Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ben 28 yaşındayım ve ilk ergenliğe girdiğimden beri ağdayla alırım.elim o kadar pratikleşti ki yarım saatte tüm vücudumu kaymak gibi alırım.bikini bölgesini de her tarafını alırım.hiç de acımaz.çünkü alışkınım.bence alıştırın çok rahat edersiniz.

arkadaslar ben konserve agda ısıtıcı ve konserve agda aldım
deneyımlerımı sızınle paylasıcam
oncelıkle agdacılardakının aynısı tamamen ama ızlenımlerım sunlar
bacaklarda sorun yok
koltuk altınıda cok guzel aldı
bıkını bolgesını aldı
fakat genıtal bolgenın alt kısımlarını kesınlıkle alamadam yapıstı kaldı agda
anlamadım gıttı
agda pudralı agda ve ozel bolgeye ozel uretılmıs gadacıların kullanıdıgının aynısı neden almadı anlamadım
o bolgeyı pudra mudra fayda etmedı ne yapıcam ben komple alamadıktan sora ne yapıyım agda setını yaa
offf
el agdasınımı denesem arkadaslar cok övmus nerde satılır bılmem ama acaba uygulama hatasımı yapıyorum kıllar 1 cm vardı acaba uzunmu geldı

bıkını bolgesını aldı
fakat genıtal bolgenın alt kısımlarını kesınlıkle alamadam yapıstı kaldı agda
anlamadım gıttı

Benim kartuş ağda makinam var.... onla zorlanıyorum diye (sadece bikini bölgesi için ) dün eczaneden kavanoz sir aldım ilkkez deneyeyim dedim..
az önce denemeye çalıştım.. sürer sürmez çimento gibi yapıştı ...
hiç bişekilde de çıkmadı... Benmi beceremedim acaba..
Bu tarz bişi

aynen bndede kartuş var ama kartuşu doğru düzgün süremiosn genital bölgeye.altlara, bikini bölgesine doğru düzgün süremiorm. bide sesuyu deniim nası olcak.altları alamadm yine bu arada kaldı öle.

ben de bu tarz olanlardan kullanıyorum canım. çok rahat oluyor bana göre.. ince bir tabaka halinde sıcakken(yakmayacak kadar) sürüyorum ve el ile çekiyorum sertleşince. çok katılaşırsa çekilmez ama .. çok mu bekledin acaba?

bundanmi kullaniosunuzzzz
ben agda bandi kullaniorum ama bu daha iyise deistirebilirim

bende bilini bölgem için lazer epilasyona gidiyorum ve arkasından bıoder kullanıyorum epilasyondan sonraki günün ardından 3 gün serum diğer günlerde krem kullanıyorum ve tüylerim ciddi anlamda azalmaya başladı. çok memnun kaldım

SıR AĞDA ÇEŞıTLERı

Ana maddesi reçine olan sir ağdaya, kıvam artırıcılar, yağlar, bitkisel özler, aromalar, vb. katılarak farklı ağda çeşitleri elde edilmesi mümkündür.

Her ne kadar natürel ağda ile işlem yapabilse de, yapılan ışlemi renkli kılmak için değişik çeşitleri bulunmaktadır.

Sir ağdada asıl çeşitleme kullanılan pudra miktarı ile yapılır. ıster kartuş olsun, ister konserve, sir ağdalar, içerdikleri pudra miktarına göre 3 ana grupta toplanır:

1- Pudrasız Ağdalar: Hiç pudra içermezler. Şeffaf olurlar. Natürel ağda olarak da bilinirler. Uygulamadan önce temiz cilt üzerine talk pudrası serpilmesi tavsiye edilir.

2- ınce Pudralı Ağdalar (Az Pudralı Ağdalar): Az miktarda pudra veya eşdeğer kıvam artırıcı (örneğin titanyum dioksit) içerirler. Bu sayede, pudralama yapmaksızın direkt temiz cilt üzerine uygulanabilirler. Yine de, hassas cilt ve bölgelerde ince bir kat pudralama tavsiye edilir.

3- Kalın Pudralı Ağdalar (Çok Pudralı Ağdalar): Bol miktarda pudra veya kıvam artırıcı madde içerirler. Böylelikle cilde hiç pudralama yapmadan direkt tatbik edilebilirler; hassas bölge ve ciltlerde daha toleranslı sonuç verirler.

Sir Ağdada Neden Pudra Kullanılır?

Sir ağda, çok kuvvetli bir ağdadır. Cildimiz Sir ağda kılları kavrarken cilde de çok iyi yapışır. Bu sebeple, sir ağda uygulamasında, cildi korumak için önden pudralama yapılır ve/veya pudralı ağdalar tercih edilir.

Hangi Bölgeye Hangi Ağdayı Kullanmalıyız?

Herkesin cilt yapısı ve hassasiyeti farklı olduğu gibi, cildimiz de her yerde aynı hassasiyeti göstermez. Genellikle, açık renk tenli insanların ciltleri, dış etkenlere esmer insanlara nazaran daha fazla tepki gösterirken, kasık, kol altı veya yüzümüzdeki deri, bacağımıza nazaran daha hassastır.

Bir başka deyişle, bacak gibi bölgelerde pudrasız bir ağda kullanılabilirken, göreceli hassas bölgelerde, örneğin yüz, kol altı ve bikini bölgesinde pudralı ağdaların tercih edilmesi, pudra yok ise alta bol pudralama yapılması tavsiye edilir.

genıtal alt bolgeyı almayı basaranlar uygulamalarını en ınce ayrıntısıyla anlatabılırlermı acaba
ben bu urunlerle yapamadıysam hıc yapamam gıbı gelıyor

ben agda makinesi aldım kalıp agdayı kırıp içine atıp eritiyorum spatula ile sürüp elimle çekiyorum hiç kıl kalmıyor çok rahat

olmuyo arkadaslar pudra surdum olmuyo yaa
agda bantlarını denemedım denemeyı dusunuyorum onda hangı marka alayım fb cım

olmuyo arkadaslar pudra surdum olmuyo yaa
agda bantlarını denemedım denemeyı dusunuyorum onda hangı marka alayım fb cım

canimcimm iyi markalarin agda bantlarindan hic memnun kalmadim ama dia nin agda bandi 3 lira icinde on tane var temizleme mendilleride var ama cok iyi alioo tavsiye ederim

sadece agdamla alamadıgım yerlerı agda bandıyla denıcem ınsallah bu sefer becerırım ınsallahhh
tesekurler fb bakalım bu sefer olacakmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…