• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ewet nesrin makinalı kartuşlulardan kullanıorum.
kartuşluların makınasının cıkmasıda cok ıyı oldu ağdayı sürekli ısıtmak gerekmio zaten hep sıcak oluo bu yüzden de ağda hemen bitio :D

slmm kızlar bend eeldiven kullanıyorum sonrası mükemmel oluyo tabi ama alırken canım öyle acıyoki sormayın gitsin ağda daha iyidir tabi ama ben cesaret edemiyorum ağda yapmaya yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

herkes eldivenle alıyorum yazmış doktor eldivenini anladım ama sir ağdayı nasıl yapıcaz ben bi kere denedim iki parmak arasına az ağda aldım alt tarafı öle alayım dedim yapamadım ya yarın sir ağda setim gelcek ama nasıl yapcam bilmiyomm

herkes eldivenle alıyorum yazmış doktor eldivenini anladım ama sir ağdayı nasıl yapıcaz ben bi kere denedim iki parmak arasına az ağda aldım alt tarafı öle alayım dedim yapamadım ya yarın sir ağda setim gelcek ama nasıl yapcam bilmiyomm

sir ağda çok inceltir..ama kendin yapıcaksan cesaret isteyen bişey..öyle bi defa yaptın çekemedin miydi acıdan kıvranırsın..gözünü karartıp yapıcaksın..canım acıcak yavaş yavaş çekeyim demiceksin..bir defada çekmen gerek..ben neler çektim ya sir ağdayı ilk kullanmaya başladığım zamanlarda..sir ağdayla alabildiğim kadar alıyodum..cesaretim bittiği anda eldivene geçiyodum..böyle böyle azaldı..bi de ağda sonrası akşamı bioder kullandım..en büyük yardımcım o oldu;)

işte şu eldiven olayını merak ediyorum bende nasıl yapılıyor herkes eldiven diye güzel diyo ama nasıl uyguluyo sölemiyor

işte şu eldiven olayını merak ediyorum bende nasıl yapılıyor herkes eldiven diye güzel diyo ama nasıl uyguluyo sölemiyor
canım bende eldiven kullanıyorum eldivenle alıyorum işte bukadar basit eldiveni tak ve tut çek çok acıyo ama çokta güzel oluyo hihoyyyt

canım bende eldiven kullanıyorum eldivenle alıyorum işte bukadar basit eldiveni tak ve tut çek çok acıyo ama çokta güzel oluyo hihoyyyt

demekki ben yapamıyprum eldiven işini yapışıp kalıyo 2 parmak birbirine benim canım katıdır bugüne kadar hiç acı çekmedim eldivenssiz yapıyodum ama benm kullandığım vivetin teneke ağdasıydı ilk defa sirle yapıcam inş yaparım yarın eczaneden alıcam eldiveni

Kısaysa epilasyon aletiyle,ele geliyorsa da eldivenle.......yerimseniben.Ağda yapamıyorum,bir türlü beceremedim şu ağda işini.Geçen yaz kartuş sir ağda almıştım,bacaklarda falan süper oldu ama bikini bölgesini yapamadım.Acısından değil,artık acımıyor ama yapış yapış heryerime bulaştırıyorum

demekki ben yapamıyprum eldiven işini yapışıp kalıyo 2 parmak birbirine benim canım katıdır bugüne kadar hiç acı çekmedim eldivenssiz yapıyodum ama benm kullandığım vivetin teneke ağdasıydı ilk defa sirle yapıcam inş yaparım yarın eczaneden alıcam eldiveni
canım nasıl dayanoyosun brava vallahi bu eldivenlerin içi pudralı iyice geriyorum iki parmağı tutup çekiyorum bir çekmeye bayağı geliyo zetenben agda falan kullanmıyorum sadece eldiven canım yanıyo ama bitincede ağda yapmş kadar güzel oluyo inş yaparsın tatlım:1hug:

selam kızlar acil cevap atın lütfen bikni bölgeniiii hiç epilasyon aletiyle aldınızmı ben hep ağda kulanıyodum fakt artık epilasyon aletiyle almak istiyorum nasıl yapıyosunz çok acıyomu belki acyip bi soru aldu am canım biraz azdırda korkuyorum işte tavsiye dermisinz cevap bekliyorum saygılar herkese

selam kızlar acil cevap atın lütfen bikni bölgeniiii hiç epilasyon aletiyle aldınızmı ben hep ağda kulanıyodum fakt artık epilasyon aletiyle almak istiyorum nasıl yapıyosunz çok acıyomu belki acyip bi soru aldu am canım biraz azdırda korkuyorum işte tavsiye dermisinz cevap bekliyorum saygılar herkese

agdayı rahat yapabılıyosan epilasyonu da yaparsın ama bende üst kısmı epilasyonla yapıyodum ama alt kısmı yapamıyordumm en iyisi agda bence

agdayı rahat yapabılıyosan epilasyonu da yaparsın ama bende üst kısmı epilasyonla yapıyodum ama alt kısmı yapamıyordumm en iyisi agda bence

ya evet ağdayı çok rahat yapıyorumda sıkldım artık yapış yapış şimdi epilasyon kullanıcam baklım inşallah kolay olur senin deneyimin var yani yinede sağol paylaşımn içn deniycem

Herkes dertli bu konuda galiba:)
Kızlar bende size bişey sormak istiyorum. bikini bölgesinin kenarında aldıkca cogalıomu tüyler benım kasıklarımdada var biraz yazın cok düşündürüyo herkesin vücudu normaldede pürüzsüzmi yoksa onlrda denize gelmek içinmi alıolar heryerini?

ya kızlar bu eldivenle nasıl alıyosunuz?? ya ben almıştım bi defa iki parmağın arasına sıkıştırıyordum yolma yöntemiyle çekiyodum siz de böyle mi yapıyosunuz?? :uhm: fakat ben yaptım bitti eldiveni bi çıkardım işaret parmağım kocamaaaaann su toplamıştı çok acı çektim.. :çok üzgünüm: patlatmaya çalıştım falan iki hafta süründürdü beni acısı zonkladı yani.. :bbo:

Kızlar bende size bişey sormak istiyorum. bikini bölgesinin kenarında aldıkca cogalıomu tüyler benım kasıklarımdada var biraz yazın cok düşündürüyo herkesin vücudu normaldede pürüzsüzmi yoksa onlrda denize gelmek içinmi alıolar heryerini?

vala ben hep ağda kulandım bikni bölgeside dahil çoğalma olmadı bende hata azltı am bu sorun herkeste var bide hele esmer tenliysen belki sende biraz daha fzla ola bilr ağda dene bide belki işe yara

önceden yoktu bendede jiletle yapılınca oradada çıkıyor ve çogalıyor o kısmıda alıyorum ben

ben bi kere o cahilliği yaptım ağda kullanıyodum hadi dedim bi kere alayım epilasyon aletiyle yapmaz olaydım hep batık oldu böle siyah nokta gibi bide sıktım onları lekelenme oldu kıl dönmesi cabası tabi bi daha epilasyon aletimi uzak olsun tekrar sir ağdaya döndüm lekelenme ve kıl dönmeleri içinde dr a gittim solüsyon verdi 3 haftadır kullanıyorum bi değişklik yok tavsiyem yapma derim:olmaz:

Back