Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki yaa zaten çok pahallı değilmiş orayada git gel araştır aynı hesaba gelirdi zaten böyle oturduğun yerden al kapına kadar da geliyo rahatlık :dance:bazı arkadaşlar var diyolar eminönünde bi çarşı varmış kuaför malzemesi satan yerlerde ama gidip bakmaya üşendim açıkçası uğraşmak istemedim 108 tl ye her isteğimi aldım bide kapıma kadr getirdiler ooh ne rahatlıkzemuszemus
slm kızlar.. aranıza yeni katıldım..uzun zamandır okuyorum blogları ...şu kıl tüy yüzünden başladım okumaya..sonunda aranızdayım...opuyorumnanaktan
a.s.hoşgeldin tatlımm ahh bu kıl tüy bizi ne hallere soktu:roflol::roflol:slm kızlar.. aranıza yeni katıldım..uzun zamandır okuyorum blogları ...şu kıl tüy yüzünden başladım okumaya..sonunda aranızdayım...opuyorumnanaktan
Celnurcum ben kullanıyorum canım depilissimanın solüsyonunu 2 ay oldu her ağda sonrası 1 hafta sabah akşam sürüyorum kıl kökleri çıkana kadar 1 hafta yetiyo sonra birdahaki ağdada yine sürüyorum 2 tüp hemen hemen bir hafta sabah akşam yetiyor bakalım biraz inceldiler gibi ama tamamane bu 10 tüpü bitirecem bence bioderden bu daha etkilidir gibi geliyor sonuçta ağda markası Depilissima onlar bu işi bilirler gibi.
CELNUR tatlım senin aldığın vivolun hangisi siteye baktım ama 60tl olanı bulamadım koyabilirsen resmini koyarmısın eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
oldu tatlım tamam bende buldum şimdi ama üstte başka modelleride var onlar nasıl acabaoldumu acaba ya
Canım bende 2 yıl oldu evleneli evlenmeye yakın tanıştım sir ağda ile 2 yıldır yapıyorum 4-5 aydırda evde kendim yapıyorum bu setleri aldım inanırmısın 2 yıl önceye göre yarı yarıya azaldı nerdeyse birde insan eşine temiz güzel görünmek istiyor sir ağda çok iyi o yüzden bırakma devam et sir ağdaya
oldu tatlım tamam bende buldum şimdi ama üstte başka modelleride var onlar nasıl acaba
genelde bu indirimler Nisan ayında falan oluyormuş ilkbahar ya geçen ben sordum 15 gün daha devam edecek dedi sonrasını bilmiyorum dediler bende indirimler bitmeden bikaç bişey daha toplu sipariş verecem nede olsa kullanıyorum.
İzabella ağdaların içinde kayboldu heralde sesi çıkmıyor :)
sorma yaaaaaaaaa valla aynen öyle oldu bir sürü çeşit var onlara bakıyom napim yavva.sa.sİzabella ağdaların içinde kayboldu heralde sesi çıkmıyor :)
aynen canım yaaa bekarken çok takmıyodum bende zaten evlenmeden 1ay önce başladım eldivene eşime temiz görüneyim diye ama işte canın çok acıyo yaaa birde bu setleri nasıl yapıyonuz kızlar azcık aydınlatın beni sizden duyayım nasıl kullanıldığınıopuyorumnanaktanCanım bende 2 yıl oldu evleneli evlenmeye yakın tanıştım sir ağda ile 2 yıldır yapıyorum 4-5 aydırda evde kendim yapıyorum bu setleri aldım inanırmısın 2 yıl önceye göre yarı yarıya azaldı nerdeyse birde insan eşine temiz güzel görünmek istiyor sir ağda çok iyi o yüzden bırakma devam et sir ağdaya