canim dia nin hazir agda bandi 2850 icinde on tane var onlari ufak ufak kesip alirsan bi kutuyla dortkez yaparsin
a.s.12 yaşından beri ağda yapıyorum kızlar hemde kendim :lepi:
evt acıyo ama en az 3 hafta rahatsınız yerimseniben
bi kaba su koyuyorum ağdayıda kutusuyla içine delikafadulden
sonra ağda bal kıvamında oluyo kafamçokkarıştı
tahta bi çubukla sürüyorum ve üstüne bez yapıştırıp çekiyorum :jeyyar:
püf nokta: ağdayı sürmeden bebek pudrası sürüyorum ozaman kılların hepsi sıkı yapışıyo kalan olmuyo
ayyy kızlar sonunda evde alabildim ağdayla malum bölgeyi bu yaşıma kadar hep tüy dökücü ve jilet kullanıyodum sonunda ağdayla alıp milli oldum sırnaşık şeyalkisalkisalkis emla kremi sürdüm 20 dk.da uyuştu şaşırdım normal en az 45 dk.beklemek lazımdı her neyse sonra hemen işe koyuldum el ağdasını sürüp bezle çektim cesaret fışkırıyodu hücrelerimden anlayacağınız :) tertemiz oldu.tüm cesaret edipte alamayan arkadaşlara şidetle tavsiye ediyorum insan huzura erişiyo valla :))))
kızlar, kıllar tekrar çıkarken sivilcelenme, kıl dönmesi falan olmuyor mu? ve kaşıntı da cabası? bide iç tarafları , o dudakları falan nasıl alıyosunuz ağdayla ya kafamçokkarıştı
Arkadaşlar dün akşam yapayım dedim soğuk ağda bantı aldım ama ağda bantıyla hiç almadı o kadar cart cart çektim ama olmadı yaa.. tektük çekti yada ağdalar üstünde kaldı. normal ılık ağda ile de sıcak oluyor yanıyorum onunla da yapamıyorum siznasıl kurtuluyorsunuz şu illetlerden yardım yaawww
Arkadaşlar dün akşam yapayım dedim soğuk ağda bantı aldım ama ağda bantıyla hiç almadı o kadar cart cart çektim ama olmadı yaa.. tektük çekti yada ağdalar üstünde kaldı. normal ılık ağda ile de sıcak oluyor yanıyorum onunla da yapamıyorum siznasıl kurtuluyorsunuz şu illetlerden yardım yaawww
canim yeterince uzun deilmiydi acaba?guzel alio agda bandi bende oyle aliorum ama bantlari kesiyorum ufaltiorum oyle aliorum.
Arkadaşım valla aynen bende senin gibi yaptım kesip ufalttım ama olmadı. Diğer arkadaşın dediği gibi yapcam artık ne cesarette oturmuştum oysaki mafoldumben
canim al tarafin ic kismini diosan orayi gercekten tam almio bende elimi agdaya bulayip tek tek cekiorum canim
Evet orayı diyorum üstler problem değil cesaret gelmese bile yapıyorum artık ama diğer taraf üzdü dün akşam beni.. :gitme:
anladim canim hakketen ic kisim icte oldugu icin ne kadar uzunsa bile tam almio benide uzdu ama oarmagini agdaya bula azcik sonra elinle cek guzelcim bende oyle yaptim
ağdadan daha çok acır ama...Acımıyormu aynımı oluyor acısı en azından öyle yapınca. kurtulamadım gitti şunlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?