kafamçokkarıştı ben agda banti kullandigim icin rahat aliorum canim cimbiz zor olur ama kalanlari onla topluorumm
kendı kalcandakı tylerı mı cımbızla alıosuunn kafamçokkarıştı :uhm:
ama sakın bıkını bölegesıne tek seferse yayma butun agdayı geberırsın vala. kucuk kucuk bölgelere uygular :gitme:
hayir canim bikini bolgesinde tek tuk kalanlari
kızlar ben jılletele alıodum gecenlerde hazır agda bantları var ya onlarla almayı denedım valla super acıda çok olmadı elımde ıstıp ısıtıp yapısdırdım cekdım tertemız agda kalıntılarıda bebe yagıyla temıslledım mıs olldu :dance:
:) hmm. e pekı arka tarafları nasıl alıosun ?
ben önceden elime bir miktar normal ağda alıp üçer beşer koparırdım. daha az acı veriyor, daha pratik oluyor hem de 1 ay sonraya kadar yapmama gerek kalmıyordu. ama şimdi yurtta yaşıyorum ve bu imkanım yok,
epilasyon aleti ile alıyorum. Çok acıdı ve kanadı ilk yaptığımda ama alıştım. o da ağda gibi çok çabuk çıkmıyor tüyler... en azından ortalık batmıyor ama hassas bölgeler çok acıyor ya((
markası ne canım ağda bandının?
Benimde bi 15 gunde alınacak duruma geliyo ben sirle yapamıyorum o bezlerle çekmek o değişik bi ağda donuyor hemen çözemiyorum. Bir kere yaptım hiç de azaltmadı bikerede belki anlaşılmıyordur ama ne bilimm ugraşamıyorum onunla
Kuaförede aldıramıyorum bacaklar vs hadi neysede sirle aldırırım amaaa bikini bölgesini açamıyorum bi türlü kendi hemcinsime. Evli olsamda inanın yine kuaföre gidemem yani. Bu farklı birşey ya yapamıyorum.
Normal ağdayla alıyorum ben evet canım yanıyor ama napalım. Uzun zamandır bikini bölgesini ağdayla alıyorum ne zaman azalıcak artık bilmiyorum:kedi:
depisilk ya da lapiden fln canım sanırım bıyık ıcın cubuk halınde olan var kesıyorsun bırde uzun uzun bacaklar fln ıcın olan var beyaz atlet gıbı bırsey gıymıs bır hatun var kapagında delikafadulden kutusunu attım az kalınca keske atmasaydım ama arastırır bulursam sana soylerım sen yınede bnm dedıklerımı arastır yada kozmatıkcıye sor bıyık ıcın ınce agda bandı varmıs kesıyomussun de o anlar belkı onerır sana yada baska bsy
ıc tarafı dudak kısmını alamayanlar ıcın önerim var
bn evde alırken oyle yapıordum belkı tuzlu gelebılır ama aldıgınız agda aylarca gıdıyor
1. asama normal agda bandı aldın memnun oldugundan ustu arkayı aldın agda bandınla
2. tenekede satılan sır agda alıosun ocakta ısıtıyorsun sıpatula alıyorsun ısıtılınca su gıbı olunca o cok sıcak olur sogumasını beklıyorsun
böyle bıldıgımız camsakızı agda gıbı kıvama gelınce azıcık elinde dene parmak kılında dene ya da bacakta sıcaksa surme baktın uygun dudaklara suruyor ve cok kurumadan cekıyorsun ayrıca ıc kısımlar sureklı terler sılmeyı unutmayın yapıstırmadan once peceteyle fln silin olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bnce pudra gozeneklerı kapatır tamamen gelecegını sanmıyorum agdanın, yapıskanlık kıvamınıda kapatacagını dusunuorum eger tahrıs olmasın dıye sonradan surceksenız surun yoksa pudranın tutacagını sanmam tenekelı agdalarda cok pahalı değıl ısıtınca tum vucudunuzu alacak durumda ama sız dıger yerlerı bantla yapacagınız ıcın sadece ıc kısıma kullanacagınızdan dıger ağda seyanslarına kalacaktır popo tarafını agda bandıyla alamıyorsanız yıne sıpatulayla oturur pozısyonda altınıza ayna koyarak surun cekın cok kurursa almaz yıne sıcaklıgı varken gelecek sekıldeyken cekın bebek yagıda cıkarır ama en ıyısı kendı yagıdır 10 yıldır agda yapıordum bunun 4 senesı sırle gectı ama kendım cok yoruldugumdan ve zaman kaybetıgımden agda salonuna gıdıyorum 20 dkkada kopmle aldırıyorum tecrubelerımden dolayı 2 tane kız arkadasım agdasını bana yaptırıyor o derce artık kımseye tavsıye vermıycem anında cıkıp benı agdala dıyorlar ahahahahhaaha :):):):):):) agdacıya gıttıcede agdacı ablamla kanka oldum o kadar guzel sohbetler edıyorsunuz kı anlamıyorsunuz bıle sonucta jınekolog gıbı dusunun doktora nasıl acıyorsunuz onun meslegı ıse oda agdacı onun meslegı o hemde bır bayana yaptırıyorsunuz erkek jınekologa gozukmek zorunda kalsanızz ne yapcaksınız meslegı o onun dıyceksınız demı agdacıdan kormayın arkadaslar ınan acımıyor 1 2 aldırmaya alsııyorsunuz
kızla rya bend ejiletle alıyorum ama bıktımm ankarada güzle temiz alan bi yer varsa bilenler özelden msj atarlarsa çok ama çok sevinirim açmak oldukça zor olucak ama evd ekendim ağdayla hayatta yapamam bacaklarıma bile ağdaya dayanamıyorum epilasyonla alıyorum ama bikini bölgesi çok zorsenağlamalazer en iyisi ama yeni çıktı o da kanser riski d eolabilir hem zaten örenciyimşimdi yaptıramam 4yıla kadarda iyice mahvetmeyim diyorumklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?