Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

çok teşekkür ederim canım cesaretin için ama ben kendim yapamam dayanamıyorum acısına :çok üzgünüm:ayrıca beceremiyorumda kaç kere denedim olmuyo olmuyo olmuyo:teselli:

çok teşekkür ederim canım cesaretin için ama ben kendim yapamam dayanamıyorum acısına :çok üzgünüm:ayrıca beceremiyorumda kaç kere denedim olmuyo olmuyo olmuyo:teselli:

canim benim inan bende dayanamam diye dusunuodum yapmaya baslayinca ilkin acisindan sonra azalio acida kuzumm ha bi cesaret yaparsin sende
becerirsin tatlim once pudra sur istersen sonra agda bantini yapistir cek guzelcim inan ilkinden sonra acisida hafiflioo

ilk ağdamı emla ile yaptım ama kesinlikle 2.kez emla kullanmadım.. sinir sistemine etki ettiği için daha kullanmıyorum.sağlık açısından yani.
güzel uyusturmustu.. 2haftada 1 özel bolgeye ağda yaıyorum.klasik ılık ağda...

ben ilkinde bile kullanmadim canim yanetkisi var zaten gerekte yok insan alisioo ilk cekisten sonra kuzum

bnde 1 kere kullandım emlayı çok rahat ettim ama sinir sistemine etki ettiğini bilmiyorum kullanmasam mı acabaCADIARZU

canim sonucta katlanilmicak bi aci deilki ilk cekistensonra alisiosun bence bisey surme ama pudra surebilirsin iyi yapisio o zaman nemli yerlerde

canim inan bende dayanamam diyenlerdendim be yapabildiysem herkes yapar diorumm

ben de evde kendim alıorum sir el ağdasıyla cok rahat alınıo canım cok kıymtli olmasına rağmen pek bi sıkıntı yaşamıorum

zaten bende 2.kez kullanmamayı düşünüyorum. ilk ağdamı yaparken cok korktuğum için emla ile uyuşturdum. sürekli kullanılmaz zaten. artık tüyler kısayken ılık ağdayla hallediyorum. emlaya filan gerek kalmıyo.

kızlar ya benimde sorum var benim sir ağda makinem var kartuşlu ağdalarım var makine koyuyorum baya zaman geçiyo ısnmıyo yada sıcak oluyo kartuşu bi türlü süremiyorum bilen varsa bi anlatabilirmi

bişe sorcam. bnde evde ağdayla alıorm ama şu alttarafları çekince kıllar gelmio benm. acıyamı yaniim yoksa sonunda kılların olduu yerde durmasınamı.kuaförlerde bi yapıştrp çeknce hemen gelio hepsi: onların ağdasının içnde bişemi var acaba???? ve ayrıca siz yapnca hepsini alabiliomsnz bütün kıllar geliomu yapştrp çeknce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…