Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

kızlar ne dicem yaaaa....
şimdi biz bu dudak üstü, kaş, yanak vs... alıyoruz ya. bu çok zaralıymış yaa anneannem dedi;bikaç tanıdıı varmış yüzerli oynuomuş istem dışı:S
ayy kıslar napcaamı şaşırdım yaaa...
ne yapsam kıllı mı kalsam yanii:S????????

guge cim ilk defa duydum
ben agdanın yüzü sarkıttıgını duymuştum ama dediğini ilk kez duydum
aslında tehlikeli ama ölede rahat olamıyorsun ki

eldiven yöntemi. bulanın eli dert görmesin. bazen hiç acı olmuyor bile bazı yerlerde. çok rahat. ağda gibi bulaşma sorunu falan da yok bir yere.

bende bant denedim önce emla sürdm üst tarafı birasda olsa uyuştrdu ama alırken acıdı baya bi zaten sadece o kısmı alabildm dudak denen yerler varya orayı yapamıorm bi türlü yaa hep jiletle aldım ben çok arttılar artık işte bantıda beceremedm:sinifsinif:bugün kaş için güzellik salonuna gtmiştm sordum biras nası yapıosnz çok acıo mu die gel mutlaka zamanla azalır bak falan ddi ama korkuorm hemde çekiniorm temz bi yer aslında ama benimki çok yaa nası olcak yaa hele o iç kısımları nasıl alıolar acaba :bbo:ayyy düşünemedmmmkafamçokkarıştıbi fikrnz var mı gidenler tavsiye edr mi??

ben emlasiz yapiorum canim bi sure sonra aci azalio cunku ama ic kisimlari uzunda olsa bant almio nedense bende tek tek cekiorum ama oda zahmetli oluo nasil olcak baska bilmiorum

markası ne canım ağda bandının?

arkadaşlar bende sağlık ocağına emlayı yazdırmayı düşünüyorum..ama doktor sorunca ne diyeceğimi bilmiyorum..:kedi: bayan doktor olsa belki söylerim ama erkek doktora denk gelirsem ne yaparım...:kedi:

siz ne söyleyip yazdırıyorsunuz..yardımcı olurmusunuz...

canim bence emlaya hic gerek yok cunku benimde aci esigim dusuktur hayatta o bolgeye agda yapamam diyenlerdenim ben yapabildigime gore sende yaparsin bosuna surme derim etkilesim yapar ne biliyim yan etki falan yapar canim ilk cekimden sonra ikincisi daha az acio guzelcim

utanan arkadaşlara tavsiyem önce bacak, kolaltı vs için gidin. ortama alıştıkça alan kişi sizi yönlendirecektir. Emin olun rahat oluyor.

ben 3-4 sene once basladim bu ise:))))))))
yani ilk koltuklatini aldirdim,cok ta guzel aldi,sonra bi daha jilet surmedim.kendime sir agda aldim,onla yapiyorum.bayagi inceldi ve beyazladi o kisim.
biyiklari da kendim evde agdayla yapiyorum.cok tuylu olan ben 2 hafta almasam bile belli olmuyor.benim tuyum cok ama sari,sansliyimo konuda.
ayaklarimi da yaptiriyorum yazin.
kuaforu de 3-4 senedir taniyorum ama napasin utaniyorum.
bikini isi icin birini ayarladim hic tanimiyorum onu,ona yaptiricam.tanimiyorum sonucta :)))

ya ben bikini bölgesini ağdayla almak istiyorum ama alamıyorummm off çok acıyo.acıya dayanamayınca hemen pes edip basıyorum tüy dökücüyü.ama bende artık ağdayla almak istiyorum.kuafördende utanıyorum napacamm ya yardım edinnnn???

kesinlikle eldiven diyorum...
sıcak bir banyonun ardından inanan hiç acımıyor ve daha kolay geliyor elinize
tavsiye ederim

kesinlikle eldiven diyorum...
sıcak bir banyonun ardından inanan hiç acımıyor ve daha kolay geliyor elinize
tavsiye ederim

ben eldivenlede denedim şekerim ama boynum ağrıdı diye bide eldivenle az az çekiyor diye yine pes ettim.ya aslında bende iş yok ha hemen pes ediyorum yaaa mafoldumbena.s

off ben de ilk defa sir ağdayla aliym dedim.denemek için küçük bi bölgede denedim önce.nerdeyse hiç acımadı.sonra biraz diğer bölgelere de sürdüm sir ağdayı.ama nedense bu kez çok acıdı:çok üzgünüm:ağda kağıdını çekemedim bi türlü.ondan sonra iki saat sir ağdayı çıkarmaya uğraştm bi de.üstelik fazla acıtmasn die pudra sürmüştm ama yine fayda etmedi.sir ağdayla alanlr varsa nolur nasıl kolay alabilirm yardm etsn:çok üzgünüm:

ayrıca ameliyat eldiveniyle de ilgili bişey sormak istiyorum.bu eldiven sadece tüyleri tutmayı mı kolaylaştırıyo yoksa acıyı da mı azaltıyo????çünkü tüyü biraz çeksen acıyo hemen.eldivenle acımıyo mu yani??????

ben de kaç defa sir ağdayla denediysem,kep kağıdı yavaşça çekip sonradan ağdayı temizlemek zorunda kaldım
tabi 2 çeşit sir ağda var:biri bezli diğeri hemen sürünce donan ve direk çekilen sir ağda
bezlilerde çok acıyor ama diğer sürünce donan ağdadan yaparsanız o kadar acımaz
sabun gibi kalıp şeklinde satılıyor
bir de çamsakızı var ben jiletten sonra ilk ağdaya karar verdiğimde kk'dakilerin de cesaretlendirmesiyle çamsakızıyla almıştım ve acısı çok azdı

Eldiven konusunda da,ağda cilde de yapıştığı için sanırım o daha çok acı hissi verebilir
ama eldivenle sadece tüyleri tutuyor.hem tutma kolaylaşıyor hem acı azalıyor
ama tek tek yolmak da bana işkence gibi geldi daha doğrusu uğraşamadım
uğraşsam güzel olurdu ama :roflol:

canım en güzel yöntem sir ağda bir bilene yaptırıtsan çok memnun kalırsın. ilk etapta biraz acır ama inan 2. ve 3. seanstan sonra hemen hemen hiç acımıyor. eldiven kılın iyice kavranmasını sağlıyor. bir tutşta aniden çekersen acımaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…