Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Ağdacıya ilk kez evet :) Bir kaç hafta önce kısaltmıştım makasla şu an çok uzun değiller ama yeni çıkmış gibi de değiller. Sorun olur mu acaba die düşündüm. Hiç gitmediğim için nasıl bir şeyle karşılaşacaığımı bilmiyorum biraz tedirgin oldum, bir de yoğunlar zaten tüyler.

sllmmm yardıımm
bende hamılelıkde jılete alıştım (sadce bıkını bölgesi) kızım 1.5 yasında hep jiletle yaptım şimdi tekrar agdaya geçmek istiyorum üstünü yaptım ama afedersiniz alt kısmı yapamıyorum öldüm agrıdan hiçbiryerim acımaz ama orası benı öldürüyor şimdi ben ufacık bı yer için kuaföre gitsem ayıp olurmu heryerimi aldım baska yerde yok alıncak orası uzamadanda almam lazım sir agda makınelerı varmış sipariş verdim iki güne gelir onu beklıyıp evde tekrar denesemmı yoksa ufacık yer için kuaföremi gitsem offff bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ünideyken yurtlarda malum ağda imkanım olmadıı için hep jiletle aldım ve acaip çoğaldılar kökler de çok sert olduğu için ben hemen sir ağdaya başlamadım başta bu cerrah eldivenleriyle aldım. Kolaltım değil ama bikini blgem iki sefer cerrah eldiveniyle alınca acaip azaldı. Bir kaç sefer eldivenle alıp kökleri biraz cılızlaştırınca şimdi sir ağdaya geçtim.

Ondan sonra bi minik başlıklı birde tablet ağda aldım pembe renki bol pudralı. Ağdaya yapışmayan eldivenle ağdayı sürüyorum, hiç kağıda gerek yok direkt ağdayı çekiyorum...

ŞEKERıM hiç cerrah eldivenini denedin mi. Jiletle kökleşmiş ve çoğalmış tüylerde ilk başta iyi oluyor. Küçük küçük alıyorsun, öyle feci bir acısı olmuyor.

Son düzenleme:
ben ağdayı yapıştırdıktan sonra çekemiyorum eyvahedigeldismile
aklıma gelmedi azar azar eldivenle almak,denerim en kısa zamanda.çok sağol opuyorumnanaktan

kızlar hem okudum hem güldüm ))
kadın olmak aslında kadın değilde temiz olmak zorr) e mecburuzda 40 günden sonra mekruhda oluyor malum abdes taharet...
helede evliysen eşine temiz gözükmen gerek ...benim hikayemde bekarken jiletle aldım bir ara eldivenle ne rahattı...)) evlenince epilatör jilet krem toz ne bulursam kullandım şu an hamileyim oraya eğilmek bile zor hele jiletle mazallah kesmekte var.. lapiden kullandım ama hemen çıktı. eldivene geçiş yaparım belki)
ama kıllı bırakmamak lazım hijyen açısından çok önemliguclubacismile

kızlar size yazdıktan sonra kızımı kaynanama bıraktım kuaförüme gittim orada arkadaşım çalışıyodu çıkmıştı şansıma tekrar girmiş valla çok iyi oldu benı bıguzel yoldu okadar kalınlamışkı tuyler oldum agrıdan neysekı bıttı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan rahatladım valla bı dakı aya daha rahat olucam jilete hayııııırrrr ölsemde jilet vurmam artık bukadar çektikten sonra zaten ben bıkere agda yapım oyer bıdaha acımaz darısı basınıza bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

opuyorumnanaktan

epilasyonla yapmak çok zor en ıyısı agda epilasyon tek tek alıyo insanın canı daha çok yanıyo eldivende aynı şekilde agda toptan alıyo bı kerede

..........

benim gibi ada yapıpda iki gün sonra tekrar tüylendiğini görüp sinir olan varmı acaba diye merak ediyorum..

Kızlaar bikini bölgesi için epilasyon aletine ne dersiniz? öyle alan varmı?

eğer çoksa makineyle alma daha beter olur...çünkü makine en ufak tüyleri bile alıyo..görünmeyen tüyleri yani..onlar da sonra besleniyo yağdan kirden...ağda yap...eğer çoksa ağda da yapma eldivenle al doktor eldiveniyle..ve tüy azaltıcı bi ürün kullan..bioderi rahatlıkla önerebilirim...azalmaya başlayınca ağda yaparsın..ağda çok faydalı hem..sir ağda ama..ölü deriyi alıyo...

kizlar bikini bolgesi icin bioder kullannan memnun kalan oldumu
bide agdadan hemen sonrami surulio?

ben sir ağdayla alıorum ve tüyler incelioda.
ama ağda zamanla sarkma yaptırırmı kızlar böle bi şikayeti olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…