Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

epilatörler kullannalar hep batık sorunalrından bahsediyor batık olmuyormu peki

hem de nasıl ben bir ara sürmüştüm sürmez olaydom
epilatör duydum mu tüylerim diken diken olur
bikini bölgemi yara bre batık içinde bıraktı hala geçirmeye çalışıtorum

şipsş çamsakızı vallahi kaymak gibi oluyor
bugğn yapuıcam artık öyle pratikleştim ki 5 dakika da alıyorum hepsini zemuszemus
tavsiye ederim kesinlikle ağda

ben bi kere onla almıştım da,baya oluyor 8-9 ay olmuştur en az
çok iyi almıştı
geçenlerde de deniyim dedim elime yüzüme bulaştırdım,daha da elime almam onu valla sinir oldum :bbo:

epilatörler kullannalar hep batık sorunalrından bahsediyor batık olmuyormu peki

çok kısa tüylerde oluyor..ama herzamn bu sorunla ugraşmam.çok şükür..batık olmuyor bende daraltıcı başlıgı var
onu takıp alıyorum kol ve bikini bölgesini dikkatlice ama...memenunum ben..seyrelldi hatta tüylerrguclubacismile

ben sir ağdadan şaşmayın derim belki ilk seferlerde biraz acı çekiyorsunuz ama 2. 3. seferden sonra çok acımıyor zamanla kıllar seyrelip inceliyorlar zaten ben ağdacıya gitmeye utanıyorum o yüzden bakimliolmak.com diye bir siteden sir ağda seti aldım evde yapıyorum çokta memnunum daha önce vivet vivol gibi ürünleri kullandım ama hiç memnun kalmadım ama bu depilissima çok iyi.

her bolge kolay alınıyor sır agdayla ama bıkını genıtal alt bolgeyı nasıl alıyorsunuz en zor kısım burası burası bıtınce her yer kolay bıtıyor

kesinlikle kesinlikle ağda tüm vücut için..
ben beceremiyorum ağdayı o yüzden sürekli gittiğim güzellik salonu var yıllardır yaptırırım ve inanılmaz derecede azzaldı çok seyreldi
koltuk altı yok denecek kadar tek tük çıkıyor bacaklar da öyle,
şimdide bikini bölgesinde inanılmaz seyrelme var.
braun epilasyon makinemde var son sistem çok nadir kullanırım,oda iyi ama çok zamanım fırsatım olmadığı için ağdacıma giderim.

ben evde kendim alıyorum canım sfakan alt bölgenin snasıl alndığını sormuşsun ben kartuş ağda kullanıyordum alt bölge için çok zor oluyor depilissima titanyum tablet ağda aldım genital bölge için özel bir ağda bu konserve ısıtıcıda sıtıcım bölgeye sürüyorum elle çekiyorum yavaşça çok acıda çekmiyorum tertemiz oluyor. ürünleri bakimliolmak.com sitesinde bulabilirsin.

secilhanci bende kartuş ağdalardan kullanıyordum. depilcera. gayet kolay sürüyordum çekiyordum ama tam paralel çekemiyordum heralde almıyordu. bende artık denemiyorum bile kuaförde mis gibi 10 dkda alıyor kadın.

ameliyat eldiveniyle almak için çok uzaması gerekio bence çokda iyi bi yöntem değil yapanlar için söylüyorum kısaları çekmek zor bide uzun zaman alıyorayrıcada üstlerde değil ama alttlarda baya bi acıtıyor kısacası bıktıryor.benim denediklerim arasında en kolay gelen 2 yöntem oldu biri ne kadar utansamda bu işi yapan bi kuaföre gitmek(annemle telde konuşurken bitirmişti:)))tertemizdezemuszemus olmuştu)bayanssulusmile

diğeride emla kremi sürüp kendim almak sıfır acı vardı ama kuaförde popo arasınıda albiliolar daha temiz oluyo kendiniz o kısma ulaşamıosunuz maalesefboshayallersmile

öyle canı men güzeli kuaför ama kuaförden kuaföre değişiyor kimi kuaförler öyleki sen evde onlardan daha iyi alıyorsun birde ne kadar hiyjenik konserve ağda kullanıyor içine spatulayı batırıp başkasının genital bölgesine sürüyor tabi 1 kişide o konserve ağda bitmiyor sonraki gelenede aynı ağdaya batırıp sürüyor bir sürü mikrop kapan arkadaşım oldu bende o yüzden altım bi konserve ısıtıcı evde kendim yapıyorum 1-2 derken alışıyor zaten insan birde bi site var ağdacılar falan tüm malzemelerini burdan alıyormuş bakimliolmak.com diye çok ucuz fiyatları ordan aldım ben çok memnunum.

Eldivenle yapanların ne kadar zamanını alıyo bu iş yani eldivenle nasıl tektek çekiyosunuz anlayamadımbilmiyorumkismile

secılhancı ben daha yenı agda konserve ısıtıcı aldım tanacan marka
sımdı yenıden kalıp ajda ve ısıtıcısını alamamkı fazla gelır maddı ola ısıtıcısı
bu sıtenın dısında marketlerde falan bu el agdası
yokmu hem agday ı alsamda bakalımda onu becerebılecekmıyım ooda var
hem sırf agdayı aldım sıyelım nerde erıtıcem ya oda yapısıp kalırsa
işte bunlar aklımı kurcalıyor

kizlar bazen alirken cok acimio bazen alirken asiri acio neden acaba
mesele bu kez yaparken cok acidi gecen ay o kadar acimamisti

safkan canım konserve ısıtıcı aldıysan zaten konserve ısıtıcı tablet kalıp ağdalaırda ısıtıyor zaten extra bişey almana gerek yok ama direk makinenin içine atma boşbir konserve kutusuna koyup öyle makineye koy yoksa makineyi temizleyemezsin

tesekurler secıl hancı verdıgın bılgı ıcın hakkatende ıyı fıkır aklıma gelmemıstı bos bı konserve kutusu bulmam lazım ozaman bu kalıp agdalardanmı almam gerekıyor
ben pudralı konserve agda almıstım onunla beceremedım acaba benmı beceremedım yoksa bu dedıgın agda daha ıyımı alır cunku bolge olarak daha esnek ve yumusak bolge oldugundan alması zor oluyor ama bacak bolgesı mesela daha kolay alınıyor cunku daha gergın ve sett bı doku bununlamı alakalı acaba anlayamadım ama oyle olsa agdacılar nasıl alıyor anlamadım
fb ben bımden bım marka agda yapıstırıcı bulamadam dıayada baktım acaba dıa markamıydı dıye onuda bulamadım bulsam deneyecektım ama bulamadım

safkan canım bende öyle yaptım boş bi konserve kutusu bulamadım evde metal yuvarlak kumbara vardı onu içine koydum ısıtıcının opnun içinede titanyum tablet ağdadan attım yalnız bikini bölgesi hassas ve terlemeye musait olduğundan ağdaya başalamadan talk pudrası sür sonra spatula ile ağda eriyince ne çok sıvı olsun nede katı sür sonra donuyor hemen zaten elle yavaş yavaş çek.ben bu ürünleri bakimliolmak.com sitesinden aldım bu siteyle bi alakam yok yanlış anlaşılmasın orda buldıum aradım tüm ürünleri her yerde bulunmuyor çünkü ondan tavsiye ediyorum bilmeyen arkadaşalara

ban yıllardır sir ağda kullanıyorum genital bölgeme ve nerdeyse sayıyla kaldı diyebilirim.vivet naturel sir ağda kullanıorum kendisi zaten teneke kutu içinde olur bunu tek ben kullanıorum.uyuşturucu krem falan da sürmüyorum çünkü bi bölgeyi alınca uyuşuyor kendiliğinden.yaparken çok dikkatli olunması lazım sürdükten sonra bez yardımıyla çekiliyor.yanlış çeker yada sürerseniz işte o zman kötü :)))

prensesfb regl dönemine birkaç gün kaldığında tüyleri alacak olursan çok acır vucut o dönemde fazla hassas oluyor ama başka bir nedeni varsa bilemiorum

prensesfb regl dönemine birkaç gün kaldığında tüyleri alacak olursan çok acır vucut o dönemde fazla hassas oluyor ama başka bir nedeni varsa bilemiorum

canim regl donemim biteli on gun oluo ama bu sefe acayip cok acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…