• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

a.s.12 yaşından beri ağda yapıyorum kızlar hemde kendim :lepi:
evt acıyo ama en az 3 hafta rahatsınız yerimseniben
bi kaba su koyuyorum ağdayıda kutusuyla içine delikafadulden
sonra ağda bal kıvamında oluyo kafamçokkarıştı
tahta bi çubukla sürüyorum ve üstüne bez yapıştırıp çekiyorum :jeyyar:
püf nokta: ağdayı sürmeden bebek pudrası sürüyorum ozaman kılların hepsi sıkı yapışıyo kalan olmuyo

a.s.12 yaşından beri ağda yapıyorum kızlar hemde kendim :lepi:
evt acıyo ama en az 3 hafta rahatsınız yerimseniben
bi kaba su koyuyorum ağdayıda kutusuyla içine delikafadulden
sonra ağda bal kıvamında oluyo kafamçokkarıştı
tahta bi çubukla sürüyorum ve üstüne bez yapıştırıp çekiyorum :jeyyar:
püf nokta: ağdayı sürmeden bebek pudrası sürüyorum ozaman kılların hepsi sıkı yapışıyo kalan olmuyo

nasıl 12 yaşından berii anlamadım ben canımkafamçokkarıştı

himm bende sonra pudra suruyorum tahris olmasin diye o zaaman bastada sureyim pudra canim saol puf nokta icin

ayyy kızlar sonunda evde alabildim ağdayla malum bölgeyi bu yaşıma kadar hep tüy dökücü ve jilet kullanıyodum sonunda ağdayla alıp milli oldum sırnaşık şeyalkisalkisalkis emla kremi sürdüm 20 dk.da uyuştu şaşırdım normal en az 45 dk.beklemek lazımdı her neyse sonra hemen işe koyuldum el ağdasını sürüp bezle çektim cesaret fışkırıyodu hücrelerimden anlayacağınız :) tertemiz oldu.tüm cesaret edipte alamayan arkadaşlara şidetle tavsiye ediyorum insan huzura erişiyo valla :))))

ayyy kızlar sonunda evde alabildim ağdayla malum bölgeyi bu yaşıma kadar hep tüy dökücü ve jilet kullanıyodum sonunda ağdayla alıp milli oldum sırnaşık şeyalkisalkisalkis emla kremi sürdüm 20 dk.da uyuştu şaşırdım normal en az 45 dk.beklemek lazımdı her neyse sonra hemen işe koyuldum el ağdasını sürüp bezle çektim cesaret fışkırıyodu hücrelerimden anlayacağınız :) tertemiz oldu.tüm cesaret edipte alamayan arkadaşlara şidetle tavsiye ediyorum insan huzura erişiyo valla :))))

aramiza hosgeldinn canim bide emlasiz desene guzelcim inan oylede oluyo benim ilk emlasiz oldu hem ne biliyim yanetki falan olur sonra agdayla etkilesim olur bende senelerdir jilet kullanan birisi olarak bi cesaret yapmistim emlasiz ki aci esigim dusuktur ben dayanabildiysem herkes dayanir kuzum bidahakine bide oyle dene istersen cok rahatlik deilmi bende jilet yaptigim senelere aciomm

prensesfb;valla hayatım zaten emle havayla temas haline geçer geçmez puff diye etkisini kaybediyo.o yüzden ha sürmüşüm emlayı ha sürmemişim çok faketmedi.acı oluyo tabi ama anneminde demesi gibi ikinci üçüncü seferde alışırmışım tabi inşallah:)) benimde acı eşiğim düşüktür ve canım çok ama çok tatlıdır eğer bende bu işin üstesinden geldiysen benden babayiğiti yok :))) ve bence herkes orayı ağdayla alır çünkü ben alabildimse herkes alır bu arada hoşbuldum şekerim :)

kızlar, kıllar tekrar çıkarken sivilcelenme, kıl dönmesi falan olmuyor mu? ve kaşıntı da cabası? bide iç tarafları , o dudakları falan nasıl alıyosunuz ağdayla ya kafamçokkarıştı

kızlar, kıllar tekrar çıkarken sivilcelenme, kıl dönmesi falan olmuyor mu? ve kaşıntı da cabası? bide iç tarafları , o dudakları falan nasıl alıyosunuz ağdayla ya kafamçokkarıştı

yok canım öyle sivilcelenme felan olmuyor kaşıntı jiletle felan alınca oluyo ağdada bişey olmuyor.dudaklarıda iyice gerginleştirip alman lazım yukarı doğru gerip ağdayı öyle yapıştır ve hiç bişey düşünmeden bir kerede çek.hem zaten ilk çekişten sonra orda bi uyuşma oluyo acıya alışıyosun tatlım.ben bir tek malum bölgeyi ağda ile almıyodum diğer tüm yerleri ağdayla alıyodum koltuk altı ne kadar ağrıyosa orada o kadar ağıyo.ölüm değilmiş yani ben çok korkuyodum ama şükürler olsun cesaretlenip tertemiz ettim.sende korkma hayatım

Arkadaşlar dün akşam yapayım dedim soğuk ağda bantı aldım ama ağda bantıyla hiç almadı o kadar cart cart çektim ama olmadı yaa.. tektük çekti yada ağdalar üstünde kaldı. normal ılık ağda ile de sıcak oluyor yanıyorum onunla da yapamıyorum siznasıl kurtuluyorsunuz şu illetlerden yardım yaawww

ben kuaföre gidiyorum ve çok rahatım önceden çok utanırdım ama inanın insan çok rahat ediyor tavsiye ederim ama güvendiğiniz bir kuaföre yaptırın​

Arkadaşlar dün akşam yapayım dedim soğuk ağda bantı aldım ama ağda bantıyla hiç almadı o kadar cart cart çektim ama olmadı yaa.. tektük çekti yada ağdalar üstünde kaldı. normal ılık ağda ile de sıcak oluyor yanıyorum onunla da yapamıyorum siznasıl kurtuluyorsunuz şu illetlerden yardım yaawww

canım normal ağdayla al sende şu sakız ağdalar var ya el ağdası onunla al işte.kanar su dolu kabın içine kutusuyla beraber at biraz bekle zaten kutuya dokununca bile ağdanın yumuşadığını farkedersin sonra spatulalar var kozmedikçilerde felan ağda spatulası adı onlarla kutudan alıp ağda yapacağın yere yay elle çek ha yok ben elle çekemem diyosan işe yaramayan bi bez yapıştır üstüne onunla tek hamlede çek.al işte buda soğuk ağda bandı oldu yok sağuk ağda bezi oldu :1rolleyes: ayy ne güzelmiş ağda yapıp tavsiyede bulunabilmek :roflol:

canim yeterince uzun deilmiydi acaba?guzel alio agda bandi bende oyle aliorum ama bantlari kesiyorum ufaltiorum oyle aliorum.

Arkadaşım valla aynen bende senin gibi yaptım kesip ufalttım ama olmadı. Diğer arkadaşın dediği gibi yapcam artık ne cesarette oturmuştum oysaki mafoldumben

canim al tarafin ic kismini diosan orayi gercekten tam almio bende elimi agdaya bulayip tek tek cekiorum canim

Evet orayı diyorum üstler problem değil cesaret gelmese bile yapıyorum artık ama diğer taraf üzdü dün akşam beni.. :gitme:

anladim canim hakketen ic kisim icte oldugu icin ne kadar uzunsa bile tam almio benide uzdu ama oarmagini agdaya bula azcik sonra elinle cek guzelcim bende oyle yaptim

ağdadan daha çok acır ama...Acımıyormu aynımı oluyor acısı en azından öyle yapınca. kurtulamadım gitti şunlardan.

canim biraz daha acisi fazla oluo ama baska turlude olmuo puf nokta tek tek deil parmaginda bi tutam tut oyle cek en azindan bi anda bi cogu alinmis oluo canim

Back