zamandır yapanlara bi sorum olucak
Ağda genital bölgede sarkma yaparmı yada yapıomu ?
kızlar peki bu ağdanın sıcaklığına nasıl katlanabiliyosunuz??? ben çam sakızının ağdasını kullanıyorum sürüp bezle çekiyorum ama ağda çok sıcak olduğu zaman tenim resmen haşlanıyo :bbo: soğusun diye beklersemde bu sefer katılaşıyo sürülmüyo:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?