Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bu lazer zoormu..seası kişiye göremi degiişyoooo canım
bilği verirmisin banaCADIARZU

aynen canim bende koltuk alti ve bikini kismi agda bandi bacaklari makina ile aliorum
agda hakketen bikini kisminda cok rahat jilet yaptigim icin pismanim keske daha once cesaret edip baslasaydim diyorum

kızlar koltuk altımı artık ağdayla alabiliyorum :asigim: çoook mutluyum ama hala malum bölgeyi alamıyorum..1. çekiş de olsa 2 de olsa inanılmaz acıyo :gitme:

kızlar koltuk altımı artık ağdayla alabiliyorum :asigim: çoook mutluyum ama hala malum bölgeyi alamıyorum..1. çekiş de olsa 2 de olsa inanılmaz acıyo :gitme:

ama sonra alışıyoo gerçekten 1.2 çekiten sonra tamadır...acı birazdaha diner...
daha rahat edersin almaya çalış canım...:kedi:

bugn regl imin 3. günü.. bitsin tekrar denicem. hadi üstleri bağıra çağıra alırım ama altlarını napıcaz akannehir oralar daha hassas cnm.sen nasıl yapıyosun:kedi:

aynen canim bende koltuk alti ve bikini kismi agda bandi bacaklari makina ile aliorum
agda hakketen bikini kisminda cok rahat jilet yaptigim icin pismanim keske daha once cesaret edip baslasaydim diyorum

bende daha önce jiletle o malum bölgeyi temizzlerdim.
ama baktıkmiii siyahlaşııyooo:sinifsinif:aa olmaz dedim..böyle iyce erkeke gbi olmadan müdahale ettimmkaydirigubbakcemile3şimdi memnunum..sende demi............
ama hsatalık felan olursa allah korusun ozaman gene jilettt:kedi:

bugn regl imin 3. günü.. bitsin tekrar denicem. hadi üstleri bağıra çağıra alırım ama altlarını napıcaz akannehir oralar daha hassas cnm.sen nasıl yapıyosun:kedi:

ha tamam..rengil bitsin.temizlen sonra alırsın..
bende agdayla alıyorum..çok acıyo hakklısın ama sonra uyuşuyo sanki hisstemiyorum..alt taraflarınıda banyoda oturarak almaya çalışşş hemen bitiyoo öyle...
bide banyodan sonra al..yumuşuyoo tüüylerrr:1rolleyes:

aynen canim senelerdir jilet yapmaktan kalin kalin olmustu bi cesaret geldi ve yaptimm canimcim

hımm.. tamam canım sağol denicem.. kaydirigubbakcemile5bide almadan önce pudra sürün diyolar. daha az acıyormuş .ama ben pek mantıklı bulmadım :uhm: neyse iyi kötü bi alayım da,kuaföre de gidemedm. başka çare yok.herkesi evden kovup bağıra çağıra kurtulucam hepsinden delikafadulden

bu lazer zoormu..seası kişiye göremi degiişyoooo canım
bilği verirmisin banaCADIARZU

canım inan ağdadan daha çok acıtmıyo ,ama belli bir acı oluyor tabi ,seanslar kıl yoğunluğuna göre değişiyo ,benimki 6 seansta tamamen bitmişti,arkadaşım da gitmişti onun daha fazlaydı 10 seans sürmüştü

evt duu banada cesaret gelirrse onu denicem..uyzun zamandır aklımda
saolll canım..biling iin..çok iyi olduu buukaydirigubbakcemile5

kızlar altbölgeyi nasıl alıosunuz... bikini bölgesi pek fazla acımıo deri kalında asagıya ındıkce ölüm gibi ya..
jilet vuruyorum malesef. bakamıyorum alırken . bakamadıgımdan jilete mahkumum.. acısı da cabası. varmı yöntemi olan:gitme:,
bıktım artık kıldan tüyden yahuu kadın:sm_confused::çok üzgünüm: olmak ne zor

canim senelerdir jilet yapiodum aci esigim dusuktur o yuzden korktum hep ama bi gun bi cesaret geldi catur cutur cektimkanadi acidi ama rahat ediosun bi cesarret ttatlim ilk cekisten sonra aci hafiflioo

canim senelerdir jilet yapiodum aci esigim dusuktur o yuzden korktum hep ama bi gun bi cesaret geldi catur cutur cektimkanadi acidi ama rahat ediosun bi cesarret ttatlim ilk cekisten sonra aci hafiflioo

acısına belkı dayanırım canımda tek tükler kalıo napcaz onları.. nolurdu orda tüy cıkmasaydı bea:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…