• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bazı arkadaşlar var diyolar eminönünde bi çarşı varmış kuaför malzemesi satan yerlerde ama gidip bakmaya üşendim açıkçası uğraşmak istemedim 108 tl ye her isteğimi aldım bide kapıma kadr getirdiler ooh ne rahatlıkzemuszemus
tabiki yaa zaten çok pahallı değilmiş orayada git gel araştır aynı hesaba gelirdi zaten böyle oturduğun yerden al kapına kadar da geliyo rahatlık :dance:

bencede canım ya siparişi veriyosun hemen teslim ediyolar ben c.tesi günü sipariş verdiğim için p.tesi yollarız salı elinizde olur dediler

slm kızlar.. aranıza yeni katıldım..uzun zamandır okuyorum blogları ...şu kıl tüy yüzünden başladım okumaya..sonunda aranızdayım...opuyorumnanaktan

slm kızlar.. aranıza yeni katıldım..uzun zamandır okuyorum blogları ...şu kıl tüy yüzünden başladım okumaya..sonunda aranızdayım...opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım benimde kayıt hikayem öncelikle bu kıllar yüzndendi ve şşimdi diyorumki iyiki üye olmuşum burdaki arakdaşlar sayesinde çok güzel bilgiler edindim

ya bide şu sitede depilisimanın tüy azaltıcı losyonu var karar veremedim ordaki kız 5 6 seans kullanmanız gerekiyor dedi herkes bioder falan diyo ama karar veremedim bi türlü:uhm:

a.s.hoşgeldin tatlımm ahh bu kıl tüy bizi ne hallere soktu:roflol::roflol:

CELNUR tatlım senin aldığın vivolun hangisi siteye baktım ama 60tl olanı bulamadım koyabilirsen resmini koyarmısın eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Celnurcum ben kullanıyorum canım depilissimanın solüsyonunu 2 ay oldu her ağda sonrası 1 hafta sabah akşam sürüyorum kıl kökleri çıkana kadar 1 hafta yetiyo sonra birdahaki ağdada yine sürüyorum 2 tüp hemen hemen bir hafta sabah akşam yetiyor bakalım biraz inceldiler gibi ama tamamane bu 10 tüpü bitirecem bence bioderden bu daha etkilidir gibi geliyor sonuçta ağda markası Depilissima onlar bu işi bilirler gibi.

pınarcım zaten birazdan senin sayende aldım şu sir makinasını solüsyonuda senin tavsiyenle alcam sanırımopuyorumnanaktan inş seneye evlencem biraz olsun azalsa yeter bana

CELNUR tatlım senin aldığın vivolun hangisi siteye baktım ama 60tl olanı bulamadım koyabilirsen resmini koyarmısın eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ccanım resim koymayı bi bilsem koycam ama ana sayfada solda vivol diye ayrı bi yer var onu tıkla orda görcen zati şu resim koyma işinede bi bakayım

oldumu acaba ya

Eklentiler

• $k_86256036.webp
    $k_86256036.webp
    648 bayt · Görüntüleme: 47
Canım bende 2 yıl oldu evleneli evlenmeye yakın tanıştım sir ağda ile 2 yıldır yapıyorum 4-5 aydırda evde kendim yapıyorum bu setleri aldım inanırmısın 2 yıl önceye göre yarı yarıya azaldı nerdeyse birde insan eşine temiz güzel görünmek istiyor sir ağda çok iyi o yüzden bırakma devam et sir ağdaya

bende öncelikle temizliğimi düşünüyorum daha öncede bu teneke ağda kullanıyordum hiç jilet sürmedim eldivenle alıyodum ama çoğaldılar kenarlara doğru gitti sonra sir ağda aldım işte ilk dün yaptım çokta kolay oldu şu solüsyonda indirime girmiş 40tan 20 ye düşmüş sipariş edeyim bende ya

oldu tatlım tamam bende buldum şimdi ama üstte başka modelleride var onlar nasıl acaba

300 grlık olanını şu yönde tavsiye etmiyorum şimdi şu titanyum kremsi ağdayı alcan ya o 800 gr makinaya sığmazz ama 800grlığını alırsan ilerde 300 grlık alsan bile içine girer

genelde bu indirimler Nisan ayında falan oluyormuş ilkbahar ya geçen ben sordum 15 gün daha devam edecek dedi sonrasını bilmiyorum dediler bende indirimler bitmeden bikaç bişey daha toplu sipariş verecem nede olsa kullanıyorum.

aynen banada dediler 15 gün daha sürcek bende bakıyorum acaba ne alabilirim

Canım bende 2 yıl oldu evleneli evlenmeye yakın tanıştım sir ağda ile 2 yıldır yapıyorum 4-5 aydırda evde kendim yapıyorum bu setleri aldım inanırmısın 2 yıl önceye göre yarı yarıya azaldı nerdeyse birde insan eşine temiz güzel görünmek istiyor sir ağda çok iyi o yüzden bırakma devam et sir ağdaya
aynen canım yaaa bekarken çok takmıyodum bende zaten evlenmeden 1ay önce başladım eldivene eşime temiz görüneyim diye ama işte canın çok acıyo yaaa birde bu setleri nasıl yapıyonuz kızlar azcık aydınlatın beni sizden duyayım nasıl kullanıldığınıopuyorumnanaktan

Back