Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

başka birine yaptırmaya da utanıyorumhenüz tüylerim yeni yeni çıkmaya başladığında amcamın kızı epilatörle almıştı.o zaman daha küçüktüm tabi utanmamıştm:1rolleyes:ama o kadar acıtmıştı ki çok fena şekilde ağlamıştm.hatta o acıdan sonra epilatör 1.5-2 sene evde yattı resmensırnaşık şey hiç kullanmadm.şimdi koltuk altlarımı epilatörle alıyorum sadece.ama onda da sir ağdaya başlamayı düşünüyorum.neyse asıl meseleye döniym tabi epilatörle o kadar acıttığı için ağdayla almaya da korktum.jiletle aldm hep.acaba ondan kalınlaştı da o yüzdn mi şimdi ağdayla zorlanıyorum merak ediyorum.

canım kaç yaşındasın bilmiyorum evlimisin onuda bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım evliyim. hep jilet kullandım. acısına dayanam diye hiç cesaret edip yapmadım. sonra bi gün karar verdim ilkin biraz zor oluyo ama sonraları alışıyrsun. hatta hep jilet kullandığın için daha çabuk cvb veriyor. yani çabuk inceliyor. şimdiki aklım olsaydı çok evvelden giderdim. ayrıca utanma zamanla görmeyen kalmıyor zati. doğumdu dr du eşdi derken..:)akannehir

evet kalınlaştıktan sonra alırsan daha da inceliyor mesela ben bacağımı hiç jiletle almamıştım bir gün ağda yapacak vaktim yoktu ben de mecburen jiletle aldım
sonra ağda yapmamda az acıdı ama şimdi çok incelmiş

Son düzenleme:
Ben de burdan aldığım cesaretle ağdacıya gittim yazın. Başta utandım tabi ama orayı işleri olarak görüyolar artık, bunu düşündüm. Tabi havuzda rahat edecek olmanın da verdiği bir cesaretti. Şimdi de çok rahat ediyorum, herkese tavsiye ederim.

Boşver cnm alma hatta bi ara şey duymuştum bi marka vardı hatırlamıyorum karıncaya benzeyen bi hayvanın yumurtasının yağıymış halbu ki o kadar duyulmuştu ki adı ama sahteymiş. Ben bacaklarıma limon ve tuzu denemek istiyorum baya faydası var diyolar bi deneyeyim olumlu sonuç alırsam yazarım sana daopuyorumnanaktan

Cnm tuz ve limonu karıştırıp tüyleri aldıktan sonra yapıyorsun çok fazla ayrıntılı bilgim yok o konu hakkında bi topik var orda ayrıntı yazıyor.

bende çok stiorm kuaföre gidiim yaptıriim ohh mis gbi geziim 1 ay ama hem utanıorm hemde cesaret edemiorm kaç sene jillet vurdm kadına nasıl açiim o halde böle düşününce hemen vazgeçiorm malesefmafoldumben

bende çok stiorm kuaföre gidiim yaptıriim ohh mis gbi geziim 1 ay ama hem utanıorm hemde cesaret edemiorm kaç sene jillet vurdm kadına nasıl açiim o halde böle düşününce hemen vazgeçiorm malesefmafoldumben

benim gibi tum cesaretini topla agda banti al ve kendin yap canim inan bende senin gibiydim bi cesaretle yaptim gercektende yapiliomus sadece biraz cesaret tatlim

agdayla alıyorum..yada merkeze gidiip aldırıyorum.
ama genelde bikini bölgemi evde kendim alıyorum..acıyoo amaakaydirigubbakcemile3

önemli olan bir kez yapmak ondan sonra tüyşler inceliyor acımıyor 1 ay mis gibi tertemiz geziyorsun

22 yaşında filandım ,benden önce kimse görmemişti orayı :)) arkadaşım beni hamama götürdü ,özel bir oda tuttuk,70 yaşlarında tonton bir teyze ,üstü çıplak vaziyette geldi odama ,5 dakikada bitirip gitti ,süperde bir sohbeti vardı ,alıştım her ay gider oldum teyzeme ,çok memnundum ,evde uğraşmaya değmezdi benim için ,3 yıl kadar hep ona yaptırdım ağdamı ,sonra lazer yaptırıp kurtuldum:))

aciyo ama sonucu jiletten cok guzel canim hem birinci cekisten sonra daha azalio aci

evtttt doogruu jiletten daha iyii öyle çok sık uzuyoo ve sertt rengi koyu kılın..
ama agdayla teretemizz kaymekkk gbiiikaydirigubbakcemile3hemde geç uzuuyoo..koltuk altınıda
öyle alıyom..ama bacaklarıma şu el braun makineleri varya sılk epil onla alıyommkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…