canım bu kuaförler olan ağda ısıtıcıları varya ben ondan aldım dün geldi yaptım ağdamı 90 drecede ısıtıyorum sonra 50 dereceye getiriyorum hep kıvamda kalıyo hiçte sıcak olmuyor
evet canım netten aldım burdaki arkadaşlar sayesinde bakımlıolmak.com bi bak istersen
yk canım kartuş olanlar bacak ve koltuk altı için tavsiye ediliyor konserve ağda bikini bölgesi için en uygunu depilissimanın titanyum kremsi pudralı sir ağdası bikini bölgesi için
Nasılsınız nasıl gidiyor formun mudavimleri yine burada naber celnur ilahi celnur yanlış yazmışsın kız siteyi bayanssulusmile bakimliolmak.com arkadaşlar kartuş ağdalar bikini bölgesinde çok zor oluyor ben denedim ilk kartuş ağda almıştım canım çıktı alana kadar celnurun da dediği gibi konserve ağda çok rahat bikini bölgesinde özellikle depilissima titanyum konserve ağda alın bu dediğimiz sitede var biz ordan aldık.
celnur saol cnm msj için..mrblar kızlar..şimdi bu vivolu koltuk altı we bacakların içinmi aldın..bi de ısıtıcılar çok pahalıymış şimdi baktımda,ewde cezwede filan ısıtsak olmazmı..beceremezmişim gibi geliyo..
kusura bakma celnurcum biraz işlerim vardı bakamadım şimdi baktım ürünü birçok işe yarıyor diye yazıtor umarım deiklerini uapıyordur eğer yapıyorsa süper bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?