Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeten senin ve pınarın sayesinde bayağı cesarete geldim alıcam gibi bakalımben casaret vercem sana canım:roflol:
olsun hiç erken değil ne güzel rahat rahat al hiç aceleye getirmeden ohhh ben de öyle yaptım ve herşeyim istediğim gibi olduyerimsenibenyerimseniben
yapma be canım bak ben bi kere yaptım epilatörle perişan ettim batıklar sıkmaktan dolayı lekeler en son çare doktora başvurdum
arkadaşlar bir sorum daha olacak çok olacağım ama ben mesajı yazıp göndermeden sizin yeni mesajlarınızı göremiyorum ne yapabilirim
haklısın aynen ben o durumdayım suan sıkmaktan her taraf yara oldu offfff bıktım bu kıl-tüy mevzuundan
evet tatlım bekarken çok sorun olmuyo ya evlenince daha çok dikkat ediyosun ben evlenmeden önce lapiten kullanırdım ayy ne kötüydü bee düğüne 1hafta kala eldivenle aldım halen devam :roflol::roflol:zaten burdaki arkadaşlar sayesinde neyii nerden alcağıma neler alıp neler almıcama dair her şeyi öğrendim her şeyin hayırlsı işte aslında şu kıllardan bi kurtulsam(tüy mü desem:roflol:)şuanlık bi sorun yokta evlenince temiz olması lazım ya:kedi:batık ve lekelerden kurtulursam yeter bana
evet en güzeli yaa ağda gibisi yoktur heralde be de başlicam yavaş yavaş hadi hayırlısı bakalımdelikafaduldendelikafaduldenbenimde kullanmadığım hiç bişiy kalmamıştı taki sizlerle karşılaşana kadr sir ağdadan vazgeçmem artık:lepi:
evey tatlım gördüm zaten ağdaya başlayayım ben ondanda kullanırım zatenbende şimdi azaltıcı losyona bakıyorum canım onu gördün mü pınarda kullanıyormuş azaldı diyordu
ya aynen bende çok düşündüm bir arkadaşım gidiyo tarabyada bir yermiş 3ncü seansı çok farketti bayağı azaldı diyo ona kalsa geri çıkmaz diyo ama ayy ne bilim benimde kafam karıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıben biara kafaya koymuştum lazer epilasyon yaptırcam diye ama oda bi süre sonra tekrar çıkıyomuş o kadr para vercem sonra çıkıcak
ya aynen bende çok düşündüm bir arkadaşım gidiyo tarabyada bir yermiş 3ncü seansı çok farketti bayağı azaldı diyo ona kalsa geri çıkmaz diyo ama ayy ne bilim benimde kafam karıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
öyle yapıcam zaten lazerde dünyanın parası boşverseneaman kafan karışmasın sir ağda yolunda ilerleyelim biz en iyisi boşver
zaten o dediğim slüsyon varya kuaförlerde ondan sürüyorum ağdadan sonra herkeste ağdacıya gittim azaldı diyomuş halbuki bu losyon sayesinde oluyomuş