• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ya kızlar bu eldivenle nasıl alıyosunuz?? ya ben almıştım bi defa iki parmağın arasına sıkıştırıyordum yolma yöntemiyle çekiyodum siz de böyle mi yapıyosunuz?? :uhm: fakat ben yaptım bitti eldiveni bi çıkardım işaret parmağım kocamaaaaann su toplamıştı çok acı çektim.. :çok üzgünüm: patlatmaya çalıştım falan iki hafta süründürdü beni acısı zonkladı yani.. :bbo:
canım ben yıllardır eldiven kullanıyorum böyle bişeyle hiç karşılaşmadım siz nasıl beceremiyosunuz anlamadım yahuuevet bende baş ve işaret parmağımla çekiyorum hemen geliyo hemde kökten kopma falan da olmuyo eparmağın nasıl su tapladı yaa anlmadım ben:umursamaz:

bende evde epilasyon aleti ile alıyordum batıklardan iyice bıktımm sıktım çıkmadılarda bide siyah duruyo bacaklarıma göree:( artıK kuaföre gidiyorum bacaklarımı falan hepsi 20 dk bitiyoo hem kökünden alıyo hem çabuk bitiyo hem daha temzi oluyor

kızlar netten sipariş ettiğim sir ağda makinası geldi birazdan operasyona başlıcamkaydirigubbakcemile2 ilk denemem olcak bu bakalım sonuçalrı nasıl olcak

kolay gelsin tatlımm

saol canımm bitti işim 45 dk sürdü süpper oldu burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun onlar sayesinde vivolun setini aldım ilk başta korkmuştum yapamıca diye ama korkulcak bişiy yokmuş almak istiyen arkadaşlar varsa eğer hiç tereddüt etmeyin derim zemuszemus

saol canımm bitti işim 45 dk sürdü süpper oldu burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun onlar sayesinde vivolun setini aldım ilk başta korkmuştum yapamıca diye ama korkulcak bişiy yokmuş almak istiyen arkadaşlar varsa eğer hiç tereddüt etmeyin derim zemuszemus
Canım nasıl aldığın set ben eldivenle alıyorum aslında memnunum ama çok acıyoo nerden ve ne kadara aldın bakayım bende alırım belkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım nasıl aldığın set ben eldivenle alıyorum aslında memnunum ama çok acıyoo nerden ve ne kadara aldın bakayım bende alırım belkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bakımlıolmak.com sitesinden aldım. O siteye bi gir bi sürü şey var, sonra sağ tarafta online bilgi diye bi yer var ordan bilgi al istersen ben fulya hnm diye biriyle konuştum alıcaklarımı söledim nasıl falan dedim. Dediki pahalı ürünler seçmişsiniz vivolun seti var dedi indirimdeymiş 100 tlden 60 a düşmüş içinde yağı var bezi var ağda ısıtıcı bide 300 grlık ağda var.Ben ağda ısıtıcıyı 800grlık aldım çünkü ağdayı büyükte alsam küçükte alsam sığsın diye neyse canım bide ağda eldiveni aldım elime yapışmasın diye(tavsiye ederim ağda eldivenini yapışıyo yapamıyorum diyenler için) nasıl yaptığımı anlatayım;önce ağda kağıtlarını bıyık bölgesini alcak gibi kestim üst tarafları aşağı yanları bu şekilde aldım sürdüm çektim hiçte acımadı valla benim dudak kısmının içindede olduğu için:kedi: en son oraları eldivenle aldım çokta güzel oldu ya

kizlar bu eldiven dediginiz yapiskanlimi

hayır canım yapışkanlı deil eczaneye gidiyosun steril eldiven alcam diyosun kaç numara diye soruyor bazı eczaneler 7 no benm elime tam oldu.Eğer eldivenle alcam dersen kkısa kılları almayı uğraşayım derken parmakların acıyabilir bide tırnakların uzunsa su torlayabilir bi arkadaş demişti burda parmaklarım su topladı diye benm yaptığım yöntemi yap hiç acımıyor zaten eskidende ağda yapardım ama ilk defa sir yaptım belki onda acımadı

canım ben yıllardır eldiven kullanıyorum böyle bişeyle hiç karşılaşmadım siz nasıl beceremiyosunuz anlamadım yahuuevet bende baş ve işaret parmağımla çekiyorum hemen geliyo hemde kökten kopma falan da olmuyo eparmağın nasıl su tapladı yaa anlmadım ben:umursamaz:

canım küçük kılları alcam diye çok uğraşmışındır.bide baş parmağını kılı tutucam diye zorladıysan su toplayabilir tavsiyem önce ağda beziyle alabildiğni al,sonra eldiven yöntemine geç

ben bikini bölgemi sir ağda ile alıyorum ve üzerine de bioder kullanıyorum tüylerim azalmaya başladığı için çok mutluyummmm

canım küçük kılları alcam diye çok uğraşmışındır.bide baş parmağını kılı tutucam diye zorladıysan su toplayabilir tavsiyem önce ağda beziyle alabildiğni al,sonra eldiven yöntemine geç

izabella canım bu yorumu senin için yapmamıştım kusura bakma olur mu

canım bakımlıolmak.com sitesinden aldım. O siteye bi gir bi sürü şey var, sonra sağ tarafta online bilgi diye bi yer var ordan bilgi al istersen ben fulya hnm diye biriyle konuştum alıcaklarımı söledim nasıl falan dedim. Dediki pahalı ürünler seçmişsiniz vivolun seti var dedi indirimdeymiş 100 tlden 60 a düşmüş içinde yağı var bezi var ağda ısıtıcı bide 300 grlık ağda var.Ben ağda ısıtıcıyı 800grlık aldım çünkü ağdayı büyükte alsam küçükte alsam sığsın diye neyse canım bide ağda eldiveni aldım elime yapışmasın diye(tavsiye ederim ağda eldivenini yapışıyo yapamıyorum diyenler için) nasıl yaptığımı anlatayım;önce ağda kağıtlarını bıyık bölgesini alcak gibi kestim üst tarafları aşağı yanları bu şekilde aldım sürdüm çektim hiçte acımadı valla benim dudak kısmının içindede olduğu için:kedi: en son oraları eldivenle aldım çokta güzel oldu ya
canım çok sağol yaa fiyatıda çok iyi hemen bir bakayım ama benim çekmeye hiç cesaretim yok nasıl çekicem bilmiyorum bir ara bıyıklarımı alayım dedim ağda bandıyla çekemedim bir türlü :roflol:

canım çok sağol yaa fiyatıda çok iyi hemen bir bakayım ama benim çekmeye hiç cesaretim yok nasıl çekicem bilmiyorum bir ara bıyıklarımı alayım dedim ağda bandıyla çekemedim bir türlü :roflol:

anlıyorums seni canım ya en zor kısmı çekmesi gibi geliyor ufak bi yeri deneme amaçlı yapayım dedim acır diye düşündüm aksine hiç acımadı kısa kıllar bile geldi hayret ettim ama ağdan depilissima titanyum kremsi pudralı olcak en iyisi oymuş

izabella bişiy daha 45 dk sürdü daha az sürebilirdi sadece eğilmekten boynum ağdığı için dinlenme olayım uzun sürdü eldiven işide güzel ama küçük kılları alayım diye uğraşmaktan işaret parmağım acıdı bi arkdaşa böle bişiy olmuş sanırım

anlıyorums seni canım ya en zor kısmı çekmesi gibi geliyor ufak bi yeri deneme amaçlı yapayım dedim acır diye düşündüm aksine hiç acımadı kısa kıllar bile geldi hayret ettim ama ağdan depilissima titanyum kremsi pudralı olcak en iyisi oymuş
aa çok sevindim yaa hemen bakayım siteye bu dediğin ağda heryerde varmı canım yoksa hep o siteden mi almak gerekiyo:uhm:

bazı arkadaşlar var diyolar eminönünde bi çarşı varmış kuaför malzemesi satan yerlerde ama gidip bakmaya üşendim açıkçası uğraşmak istemedim 108 tl ye her isteğimi aldım bide kapıma kadr getirdiler ooh ne rahatlıkzemuszemus

izabella bişiy daha 45 dk sürdü daha az sürebilirdi sadece eğilmekten boynum ağdığı için dinlenme olayım uzun sürdü eldiven işide güzel ama küçük kılları alayım diye uğraşmaktan işaret parmağım acıdı bi arkdaşa böle bişiy olmuş sanırım
yenede fazla sürmemiş canım ben eldivenle yaptığım halde o kadar sürüyo evet bir arkadaşın parmakları su toplamış nasıl oldu bende anlamadım ama sanırım çok sıktı o iki parmağını ondan diye düşünüyorum yaa benim zaten bacaklarım ve koltuk altımda az var onları epilasyon aletiyle hallediyorum işte bikini bölgesi için eldivende çok güzel aldıktan sonra pürüzsüz ama işte çok acıyo olmasa hiç sorun değil

Back