• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

arkadaşlar bir sorum daha olacak çok olacağım ama ben mesajı yazıp göndermeden sizin yeni mesajlarınızı göremiyorum ne yapabilirim

olsun hiç erken değil ne güzel rahat rahat al hiç aceleye getirmeden ohhh ben de öyle yaptım ve herşeyim istediğim gibi olduyerimsenibenyerimseniben

zaten burdaki arkadaşlar sayesinde neyii nerden alcağıma neler alıp neler almıcama dair her şeyi öğrendim her şeyin hayırlsı işte aslında şu kıllardan bi kurtulsam(tüy mü desem:roflol:)şuanlık bi sorun yokta evlenince temiz olması lazım ya:kedi:batık ve lekelerden kurtulursam yeter bana

arkadaşlar bir sorum daha olacak çok olacağım ama ben mesajı yazıp göndermeden sizin yeni mesajlarınızı göremiyorum ne yapabilirim

aşağıda hızlı cvp yeri var ordan hızlı bi şekilde msj gönderebilrsin canım aşağıya doğru inersen kimin ne yazdığını görürsün

zaten burdaki arkadaşlar sayesinde neyii nerden alcağıma neler alıp neler almıcama dair her şeyi öğrendim her şeyin hayırlsı işte aslında şu kıllardan bi kurtulsam(tüy mü desem:roflol:)şuanlık bi sorun yokta evlenince temiz olması lazım ya:kedi:batık ve lekelerden kurtulursam yeter bana
evet tatlım bekarken çok sorun olmuyo ya evlenince daha çok dikkat ediyosun ben evlenmeden önce lapiten kullanırdım ayy ne kötüydü bee düğüne 1hafta kala eldivenle aldım halen devam :roflol::roflol:

benimde kullanmadığım hiç bişiy kalmamıştı taki sizlerle karşılaşana kadr sir ağdadan vazgeçmem artık:lepi:

benimde kullanmadığım hiç bişiy kalmamıştı taki sizlerle karşılaşana kadr sir ağdadan vazgeçmem artık:lepi:
evet en güzeli yaa ağda gibisi yoktur heralde be de başlicam yavaş yavaş hadi hayırlısı bakalımdelikafaduldendelikafadulden

bende şimdi azaltıcı losyona bakıyorum canım onu gördün mü pınarda kullanıyormuş azaldı diyordu

ben biara kafaya koymuştum lazer epilasyon yaptırcam diye ama oda bi süre sonra tekrar çıkıyomuş o kadr para vercem sonra çıkıcak

ben biara kafaya koymuştum lazer epilasyon yaptırcam diye ama oda bi süre sonra tekrar çıkıyomuş o kadr para vercem sonra çıkıcak
ya aynen bende çok düşündüm bir arkadaşım gidiyo tarabyada bir yermiş 3ncü seansı çok farketti bayağı azaldı diyo ona kalsa geri çıkmaz diyo ama ayy ne bilim benimde kafam karıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aman kafan karışmasın sir ağda yolunda ilerleyelim biz en iyisi boşver

ohaoldumsmile
ya aynen bende çok düşündüm bir arkadaşım gidiyo tarabyada bir yermiş 3ncü seansı çok farketti bayağı azaldı diyo ona kalsa geri çıkmaz diyo ama ayy ne bilim benimde kafam karıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben koltuk altı için tam 8 ay lazer epilasyona gittim..azaldı bitiyo diyosun ama bi bakıyosun gene çıkmış...çok pahalı geldi baktım bittiği yok bıraktım ben de...ama azaldı biraz..ben o kadar zamanda bitmesini bekelrdim ama bir yılda anca bitiyomuş..yuh dedim..bioder kullanıyorum emin olun daha etkili...

zaten o dediğim slüsyon varya kuaförlerde ondan sürüyorum ağdadan sonra herkeste ağdacıya gittim azaldı diyomuş halbuki bu losyon sayesinde oluyomuş

şu bakımlıolmak sitesi varya orda depilisimanıın indirime girmiş bi arkadaş daha kullanıyor burdan baya iyi sonuç aldım diyodu

Back