guayder normal bir pudra değil sir ağda öncesi talk pudrası kullanılır. bakimliolmak.com sitesinde ağda malzemeleri bölümünde var 7 tl olması lazımdı fiyatı birde sir ağda kalıntıları sadee sir ağda yağları ile temizlenir ağda sonrası sir ağda yağı sürüp temzilenmesi gerekir.
özel ısıtıcıları derken neyi kasdetmiş
suyun içinde ısıtsak olmaz mı bildiğimiz gibi
evet benim de öyle leke gibi geldi zaten çok da acıyor.ama ne bileyim kızlık zarı muhabbeti var malum fisfisfis insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor...
merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katılıyorumm konuyu gordum bıras tuhaf oldumm acıkcası :) bı kısmımız rahatlıkla gıdıp yaptıırıyo bı kısmımız cok utanıyo bende onlardan bırıyımm cocuklugum boyunca hep jılete vurdumm tabıkı cok pısmanım baccaklarıma kendım agda yapıp alıyorum ama bıkıne bolgesıne gelınce yapamıyorum gusellık salonuna gıtmeye cekınıyorumm nası yapcam bılmıyorum bıde nısanlıyım ben oyusden arkadaslarım agda yaptır dıyo ama cok korkuyorum bıkere evde kendım denemıstımm yapıstı kaldı agda cıkramadım canım cok yanmıstı ogun bugundur.
hayatta bıdaha agdaya vurmam dıyorum ama kocama temız gozukmek ısıtıyorum oyusdende yaptırmak ısıyorum ama arkadaslarımın dede soguk sprey bıde kremler varmıs aca onlar ıse yarıyomu bana yardım edın lutfennnn:
merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katılıyorumm konuyu gordum bıras tuhaf oldumm acıkcası :) bı kısmımız rahatlıkla gıdıp yaptıırıyo bı kısmımız cok utanıyo bende onlardan bırıyımm cocuklugum boyunca hep jılete vurdumm tabıkı cok pısmanım baccaklarıma kendım agda yapıp alıyorum ama bıkıne bolgesıne gelınce yapamıyorum gusellık salonuna gıtmeye cekınıyorumm nası yapcam bılmıyorum bıde nısanlıyım ben oyusden arkadaslarım agda yaptır dıyo ama cok korkuyorum bıkere evde kendım denemıstımm yapıstı kaldı agda cıkramadım canım cok yanmıstı ogun bugundur.
hayatta bıdaha agdaya vurmam dıyorum ama kocama temız gozukmek ısıtıyorum oyusdende yaptırmak ısıyorum ama arkadaslarımın dede soguk sprey bıde kremler varmıs aca onlar ıse yarıyomu bana yardım edın lutfennnn:
bir kez git aldır bir daha bırakamayacaksın inan
bu jiletle neden bunca zaman uğraşmışım diye kızacaksın kendine
ağda gibi temizlik yok
emla krem sür kuaföre aldır
Canım Epilatör güzel ama kökünden almıyor kıl kökleri içinde kalıyor batık sorunu çok oluyor ve kıllar 3-5 gün sonra uzamaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?