bıkını bolgesını aldı
fakat genıtal bolgenın alt kısımlarını kesınlıkle alamadam yapıstı kaldı agda
anlamadım gıttı
el sir agdasini bezemi suruyosunn canimmm
Benim kartuş ağda makinam var.... onla zorlanıyorum diye (sadece bikini bölgesi için ) dün eczaneden kavanoz sir aldım ilkkez deneyeyim dedim..
az önce denemeye çalıştım.. sürer sürmez çimento gibi yapıştı ...
hiç bişekilde de çıkmadı... Benmi beceremedim acaba..
Bu tarz bişi
ben agda makinesi aldım kalıp agdayı kırıp içine atıp eritiyorum spatula ile sürüp elimle çekiyorum hiç kıl kalmıyor çok rahat
olmuyo arkadaslar pudra surdum olmuyo yaa
agda bantlarını denemedım denemeyı dusunuyorum onda hangı marka alayım fb cım
Cildimiz, her bölgede aynı hassasiyeti göstermez. Bacaklarımızdaki tenin hassasiyeti ile kasıklarımızdaki tenin hassasiyeti bir değildir. Kolaltları, yüz, kasıklar, bacak araları, diğer yerlere nazaran daha hassas bölgelerdir. Cilt hassasiyeti fazla olunca, cildin tahriş olma olasılığı artar. Bu durumda, hassas bölgelere sir ağda yaparken, cildin tahriş olmasını engelleyecek bir takım uygulamalar gerekebilir. Örneğin pudralı ağda seçimi veya ağda öncesi pudralamak gibi. Çünkü pudra, ağda ile cilt arasında koruyucu tabaka oluşturarak ağdanın kıllara daha iyi yapışırken cilde yapışmasını engelleyecektir. Böylelikle, cilt ağda ile direkt temas etmediği için tahriş riski düşecektir
Ağda çeşidini belirlerken tek dikkat edilecek husus, cilt veya bölge hassaslaştıkça, ağdanın içerdiği pudra miktarının ya da ağdadan önce sürülecek pudra miktarının artması gerektiğidir.
Bu sebeple yüz ağdası, bacak ağdası, kol ağdası gibi farklı ağda çeşitlerine gerek yoktur. Hassas bölgelerde pudralı ağdaların tercih edilmesi ve/veya ağdadan önce pudra sürülmesi yeterlidir.
Sir ağda yapılması sakıncalı ciltler ve bölgeler dışında Tanaçan Sir Ağda ailesinden istenilen ağda çeşidi tercih edilerek her bölgeye uygulama yapılabilir.
Eğer pudrasız ağda (Natürel ve Azülen) kullanılıyorsa, cilde ince bir kat pudra sürülebilir. Hassas bölgelerde ve ciltlerde ise bol miktarda pudralama yapılması gerekir.
Eğer ince pudralı bir ağda (Sedefli, Litzea Bitki Özlü, Melissa Bitki Özlü, Fesleğen Bitki Özlü, Biberiye Bitki Özlü) kullanılıyorsa, bacak ağdası gibi göreceli fazla hassas olmayan bölgelerde alta pudralama yapılmayabilir, ancak hassas bölge ve ciltlerde pudralama yapılması tavsiye edilir.
Eğer kalın pudralı bir ağda (Elma Aromalı, Limon Aromalı, Kavun Aromalı, Muz Aromalı, Titanium Kremsi Pudralı, Talco Talk Pudralı) kullanılıyorsa, alta pudra sürmeksizin sir ağda uygulaması yapılabilir.
Eğer cilt hassas ise, pudralı ağdalar tercih edilmeli veya ince pudralı/pudrasız ağdanın altına bol miktarda pudralama yapılmalıdır.
Eğer bölge hassas ise, pudralı ağdalar tercih edilmeli veya ince pudralı/pudrasız ağdanın altına bol miktarda pudralama yapılmalıdır.[/QUOTayrıca pudra sürülmeli derken nasıl bir pudra yanii? açıklarmısınız rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?