..................................
bende bant denedim önce emla sürdm üst tarafı birasda olsa uyuştrdu ama alırken acıdı baya bi zaten sadece o kısmı alabildm dudak denen yerler varya orayı yapamıorm bi türlü yaa hep jiletle aldım ben çok arttılar artık işte bantıda beceremedm:sinifsinif:bugün kaş için güzellik salonuna gtmiştm sordum biras nası yapıosnz çok acıo mu die gel mutlaka zamanla azalır bak falan ddi ama korkuorm hemde çekiniorm temz bi yer aslında ama benimki çok yaa nası olcak yaa hele o iç kısımları nasıl alıolar acaba :bbo:ayyy düşünemedmmmkafamçokkarıştıbi fikrnz var mı gidenler tavsiye edr mi??
markası ne canım ağda bandının?benim bacakalrım 2 ayda anca cıkıyor cıksada artık tüy gibi olduğunda belli bile olmuyor ki ne kadar kalın kıllar vardı siyah siyah şimdi tüy oldu ben bir ayda bir gidiyordum alıncak kıvama geliyordu şimdi bir bucuk ayda bir gidiyorum anca cıkıyor minicik oluyor öle uzamıyor uzun zaten daha çok acıtıyor ve hastalık öncesi de felaket acır ve morarır en güzeli hastalıktan 1 hafta sonra agrıyorsa agrı kesici alıp gitmek bnm ağdacım öle dedi siz kartuşların değişmesini istiyorsunuz ama koca kartusun kapaklarını değiştirebilir her ağda da ama kapakta pahalıysa nasıl değiştirsin zaten benm agdacım kartuşu sadece bacaga yapıyor bacagada bsy bulaşacağını sanmıyorum kanamıyorda zaten genital anüs tarafı koltuk altı sıpatulayla alıyor ve yeni sıpatula açıyor sedyeye yeni hiç açılmamış luşambalar var şu boya yaptırırken yeni açtıkları gibi onu seriyor ve bitince koltuk altımı volarenin pudrasını suruyor dıger yereleride yaglıyor pudra surmese surtunmeden yağda olsa vs pişik olabiliyor bencede agda konusunda acılmıs yerlere gıdın bnm agdacım tatıldeyken bn bı kuafore gıttım aynı fıyat diye kuaforun agda odasını kapı kenarı resmen kırılmış açıktı ve bir ton çalışan erkek var izlerler bile bende anında çıktım erkek olmayan sadece bayanların iş yaptıgı yere gidin derim kızlar ve ben kompleyi 20 ye aldırıyorum göbeğimi bile alıyor ablacığım sağolsun :) opuyorumnanaktan ayrıca kartuşla genital bölgenizi tahriş edersiniz benden sölemesi bezi 2 kereden fazla kullanmayın yazar arkasında bez tahriş eder diye sonra kızarır izi kalır kararır benden sölemesi birde o gün annem bir sir agda bandı almıs 6 liraya içinden tonla agda cıktı bıyık için almış baktık tüm tüm bezlerde olanda var bıyık için ince uzun kesılecek sekılde ayarladıklarıda var bıyıgına yaptık ve inanın hemen hepsini kökünden aldı bıyık kaş ortası için alın derim ve ısıtmıyorsunuzda elinizle surterek ısıtıyorsunuz ben baktım ısınmıycak gibi hava soğuk kalorifere sürttürdüm :)
arkadaşlar bende sağlık ocağına emlayı yazdırmayı düşünüyorum..ama doktor sorunca ne diyeceğimi bilmiyorum..:kedi: bayan doktor olsa belki söylerim ama erkek doktora denk gelirsem ne yaparım...:kedi:
siz ne söyleyip yazdırıyorsunuz..yardımcı olurmusunuz...
utanan arkadaşlara tavsiyem önce bacak, kolaltı vs için gidin. ortama alıştıkça alan kişi sizi yönlendirecektir. Emin olun rahat oluyor.
kesinlikle eldiven diyorum...
sıcak bir banyonun ardından inanan hiç acımıyor ve daha kolay geliyor elinize
tavsiye ederim
off ben de ilk defa sir ağdayla aliym dedim.denemek için küçük bi bölgede denedim önce.nerdeyse hiç acımadı.sonra biraz diğer bölgelere de sürdüm sir ağdayı.ama nedense bu kez çok acıdı:çok üzgünüm:ağda kağıdını çekemedim bi türlü.ondan sonra iki saat sir ağdayı çıkarmaya uğraştm bi de.üstelik fazla acıtmasn die pudra sürmüştm ama yine fayda etmedi.sir ağdayla alanlr varsa nolur nasıl kolay alabilirm yardm etsn:çok üzgünüm:
ayrıca ameliyat eldiveniyle de ilgili bişey sormak istiyorum.bu eldiven sadece tüyleri tutmayı mı kolaylaştırıyo yoksa acıyı da mı azaltıyo????çünkü tüyü biraz çeksen acıyo hemen.eldivenle acımıyo mu yani??????
canım en güzel yöntem sir ağda bir bilene yaptırıtsan çok memnun kalırsın. ilk etapta biraz acır ama inan 2. ve 3. seanstan sonra hemen hemen hiç acımıyor. eldiven kılın iyice kavranmasını sağlıyor. bir tutşta aniden çekersen acımaz...off ben de ilk defa sir ağdayla aliym dedim.denemek için küçük bi bölgede denedim önce.nerdeyse hiç acımadı.sonra biraz diğer bölgelere de sürdüm sir ağdayı.ama nedense bu kez çok acıdı:çok üzgünüm:ağda kağıdını çekemedim bi türlü.ondan sonra iki saat sir ağdayı çıkarmaya uğraştm bi de.üstelik fazla acıtmasn die pudra sürmüştm ama yine fayda etmedi.sir ağdayla alanlr varsa nolur nasıl kolay alabilirm yardm etsn:çok üzgünüm:
ayrıca ameliyat eldiveniyle de ilgili bişey sormak istiyorum.bu eldiven sadece tüyleri tutmayı mı kolaylaştırıyo yoksa acıyı da mı azaltıyo????çünkü tüyü biraz çeksen acıyo hemen.eldivenle acımıyo mu yani??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?