• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bende ağdacıya gitmeyi düşündüm en son ama çok utanıyorum diye tesedüf burayla karşılaştım sonrada senin tavsiyenle aldım çokta memnunum Allah razı olsun senden tuttuğun altın olsun opuyorumnanaktan

ilk defa dün yaptım işte izabella ağda kağıtlarını küçük küçük kestim ufaktan ufaktan sürdüm komple sürmedim ama zaten 5 6 alımla bitti gibi en son kalanlarıda eldivenle toparladım bu kadr

ya pınar şu solüsyon 10 adet 10 ml lik indirimdde 80 tl yeter mi acaba

pınaarrrrrrrcımmmm duydum mu benii şu solüyon indirimde 10 adet yeter mi 10 mllık(ayrıca çok güzel anlattın ya )

kızlar şunlar nasıl fikri olan varmı
jpg.gif
k_52622616.jpg (1.7 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $k_52622616.webp
    $k_52622616.webp
    572 bayt · Görüntüleme: 88
ya tüy diyemiyorum kuş gibi hissediyorum kendimi kıl deyincede goril gibi ne desem acabakaydirigubbakcemile3

ay beceremedim resim koymayı sağol pınarımm çok mersii

kartuşlu model seçmişsin ama genital bölge için zor olur diye düşünüyorum zaten acıdan şikayetçisin konserve niye düşünmüyosun canım
yok tatlım daha anlamadım ben hangisi nasıl sadece bunlarıda gördümde bir sorayım sizlere dedim ya açıkcası ben şey sandım canım bu setleri makinalı bişey sandım yani ağdayı makinanın içine koyup makine alıyo falan bu normal evde yapılan ağda gibi sanırım yani spatulayla sürüyosun üzerine bezi yapıştırım çekiyosun ben böyle anladım böylemiki ayy ne kadar cahilim ben yavvvakannehir

anlıyorum canım bende ilk başta böle sanmıştım bildiğin teneke ağda gibi tek farkı suya koyup ısıtmıyosun makinaya koyuyosun o ısıtıyor kıvamıda iyi oluyor donmuyor 50 derece bırakıyosun sen işini bitirene kadr kıvamlı kalıyor ben tenekeyle yaparken 10 dkda donuyodu yapamıyordum

pınarrrrrrr ben yine bişiy sorcam sana şu kıl dönmeleri için bi sprey gördüm işe yarıyormu bilgin var mı ben bi kere genital bölgemi epilasyon aletiyle yapayım dedim kıl dönmesi oldu böle siyah siyah nokta gibi sonra bide onları sık sen alsanaalsanasmileleke oldu dr ye gitti oda böle bi ürün tavsiye etti ismi aklıma gelmiyor şimdi ..... skın losyon du galiba

anlıyorum canım bende ilk başta böle sanmıştım bildiğin teneke ağda gibi tek farkı suya koyup ısıtmıyosun makinaya koyuyosun o ısıtıyor kıvamıda iyi oluyor donmuyor 50 derece bırakıyosun sen işini bitirene kadr kıvamlı kalıyor ben tenekeyle yaparken 10 dkda donuyodu yapamıyordum
hah bak anlamışsın beni sağol tatlım birde sen daha iyi anlıyon bu ağda işinden belli bu kartuşlu olanlar nasıl ne işe yarıyo

yok canım deneyimli olan pınar ben daha yeni aldım ama uzun süredir araştırıyordum kartuşlu bi seferde alabilceğin büyük yerler için daha iyi bence koltukaltı bacak gibi şimdi genetal bölge kıvrımlı ondan konserve daha iyi giibi geliyor bana ama oraya kartuşla yapanda var ama sen acıyor diye konserve al demitim

evet canım o özelliği çok iyi zaten en çok sıcak oluyor tenin yanmıyor nede soğuk olup çekerken canını acıtmıyor izabella canım o vivolun kartuş ağda seti bacakalr için ideal ben bacakalrda kartuş bikini bölgesinde konserve kullanıyorum bacvaklara sürüyom ağda bezini yapıştırıyorum çekiyorum 10 dk da komple bacak bitiyor.
anladım canım çok sağol konserve olanı düşünüyorum artık

yok canım deneyimli olan pınar ben daha yeni aldım ama uzun süredir araştırıyordum kartuşlu bi seferde alabilceğin büyük yerler için daha iyi bence koltukaltı bacak gibi şimdi genetal bölge kıvrımlı ondan konserve daha iyi giibi geliyor bana ama oraya kartuşla yapanda var ama sen acıyor diye konserve al demitim
tamam canım anladım bende zaten bacakla koltuk altı çok az onları epilasyonla hallediyorum çok sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz şimdi konserve olanlardan düşünüyorum almayızemuszemuszemuszemus

şansa yine fulya hanım var konuşuyorum şimdi paylaşıcam kızlar bilgileri sizlerle

tamam canım anladım bende zaten bacakla koltuk altı çok az onları epilasyonla hallediyorum çok sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz şimdi konserve olanlardan düşünüyorum almayızemuszemuszemuszemus

bişiy deil canım ben şimdi bilgi alıyorum şu azaltıcı losyon ve batık giderici hakkında alcam galiba

Canım bence epilatör hiç kullanam hem batık yapıyor hemde kılları kalınlaştırıyor.
evet tatlım doğru ama napim yaa ben çekemiyorum çekmeye korktuğum için ağda hiç düşünmediğim bişeydi bir kere bıyıklarımı alayım dedim ağda bantı yapıştırdım çekemiyorum yok en sonunda eşime dedim adamcağız çekti napsın canım yaa:roflol::roflol:

kkızlar bu stopingrow kıl dönmelri spreyi iyi diyo cildi pürüzsüz yapıyomuş bende siyah nokta gibi batıklar olmuştu bide sıktım leke oldu onlarada faydası olabiir diyo zaten doktorada gitcem cuma günü onada sorcam bakalım o ne dicek

Back