Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şunlar nasıl fikri olan varmık_52622616.jpg (1.7 KB (Kilobyte))![]()
yok tatlım daha anlamadım ben hangisi nasıl sadece bunlarıda gördümde bir sorayım sizlere dedim ya açıkcası ben şey sandım canım bu setleri makinalı bişey sandım yani ağdayı makinanın içine koyup makine alıyo falan bu normal evde yapılan ağda gibi sanırım yani spatulayla sürüyosun üzerine bezi yapıştırım çekiyosun ben böyle anladım böylemiki ayy ne kadar cahilim ben yavvvakannehirkartuşlu model seçmişsin ama genital bölge için zor olur diye düşünüyorum zaten acıdan şikayetçisin konserve niye düşünmüyosun canım
hah bak anlamışsın beni sağol tatlım birde sen daha iyi anlıyon bu ağda işinden belli bu kartuşlu olanlar nasıl ne işe yarıyoanlıyorum canım bende ilk başta böle sanmıştım bildiğin teneke ağda gibi tek farkı suya koyup ısıtmıyosun makinaya koyuyosun o ısıtıyor kıvamıda iyi oluyor donmuyor 50 derece bırakıyosun sen işini bitirene kadr kıvamlı kalıyor ben tenekeyle yaparken 10 dkda donuyodu yapamıyordum
anladım canım çok sağol konserve olanı düşünüyorum artıkevet canım o özelliği çok iyi zaten en çok sıcak oluyor tenin yanmıyor nede soğuk olup çekerken canını acıtmıyor izabella canım o vivolun kartuş ağda seti bacakalr için ideal ben bacakalrda kartuş bikini bölgesinde konserve kullanıyorum bacvaklara sürüyom ağda bezini yapıştırıyorum çekiyorum 10 dk da komple bacak bitiyor.
tamam canım anladım bende zaten bacakla koltuk altı çok az onları epilasyonla hallediyorum çok sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz şimdi konserve olanlardan düşünüyorum almayızemuszemuszemuszemusyok canım deneyimli olan pınar ben daha yeni aldım ama uzun süredir araştırıyordum kartuşlu bi seferde alabilceğin büyük yerler için daha iyi bence koltukaltı bacak gibi şimdi genetal bölge kıvrımlı ondan konserve daha iyi giibi geliyor bana ama oraya kartuşla yapanda var ama sen acıyor diye konserve al demitim
tamam canım anladım bende zaten bacakla koltuk altı çok az onları epilasyonla hallediyorum çok sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz şimdi konserve olanlardan düşünüyorum almayızemuszemuszemuszemus
evet tatlım doğru ama napim yaa ben çekemiyorum çekmeye korktuğum için ağda hiç düşünmediğim bişeydi bir kere bıyıklarımı alayım dedim ağda bantı yapıştırdım çekemiyorum yok en sonunda eşime dedim adamcağız çekti napsın canım yaa:roflol::roflol:Canım bence epilatör hiç kullanam hem batık yapıyor hemde kılları kalınlaştırıyor.