• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Kuafordekı agdalar pudralı oluyor ayrıca onların ısıtıcı kartusları var tamamne malzeme meselesı yanı bıde azar azar yapmak lazımmıs

el sir ağdasiyla en ufak bir tüy dahi bırakmadan alıyorum genital bölgemi..
spatula ile sürüp saniyeler sonra kuruyunca elimle çekiyorum. az buz da değildir hani orası, acıyor, kanıyor ama umursamıyorum.
iki tane agda cezvem var. biri genital bölge digerı kaş için. kaş altı ve üstünü de sirle alıyorum. çok minik sarı tüylerden bile kurtuluyorum.

bişe sorcam. bnde evde ağdayla alıorm ama şu alttarafları çekince kıllar gelmio benm. acıyamı yaniim yoksa sonunda kılların olduu yerde durmasınamı.kuaförlerde bi yapıştrp çeknce hemen gelio hepsi: onların ağdasının içnde bişemi var acaba???? ve ayrıca siz yapnca hepsini alabiliomsnz bütün kıllar geliomu yapştrp çeknce

canım terlediysen ağda yaparken ,iyi temizlemiyo.doğru çekemediysende iyi temizlemiyo.bendede oluyo bazen. tek seferde ve hızlı cekmek lazım. tüylerin cıkıs yonune doğru sür ağdayı,ters yöne doğruda çek.tek seferde ve hızlı cek.
hızlı hızlı yapınca uyustuğu için cok etkilenmigamyoncuiremsuyosun.

bazen benimde oluyoo bi bakiyorum tek tuk gelmis insan sinir oluyo hem cani acio hemde bi iki tane almis ben agda bandi ile aliorum anlamiorum bazen alio bazen bi kac kere ust uste yapmam gerekio

ozel bolgelere agda salonlarında pudralı agda kullanıyorlar ve azar azar yapıyorlar bende deneyecegım

dun aksam kendim yaptim bantla hala arada kanio ama temiz oluoo jilet yaptigim yillara yazik diorum

bant agda kılları kırıyor agdacıların kullandıgı pudralı konserve agda ve ısıtıcısını sıparısverdım cuma gelcekmıs denıcem ınsallah yapabılırım
agdacılarınkı yapısıp kalmıyo bakalım bu yapısıp kalırmı

ağda ıslak ortamda yapışmaz
oyüzden o bölgeniz kuğkuru olmalı
alt kısım daha nemli bir yapıya shiptir
oyüzden iyice kurulayıp uygulayın ve tüylerin çıkış yönünün tersine çekin

iki tane agda cezvem var. biri genital bölge digerı kaş için. kaş altı ve üstünü de sirle alıyorum. çok minik sarı tüylerden bile kurtuluyorum.

bilmiyorumkismile Zamanla kaş altı, göz kapaklarında sarkma yapmaz mı? CADIARZU

bilmiyorumkismile Zamanla kaş altı, göz kapaklarında sarkma yapmaz mı? CADIARZU

canım göz kapaklarında kıl çıkmıyor zaten .. sadece kaş altı ve üstünü alıyorum ve ortasını. kuaförler de sirle alıyor.orda aldırıyrdum ilkin sonra evde yapmaya başladım.
iyice gerdikten sonra sarkma yapacagını sanmıyorum ama gene de denk gelirse bir uzmana sormakta fayda var.

cımbız minik olanları bırakıyor,benim de çok minik sarı tüyüm var oralarda.
ip ise sivilce yapıyor, zaten kendim yapamam iple..
başka da bildiğim yöntem yok

Sir Ağda Nasıl Uygulanır?

ışleme başlamadan önce Antibakteriyel Temizleme jeli ile elleri ve ağda yapılacak yüzeyi temizleyip tamamen kurumasını bekleyiniz. Cildin tamamen kuru ve temiz olmasına dikkat ediniz.
Ağda yapılacak yüzeydeki kılları aynı yöne bakacak şekilde elinizle düzeltiniz.
Ağda yapılacak yüzeyde yara, kesik, yanık, aktif akne ve benzeri cilt problemleri olmadığına emin olunuz. Ağdayı Ağdayı çok hassas veya tahriş olmuş ciltlere diğer deri problemli ciltlere uygulamayınız.
Ağda yapılacak yüzeyde vücut ısısının uygun olduğundan emin olunuz. Şayet cilt soğuk ise ellerinizle friksiyon yaparak yüzeyi ısıtınız.
Ağdanın yeterli ısınıp ısınmadığını kontrol etmek için ilk uygulamada bir parça ağda bezi üzerinde kartuşu deneyiniz. ılk uygulamada ağda ısısının yeterli ısıya ulaştığına emin olunuz. Eğer ağda çok sıcak ise işlemi durdurunuz.
Şayet hassas bölgede işlem yapılıyorsa, kolaltı, bikini gibi, veya pudrasız ağda kullanılıyorsa bir parça yumuşak formüllü talk pudrasını cilde serperek yayınız.
Kartuş ağda uygulamasını, kılların çıkış yönüne doğru döner başlığı 15-18 cm boyunca incecik bir tabaka halinde sürerek yapınız.
Konserve ağda uygulamasını, ağdayı kılların çıkış yönüne doğru tek kullanımlık spatulanın sırt kısmı ile yaklaşık 15-18 cm boyunca incecik bir tabaka halinde sürerek yapınız.
Bir parça tek kullanımlık ağda kağıdını, ağda sürülmüş bölgenin üzerine yapıştırınız. Avuç içi ile baskı uygulayarak ağdalı yüzeye iyice yapışmasını sağlayınız. Bu esnada el hareketiniz kılların çıkış yönüne doğru olmalıdır.
Tek bir hareketle ağda kağıdını kılların çıkış yönü tersine, cilde paralel şekilde çekiniz. Ağda bezini çekerken cildin gergin tutulmasına dikkat ediniz. Cilde dikey çekmeyiniz.
Tek kullanımlık ağda kağıdını ağda kağıdınızın kaliteli olması önemli olup, aynı işlem esnasında birkaç defa kullanabilirsiniz. (Pudrasız ağdalarda 5-6, ince pudralı ağdalarda 3-4, kalın pudralı ağdalarda 2-3 defa kullanılabilir.) Hassas bölgelerde ve ciltlerde küçük şeritler halinde çalışınız ve her seferinde kağıdı değiştiriniz ve kullanılanları çöpe atınız. Yıkanmaz.

Ağda sonrası dikkat edilmesi gerekenler:
Ağda yapılan bölgeyi, işlemi takip eden ilk 24 saat içinde UVA ışınları ve güneş ışığından koruyunuz. Müşterinizi bilgilendiriniz. Ağda yapılan bölgeye ağda sonrası bakım ürünleri haricinde kozmetik ürünler ve alkol içeren ürünler tatbik edilmesi, duş ve banyo yapılması, havuza, denize, saunaya girilmemelidir

Sir Ağda Nasıl Uygulanır?

İşleme başlamadan önce Antibakteriyel Temizleme jeli ile elleri ve ağda yapılacak yüzeyi temizleyip tamamen kurumasını bekleyiniz. Cildin tamamen kuru ve temiz olmasına dikkat ediniz.
Ağda yapılacak yüzeydeki kılları aynı yöne bakacak şekilde elinizle düzeltiniz.
Ağda yapılacak yüzeyde yara, kesik, yanık, aktif akne ve benzeri cilt problemleri olmadığına emin olunuz. Ağdayı Ağdayı çok hassas veya tahriş olmuş ciltlere diğer deri problemli ciltlere uygulamayınız.
Ağda yapılacak yüzeyde vücut ısısının uygun olduğundan emin olunuz. Şayet cilt soğuk ise ellerinizle friksiyon yaparak yüzeyi ısıtınız.
Ağdanın yeterli ısınıp ısınmadığını kontrol etmek için ilk uygulamada bir parça ağda bezi üzerinde kartuşu deneyiniz. İlk uygulamada ağda ısısının yeterli ısıya ulaştığına emin olunuz. Eğer ağda çok sıcak ise işlemi durdurunuz.
Şayet hassas bölgede işlem yapılıyorsa, kolaltı, bikini gibi, veya pudrasız ağda kullanılıyorsa bir parça yumuşak formüllü talk pudrasını cilde serperek yayınız.
Kartuş ağda uygulamasını, kılların çıkış yönüne doğru döner başlığı 15-18 cm boyunca incecik bir tabaka halinde sürerek yapınız.
Konserve ağda uygulamasını, ağdayı kılların çıkış yönüne doğru tek kullanımlık spatulanın sırt kısmı ile yaklaşık 15-18 cm boyunca incecik bir tabaka halinde sürerek yapınız.
Bir parça tek kullanımlık ağda kağıdını, ağda sürülmüş bölgenin üzerine yapıştırınız. Avuç içi ile baskı uygulayarak ağdalı yüzeye iyice yapışmasını sağlayınız. Bu esnada el hareketiniz kılların çıkış yönüne doğru olmalıdır.
Tek bir hareketle ağda kağıdını kılların çıkış yönü tersine, cilde paralel şekilde çekiniz. Ağda bezini çekerken cildin gergin tutulmasına dikkat ediniz. Cilde dikey çekmeyiniz.
Tek kullanımlık ağda kağıdını ağda kağıdınızın kaliteli olması önemli olup, aynı işlem esnasında birkaç defa kullanabilirsiniz. (Pudrasız ağdalarda 5-6, ince pudralı ağdalarda 3-4, kalın pudralı ağdalarda 2-3 defa kullanılabilir.) Hassas bölgelerde ve ciltlerde küçük şeritler halinde çalışınız ve her seferinde kağıdı değiştiriniz ve kullanılanları çöpe atınız. Yıkanmaz.

Ağda sonrası dikkat edilmesi gerekenler:
Ağda yapılan bölgeyi, işlemi takip eden ilk 24 saat içinde UVA ışınları ve güneş ışığından koruyunuz. Müşterinizi bilgilendiriniz. Ağda yapılan bölgeye ağda sonrası bakım ürünleri haricinde kozmetik ürünler ve alkol içeren ürünler tatbik edilmesi, duş ve banyo yapılması, havuza, denize, saunaya girilmemelidir

çok yararlı oldu bu bilgiler..
ben pudra sürmüyordum. öyle deniyicem artık..

bir de benden naçizane tavsiye el sir ağdası daha baaaşarılı sonuç veriyor. kartuşla falan uğraşmak gereksiz geliyor bana..

selam kızlar bnde aranızda yeni geldmm konuları takip ediyodm ama msj atmamıştm dha önce herkes kuaföre gidince utancağından bahsetmşş ama korkan yokmu yaww ben tozla alıyorm ve yayıldııı çok kötü bi durum yani ama ağdaya korkuyormm acıtmaması için ne yapmak lazm??

Back