Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sir ağda yaptığımdan beri çok rahatım. Bir seansta hepsini alamıyorum bazen, iki üç seansta tümüyle temizleyebiliyorum ama rahatım yine de. Kuaförlere de yaptırabileceğimi sanmıyorum, duramam zaten hiçbir kuaför de benimle uğraşmak istemez eminim:)
canim bi sefer derken bi cekiste hepsi gelmio dimi bikini alt kisminda bide zaman zaman aci azalio cogaliio
Evet canım; tek seferde maalesef ben tam anlamıyla temizleyemiyorum hepsini alamadığım için mutlaka kalıyor.- Bu arada çok detaya girdiysem kusuruma bakmayın- sonra tekrar bu iş için kısa bir vakit ayırıp ağda yapmak zorunda kalıyorum. Bacaktaki tüyler gibi rahat alamıyorum
ben anneannemden kalma yöntemi kullanıyorum,çok da memnunum.yoksa kuaföre mümkün değil açamam,doktor hadi yemin etmiş,hastalık için açıyorsun da kuaför doktor gibi değil malesef benim için.
çam sakızı diyor anneannem bilirsiniz belki,hakiki çamların üzerinde oluyor bu sakızlar sarı sarı onları toplayıp kaynatıp kendi hazırlar anneannem bana:)aslında aynı ağda gibi bişi.ama ağda gibi sürüp bezle çektirmiyorum.onu da denedim yapamadım,daha çabuk bitermiki diye.kalıyor ağda ile.bununla elime alıp tek tek çekiyorum,ya da grup halinde:)acı 2 dk sonra kalmıyor 30 ile 40 dk arasında değişiyor bitmesi.hepsi kökten çıkıyor benim,batma dönme de olmuyor sonra.baya da az çıkıyor ve yaklaşık 2.5 ayı buluyor tekrar alınacak duruma gelmesi.
Oyle yapabilsem keşke.. Çok kızarıyo deri üst üste yapıştıramıyorm. İyice tahriş olursa diyecanim ust uste yapistirip cekmiosunn?ben oyle yapiorum ilk cekiste hepsi gelmioo hemen yine yapistiriomm