Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

valla bende arada ev işi yapıyorum sorna geliyorum buraya yazıyorum

hee...şey ya..şu dediğin losyonla birlikte bioder de kullansak çift etki olur mu ki?? bu dediğin losyon yağ gibi mi ?sürünce akşama kadar kalıyo mu?

hee...şey ya..şu dediğin losyonla birlikte bioder de kullansak çift etki olur mu ki?? bu dediğin losyon yağ gibi mi ?sürünce akşama kadar kalıyo mu?

canım kullanan pınar ben daha kullanmadım o yardımcı olur sana ben yeni siparişş ettim

bende eskiden olsa açamazdım ama baktım morartıyorum alamıyorum kirli gezmektense her zaman aynı kişiye açarak temizliğimi yaptırmayı tercih ediyorum bunun hamileliği var hastalığı var zaman bulamaması var evdede yapamıyorsak kıllımı gezelim eninde sonunda bi doktora açıosun hemde erkek bile olabiliyor hayatında 1 fazladan açtığın biri daha olsa nolurki hemde kadın ve amacın okşatmaya gitmiyon alsanaalsanasmile

düğünden dört ay önce bende napsam napsam diye düşünürken bozdum niyeti gittim kuaföre oturdum:):) bioder de kullandım üç kere aldırdım. Ama kendim hala alamıyorum ağdayla felan.eldivenle biraz alabiliyorum.Sir ağda falan mümkün değil herhalde cesaret edemem düşünmek bile canımı yaktızemuszemus

el ağdası falan denedım ama yok yapamıyorum..epilatörde denemiştim 2 gün sonra kocaman bi sivilce çıktı.. artık vuruyorum bende jilete sakal gibi oldu gerçi ama yapıcak bişey yok..

jilete başvuran arkadaşlar yapmayın bende dün ilk defa sir ağda yaptım çokta memnunum yapamam falan demeyin eğer bulaştırırım dersenizde eldivenle yapın tertemiz olur bende başta tereddür ettim ama şuan çok memnunum vallla jiletle nereye kadar

ya insan ilk başta ay tanımadığın birine bir yabancıya nasıl açıcam bikini bölgemi diye düşünüyorsun asla yapamam diyorsun. ama sonra bir kez açıp yaptırıp temizliğini ve rahatlığını görünce alışıyorsun.

bende kuaförde ağda yaptırıyorum ve yeni başladım. keşke yıllardır yaptırsaymışım diyorum şimdi. aldırdıktan sonrada şu yağlardan aldın eczaneden tüy azaltan. o kadar fark ettiki şimdi kıllarım fark edilir şekilde azalıyor ve çok daha uzun sürede çıkıyor.

herkese tavsiye ederim. yıllarca jiletle kabus yaşamışım.

hım...peki ağdadan hemen sonra bunu yapıp akşamına da bioder kullansak daha etkili olur mu ki?? çok şey mi istiyorum...:)

piyasadaki sir ağdalarla bu dedikleriniz aynı etkidemi peki? yani onlardan alıp kullansam bi baksam yapabilcemmi sonra dediklerinizden alsam

piyasadaki sir ağdalarla bu dedikleriniz aynı etkidemi peki? yani onlardan alıp kullansam bi baksam yapabilcemmi sonra dediklerinizden alsam

canım bende pınar arkadaşımın sayesinde aldım dediği siteden bende acaba yapabiilcem diye çok düşündüm bi anda karar verdim dünde ağdamı yaptım çokta memnunum şuan tertermiz keşke daha önceden başlasaymışım diyorum

kızlar merhaba
ağdadan sonra tüy azaltıcı losyon kullanıyor musunuz?

bende önceden eldivenle

alıyordum kızlar ama biraz uzun sürüyor bide tek tek koparınca acısı daha fazla oluo ama

şimdi dediğim gibi sir ağda kullanıyorum hem daha çabul bitio başta yapması ve alışması

zor ama azimli olmak lazım bence başlarda beceremiodum genital bölgeye ağda

yapmasını ama şimdi yapabiliorum.

yalnız ağdayı uzun zamandır yapanlara bi sorum olucak

Ağda genital bölgede sarkma yaparmı yada yapıomu ?

valla canım ne desemki kimine göre yapıyo kimine göre yapmıyor herekes farklı bişiy sölüyor bu konuda aama ben sir ağda yapıyorum valla tertemiz

kızlar peki bu ağdanın sıcaklığına nasıl katlanabiliyosunuz??? ben çam sakızının ağdasını kullanıyorum sürüp bezle çekiyorum ama ağda çok sıcak olduğu zaman tenim resmen haşlanıyo :bbo: soğusun diye beklersemde bu sefer katılaşıyo sürülmüyo:çok üzgünüm:

canım bu kuaförler olan ağda ısıtıcıları varya ben ondan aldım dün geldi yaptım ağdamı 90 drecede ısıtıyorum sonra 50 dereceye getiriyorum hep kıvamda kalıyo hiçte sıcak olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…