N
nesrinnesrin
Ziyaretçi
ben sir ağdayla alıorum ve tüyler incelioda.
ama ağda zamanla sarkma yaptırırmı kızlar böle bi şikayeti olan varmı?
merhab cnm nasıl alıyosun makinalu kartuşlu olanlardanmı kullanıyosun.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sir ağdayla alıorum ve tüyler incelioda.
ama ağda zamanla sarkma yaptırırmı kızlar böle bi şikayeti olan varmı?
herkes eldivenle alıyorum yazmış doktor eldivenini anladım ama sir ağdayı nasıl yapıcaz ben bi kere denedim iki parmak arasına az ağda aldım alt tarafı öle alayım dedim yapamadım ya yarın sir ağda setim gelcek ama nasıl yapcam bilmiyomm
canım bende eldiven kullanıyorum eldivenle alıyorum işte bukadar basit eldiveni tak ve tut çek çok acıyo ama çokta güzel oluyo hihoyyytişte şu eldiven olayını merak ediyorum bende nasıl yapılıyor herkes eldiven diye güzel diyo ama nasıl uyguluyo sölemiyor
canım bende eldiven kullanıyorum eldivenle alıyorum işte bukadar basit eldiveni tak ve tut çek çok acıyo ama çokta güzel oluyo hihoyyyt
canım nasıl dayanoyosun brava vallahi bu eldivenlerin içi pudralı iyice geriyorum iki parmağı tutup çekiyorum bir çekmeye bayağı geliyo zetenben agda falan kullanmıyorum sadece eldiven canım yanıyo ama bitincede ağda yapmş kadar güzel oluyo inş yaparsın tatlım:1hug:demekki ben yapamıyprum eldiven işini yapışıp kalıyo 2 parmak birbirine benim canım katıdır bugüne kadar hiç acı çekmedim eldivenssiz yapıyodum ama benm kullandığım vivetin teneke ağdasıydı ilk defa sirle yapıcam inş yaparım yarın eczaneden alıcam eldiveni
selam kızlar acil cevap atın lütfen bikni bölgeniiii hiç epilasyon aletiyle aldınızmı ben hep ağda kulanıyodum fakt artık epilasyon aletiyle almak istiyorum nasıl yapıyosunz çok acıyomu belki acyip bi soru aldu am canım biraz azdırda korkuyorum işte tavsiye dermisinz cevap bekliyorum saygılar herkese
agdayı rahat yapabılıyosan epilasyonu da yaparsın ama bende üst kısmı epilasyonla yapıyodum ama alt kısmı yapamıyordumm en iyisi agda bence
Herkes dertli bu konuda galiba:)
Kızlar bende size bişey sormak istiyorum. bikini bölgesinin kenarında aldıkca cogalıomu tüyler benım kasıklarımdada var biraz yazın cok düşündürüyo herkesin vücudu normaldede pürüzsüzmi yoksa onlrda denize gelmek içinmi alıolar heryerini?
Herkes dertli bu konuda galiba:)
Kızlar bende size bişey sormak istiyorum. bikini bölgesinin kenarında aldıkca cogalıomu tüyler benım kasıklarımdada var biraz yazın cok düşündürüyo herkesin vücudu normaldede pürüzsüzmi yoksa onlrda denize gelmek içinmi alıolar heryerini?
selam kızlar acil cevap atın lütfen bikni bölgeniiii hiç epilasyon aletiyle aldınızmı ben hep ağda kulanıyodum fakt artık epilasyon aletiyle almak istiyorum nasıl yapıyosunz çok acıyomu belki acyip bi soru aldu am canım biraz azdırda korkuyorum işte tavsiye dermisinz cevap bekliyorum saygılar herkese