• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

secilhancı dedıgın kalıp tıtanyum agdadan alıyım dıyorum
becerebilecegımı sanmıyorum ama bakalım

kizlar sizinde oyle oluyomu bikini bolgesi zaman zaman az acio zaman zaman asiri acidigi oluomu?

bacaklara onserve ağda yapıyorum pudralı aynı yanı
ama hıc acımıyor bısey hıısetmıyorum konserve agda daha ıyıymıs kartus ağdadan

kizlar sizinde oyle oluyomu bikini bolgesi zaman zaman az acio zaman zaman asiri acidigi oluomu?

bu sir agdayla aldığımda yırtılıyo derim kızarıyo çokk benneyaptımki ben anneme normal ağda kaynatıyorum... bacaklarım için sir kullanıyorum kaydirigubbakcemile2

Ben sir ağda yaptığımdan beri çok rahatım. Bir seansta hepsini alamıyorum bazen, iki üç seansta tümüyle temizleyebiliyorum ama rahatım yine de. Kuaförlere de yaptırabileceğimi sanmıyorum, duramam zaten hiçbir kuaför de benimle uğraşmak istemez eminim:)

hamıleyken egılıp sır agda yapmak cok zor oluyor
jılette zor olacak emınım 8-9. aylarda ne yapacagım
mecbur agdacıya gıdecek olsam yapamam cunku utanırım mumkun degıl

Ben sir ağda yaptığımdan beri çok rahatım. Bir seansta hepsini alamıyorum bazen, iki üç seansta tümüyle temizleyebiliyorum ama rahatım yine de. Kuaförlere de yaptırabileceğimi sanmıyorum, duramam zaten hiçbir kuaför de benimle uğraşmak istemez eminim:)

canim bi sefer derken bi cekiste hepsi gelmio dimi bikini alt kisminda bide zaman zaman aci azalio cogaliio

canim bi sefer derken bi cekiste hepsi gelmio dimi bikini alt kisminda bide zaman zaman aci azalio cogaliio

Evet canım; tek seferde maalesef ben tam anlamıyla temizleyemiyorum hepsini alamadığım için mutlaka kalıyor.- Bu arada çok detaya girdiysem kusuruma bakmayın- sonra tekrar bu iş için kısa bir vakit ayırıp ağda yapmak zorunda kalıyorum. Bacaktaki tüyler gibi rahat alamıyorum

Evet canım; tek seferde maalesef ben tam anlamıyla temizleyemiyorum hepsini alamadığım için mutlaka kalıyor.- Bu arada çok detaya girdiysem kusuruma bakmayın- sonra tekrar bu iş için kısa bir vakit ayırıp ağda yapmak zorunda kalıyorum. Bacaktaki tüyler gibi rahat alamıyorum

canim ust uste yapistirip cekmiosunn?ben oyle yapiorum ilk cekiste hepsi gelmioo hemen yine yapistiriomm

ben anneannemden kalma yöntemi kullanıyorum,çok da memnunum.yoksa kuaföre mümkün değil açamam,doktor hadi yemin etmiş,hastalık için açıyorsun da kuaför doktor gibi değil malesef benim için.
çam sakızı diyor anneannem bilirsiniz belki,hakiki çamların üzerinde oluyor bu sakızlar sarı sarı onları toplayıp kaynatıp kendi hazırlar anneannem bana:)aslında aynı ağda gibi bişi.ama ağda gibi sürüp bezle çektirmiyorum.onu da denedim yapamadım,daha çabuk bitermiki diye.kalıyor ağda ile.bununla elime alıp tek tek çekiyorum,ya da grup halinde:)acı 2 dk sonra kalmıyor 30 ile 40 dk arasında değişiyor bitmesi.hepsi kökten çıkıyor benim,batma dönme de olmuyor sonra.baya da az çıkıyor ve yaklaşık 2.5 ayı buluyor tekrar alınacak duruma gelmesi.

ben anneannemden kalma yöntemi kullanıyorum,çok da memnunum.yoksa kuaföre mümkün değil açamam,doktor hadi yemin etmiş,hastalık için açıyorsun da kuaför doktor gibi değil malesef benim için.
çam sakızı diyor anneannem bilirsiniz belki,hakiki çamların üzerinde oluyor bu sakızlar sarı sarı onları toplayıp kaynatıp kendi hazırlar anneannem bana:)aslında aynı ağda gibi bişi.ama ağda gibi sürüp bezle çektirmiyorum.onu da denedim yapamadım,daha çabuk bitermiki diye.kalıyor ağda ile.bununla elime alıp tek tek çekiyorum,ya da grup halinde:)acı 2 dk sonra kalmıyor 30 ile 40 dk arasında değişiyor bitmesi.hepsi kökten çıkıyor benim,batma dönme de olmuyor sonra.baya da az çıkıyor ve yaklaşık 2.5 ayı buluyor tekrar alınacak duruma gelmesi.

tek tek zor olmuyomu canim cekmek

ya kızlar alt kısımlar daha sıcak terliyor kanımca ondan almıyor ağda. ben elime azcık ağda alıp tuttuğumu çekiom sempatiksalakcinni
var mı başka yöntemi olan

canım genital bölge biraz hasasa bir bölgeve terlemenin olduğu bir bölge başlamadan talk pudrası sür ozaman kalmaz alırsın hepsini birse konserve yda tablet ağda kullan o bölge için pudralı olması şart yoksa tahriş olur titanyum kremsi pudralı konserve yada tablet ağda o bölge için üretilmiş depilissimanın

Arkadaşlar merhaba hepinizee, ben jiletle ve evde geçirdiğim ağda krizleriyle başetmeye çalışıyorum bir kaç yıldır ancak artık dışarda aldırmaya karar verdim. Sorun yaşadığım bölge genital bölge.. Zaten almayı beceremediğim bölge de orası yani. Sanki yaparken derimi yırtacağım gibi paranoyalara kapılıyorum çekemiyorum doğru dürüst :(
Yaptırmaya gideceğim bir kaç güne ama size sormak istediğim, tüylerin uzunluğu önemli mi? Keserek kısaltıp filan mı gitmek lazım yani cm'le filan söyleyebilirsiniz anlaşılır olması açısından :)
Yardımcı olursanız çok sevinirim

canım herhangi bişey olmuyor benimkide uzundu aldılar hiç de uğraşmadım kısaltmayla eğer canına sinmiyorsa makasla kısalt ilk defa mı gideceksin
ne kadar dır almadın canım

Back