• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

canim biraz daha acisi fazla oluo ama baska turlude olmuo puf nokta tek tek deil parmaginda bi tutam tut oyle cek en azindan bi anda bi cogu alinmis oluo canim

Arkadaşım valla yazını okurken bile tüğlerim diken diken oldu acısını içimde hissettim yeminle :1shok: başka bir çağre yokki yookkk

parmaginla cekicek uzunlukta olmali canimcim

Seni çok yordum arkadaşım valla ama ne yapayım kurtulmayı çok istiyorum birde evleneceğim uğraşmak istemiyorum sürekli alıştırmaya çalışıyorum. Şimdi bana tam olarak nasıl yaptığını anlatırmısın son kez yazıyorum artık söz yormayacağım artık seni. Ilık ağdayı ısıtıpmı yapıyorsun parmağına ?

Seni çok yordum arkadaşım valla ama ne yapayım kurtulmayı çok istiyorum birde evleneceğim uğraşmak istemiyorum sürekli alıştırmaya çalışıyorum. Şimdi bana tam olarak nasıl yaptığını anlatırmısın son kez yazıyorum artık söz yormayacağım artık seni. Ilık ağdayı ısıtıpmı yapıyorsun parmağına ?

yok canim yardimci olabildiysem sevinirim kuzum haklisin alistir bi an once rahat edersin sekerim simdi agda bandiyla temizledikten sonra kalanlari almak icin agda bantindaki agdaya parmagimi buluyorum ic kisimleri onla cekiorum canim

yok canim yardimci olabildiysem sevinirim kuzum haklisin alistir bi an once rahat edersin sekerim simdi agda bandiyla temizledikten sonra kalanlari almak icin agda bantindaki agdaya parmagimi buluyorum ic kisimleri onla cekiorum canim

Anladım arkadaşım çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak... opuyorumnanaktan

canım normal ağdayla al sende şu sakız ağdalar var ya el ağdası onunla al işte.kanar su dolu kabın içine kutusuyla beraber at biraz bekle zaten kutuya dokununca bile ağdanın yumuşadığını farkedersin sonra spatulalar var kozmedikçilerde felan ağda spatulası adı onlarla kutudan alıp ağda yapacağın yere yay elle çek ha yok ben elle çekemem diyosan işe yaramayan bi bez yapıştır üstüne onunla tek hamlede çek.al işte buda soğuk ağda bandı oldu yok sağuk ağda bezi oldu :1rolleyes: ayy ne güzelmiş ağda yapıp tavsiyede bulunabilmek :roflol:

ama sakın bıkını bölegesıne tek seferse yayma butun agdayı geberırsın vala. kucuk kucuk bölgelere uygular :gitme:

ağdayı sürekli yapmak alışkanlık haline getirmek gerek.
giderek acı azalıyor.
ben 2 ay evvel aldım neredeyse ve hala bazı bölglerde çıkmadı ben anlamadım bu işi daha çıkmicak mı şimdi oralarda:S
keşke hepsinden kurtulsaydım:D

ağdayı sürekli yapmak alışkanlık haline getirmek gerek.
giderek acı azalıyor.
ben 2 ay evvel aldım neredeyse ve hala bazı bölglerde çıkmadı ben anlamadım bu işi daha çıkmicak mı şimdi oralarda:S
keşke hepsinden kurtulsaydım:D

zamanla tuylerde yumusuyo canim

Kızlarrr...
Kuaföre gitmeye çekinenlerdenim ama başka yolu yok biliyorum.. jiletle nereye kadar... cesaretimi toplayıp gitcem inşşş :(

Kızlarrr...
Kuaföre gitmeye çekinenlerdenim ama başka yolu yok biliyorum.. jiletle nereye kadar... cesaretimi toplayıp gitcem inşşş :(

yaa ben de aynı durumdayım :( yıllardır jiletle alıyorum.bide ehemen çıkıyo ve çoğalması ve yayılması da cabası.kuaföre gidince ön tarafları neyse aldırmak belki daha kolaydır da arkaları nasıl aldırıcam :((( offf ya:1ninca::1ninca::1ninca:mirmirmirmir

yaa ben de aynı durumdayım :( yıllardır jiletle alıyorum.bide ehemen çıkıyo ve çoğalması ve yayılması da cabası.kuaföre gidince ön tarafları neyse aldırmak belki daha kolaydır da arkaları nasıl aldırıcam :((( offf ya:1ninca::1ninca::1ninca:mirmirmirmir

iyice arkalar daha az acio canim

iyice arkalar daha az acio canim

sevindim buna.yine de kuaföre gidip malum bölgeyi açana kadar ne işkence çekeceğiz kimbilir:bbo: :)

bi tanıdığım söylüyodu.bazı kadınlar ayakta çömelip kalçalarının arasındakileri cımbızla aldırıyolarmış.duyunca şok oldum.:bbo:

sevindim buna.yine de kuaföre gidip malum bölgeyi açana kadar ne işkence çekeceğiz kimbilir:bbo: :)

bi tanıdığım söylüyodu.bazı kadınlar ayakta çömelip kalçalarının arasındakileri cımbızla aldırıyolarmış.duyunca şok oldum.:bbo:

kafamçokkarıştı ben agda banti kullandigim icin rahat aliorum canim cimbiz zor olur ama kalanlari onla topluorumm

Back