• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

kkızlar bu stopingrow kıl dönmelri spreyi iyi diyo cildi pürüzsüz yapıyomuş bende siyah nokta gibi batıklar olmuştu bide sıktım leke oldu onlarada faydası olabiir diyo zaten doktorada gitcem cuma günü onada sorcam bakalım o ne dicek
hadi hayırlısı tatlım bende hiç yok öyle bişeyler o yüzden bilgim yok benim zemuszemuszemuszemus

izabella pınar nerdensiniz bakem kızlar ben küçükçekmecede oturuyorum

izabella pınar nerdensiniz bakem kızlar ben küçükçekmecede oturuyorum
canım ben şişli feriköyde oturuyorum çalışıyorum işteyim şimdi hukuk bürosunda işte yok sabahtan akşama kadar pc başındayımdelikafaduldendelikafadulden

aslında çok basit bir 2 denesen alışırsın zaten kullandıkça kullandıkça kıllar dahada incelip azalıyor daha az acıyor benim şuan bacaklarım hiç acımıyor 10 dk sürüyor.
evet aslında bir iki kere bacağıma yapmıştık kızlarla bacak fazla acımıyo da işte genital bölge orası zaten çok hassas bir yer ee gerginde değil yumuşak o yüzden fazla acır diye düşünüyorum ama alıcam bende artık yavvohaoldumsmileohaoldumsmile

bende genelde çeyiz de takılıyorum malum çeyiz hazırlığıındayım bilgi alıyorum

öncelikle selam arkadaşlar ben yeni üye odum... size sormak istediğim bir şey var bu bikini bölgesinde batık yapmayacak bir tüy alma yöntemi biliyormusunuz tabiki jiletin dışında

öncelikle selam arkadaşlar ben yeni üye odum... size sormak istediğim bir şey var bu bikini bölgesinde batık yapmayacak bir tüy alma yöntemi biliyormusunuz tabiki jiletin dışında

hoşgeldin canım batık istemiyorum dersen kesinlikle sir ağda derim

slm valla ben eldiven kullanıyorum bayık matık yok ama ağdayıda tavsiye ederim çok temiz tabi ben cesaret edip başlayamadım daha:1no2::1no2:

oh oh ne güzel canım yaa nezaman düğün allah mesut mutlu eder inş:Saruboceq::Saruboceq:

çok var canım ya 2011 haziran ama ben yavaştan başladım çeyize zaten bu forumda ilgi alanım çeyiz köşesi bide kıl tüy bölümükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok var canım ya 2011 haziran ama ben yavaştan başladım çeyize zaten bu forumda ilgi alanım çeyiz köşesi bide kıl tüy bölümükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun hiç erken değil ne güzel rahat rahat al hiç aceleye getirmeden ohhh ben de öyle yaptım ve herşeyim istediğim gibi olduyerimsenibenyerimseniben

çok saol cvp için canım oda leke yapıyor diyorlar o yüzden ben hep epilasyon kullanıyorum ama oda çok batık yapıyor

yapma be canım bak ben bi kere yaptım epilatörle perişan ettim batıklar sıkmaktan dolayı lekeler en son çare doktora başvurdum

kgunes;12536712]çok saol cvp için canım oda leke yapıyor diyorlar o yüzden ben hep epilasyon kullanıyorum ama oda çok batık yapıyor[/QUOTE]
hangisi canım leke yapıyomuş eldivense ben 5 senedir kullanıyorum hiç öyle bişey yok ağdanında yaptığını sanmıyorum

Back