Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

arkadaşlar mrb ağda korkusu hepimizde var bende uygulamalı yapdığım halde kendime gelince cesaret edemiyorum, her ay aynı sıkıntılarla ugraşmak gercekden sıkıcı kendim almaya kaldığıımda en az yarım saat ugraşıyorum çeksemmi çekmesemmi diye ama destek aldığımda 5 dakikada bitiyor,
aranızda ilgilenen olurmu bilemiyorum ama ek iş olarak sir ağda yapıyorum benimle irtibata gecmek isterseniz yardımcı olmak isterim.

ayy keske mersinde olsaydınnn hemen arardım valla seni

canım çamsakıız besliyor evet ama evde süiri yapmak zor sen ne kadar sürede alıyon
bir de her bölgeyi alabiliyon mu bende kalıyo da öpüld
ün tatlum

Ben hazır ağda bantlarından kullanıyorum cnm sirli olanlardan. Her bölge tam olarak alınmıyo cnm genelde alt taraflara eldiven daha rahat oluyor en iyisi ağdacı her yeri alıyo bir de onların ağdası farklı gerçekten azaltıyor; ama çekiniyorum işte. Ben 2 hafta da felan alıyorum cnm.opuyorumnanaktan

canım haklısın agdacı iyid eben de çekiniyorum
onlaın ki
farklı evet eldşiveni de denemedim ayrıca benim çok kalıyor tam alamıoyurm
ben 3 haftada bir alıyorum
bakalım kurtulamaya çalışasagız kızlara arkalarını alıyorlar mış hayrret ediyorum bend aha önü tam alamıyorumm öptüm minik kuş

siri ilk kullandığınızda az az yapabiliyorsunuz ama zamanla hem azalttığı hemde yeryer açılmalar olduğu için diğer seferlerde daha çok yapıyorsunuz.ben ilk sir kullandığımda 45 dakikada ancak bacaklarımı almıştım.ama en son 1 saatte tüm bacak koltukaltı ve genital aldım.tüyler azalıyor ve eskisi gibi sert çıkmıyor.dolayısıyla acısı olmuyor alınırken.ben 15 gün önce aldım.şu an bacaklarımdaki tüyler kaşırken bile dökülüyor.faydasını görürsünüz mutlaka sirin.ben kartuşlu sirden kullanıyorum ve sire başlayalı 3 ay filan oldu.keşke lisedeyken falan başlasaydım diye hayıflanıyorum

benim bacakalrım 2 ayda anca cıkıyor cıksada artık tüy gibi olduğunda belli bile olmuyor ki ne kadar kalın kıllar vardı siyah siyah şimdi tüy oldu ben bir ayda bir gidiyordum alıncak kıvama geliyordu şimdi bir bucuk ayda bir gidiyorum anca cıkıyor minicik oluyor öle uzamıyor uzun zaten daha çok acıtıyor ve hastalık öncesi de felaket acır ve morarır en güzeli hastalıktan 1 hafta sonra agrıyorsa agrı kesici alıp gitmek bnm ağdacım öle dedi siz kartuşların değişmesini istiyorsunuz ama koca kartusun kapaklarını değiştirebilir her ağda da ama kapakta pahalıysa nasıl değiştirsin zaten benm agdacım kartuşu sadece bacaga yapıyor bacagada bsy bulaşacağını sanmıyorum kanamıyorda zaten genital anüs tarafı koltuk altı sıpatulayla alıyor ve yeni sıpatula açıyor sedyeye yeni hiç açılmamış luşambalar var şu boya yaptırırken yeni açtıkları gibi onu seriyor ve bitince koltuk altımı volarenin pudrasını suruyor dıger yereleride yaglıyor pudra surmese surtunmeden yağda olsa vs pişik olabiliyor bencede agda konusunda acılmıs yerlere gıdın bnm agdacım tatıldeyken bn bı kuafore gıttım aynı fıyat diye kuaforun agda odasını kapı kenarı resmen kırılmış açıktı ve bir ton çalışan erkek var izlerler bile bende anında çıktım erkek olmayan sadece bayanların iş yaptıgı yere gidin derim kızlar ve ben kompleyi 20 ye aldırıyorum göbeğimi bile alıyor ablacığım sağolsun :) opuyorumnanaktan ayrıca kartuşla genital bölgenizi tahriş edersiniz benden sölemesi bezi 2 kereden fazla kullanmayın yazar arkasında bez tahriş eder diye sonra kızarır izi kalır kararır benden sölemesi birde o gün annem bir sir agda bandı almıs 6 liraya içinden tonla agda cıktı bıyık için almış baktık tüm tüm bezlerde olanda var bıyık için ince uzun kesılecek sekılde ayarladıklarıda var bıyıgına yaptık ve inanın hemen hepsini kökünden aldı bıyık kaş ortası için alın derim ve ısıtmıyorsunuzda elinizle surterek ısıtıyorsunuz ben baktım ısınmıycak gibi hava soğuk kalorifere sürttürdüm :)

Son düzenleme:
ya bende istiyorum kuaföre gitmek ama ben de cesaret edemiyorum yavvv

.............................

Son düzenleme:
45 dk mı valla ben 2 saatte almuıştım ilk sirle aldığımda ama şimdi 20 dk da
senedir sirle alıyorum hem seyreldi hem agdaya alıştım

bende uc seferdir bantla aliorum ama alt kisimlarin ic kismindakileri uzun olmasina ragmen cekmiyo parmagimi agdaya bulayip tek tek cekiorum oda zahmetli alio sen nasil aliosun canim

dinen doğr olmamasına ragmen ilk iki kez kuaförde aldırdım ben orda az bucuk kuaförün alışından öğrendim üniv ve lisede j,let kullana kullana berbat durumdaydı cok kalın ve sıktı hep düşünürdüm evlenince ben ne yapıcam diye yada Allah muhafaza hastalıkta yolculuğa cıkarkenn filan ama sir bence büyük bir mucize hatta lazer bile yaptırmayı düşünüyordum vazgectim

bende kesinlile yapamiyorum ya
koltuk altimi bacalarimi bazen makineyle bazaende hazir veet in bantlariyla aliyorum
ama bikini bölgesine gelince hepsni denedim yok olmadi
eldiven agda makine yok yok olmuyor morariyor kan oturuyor bir türlü beceremiyorum.burda gidebilecegim kuaförde yok
emlayi da dendim yine olmadi bende biktim sürekli tras etmektennnnn(((

feyza cım az az süreceksin agda ılık olacak ve soğumadan daha yapışkanlığı gitmeden cekeceksin sen nasılsın yapmıştın cnm

feyza cım az az süreceksin agda ılık olacak ve soğumadan daha yapışkanlığı gitmeden cekeceksin sen nasılsın yapmıştın cnm

ben veetin bikini bölgesi icin olan ufaklarindan denedim zaten bir asilisda morariyor ve kan toplaniyor.birde sivi agda almistim soguk sürlüyor ama onuda ince sürmey beceremdim her yere bulasti.
eldivenle yapyim dedim ondada insanin boynu tutuluyor ya:)tek tek alcam diye.

kizlar kasigima dogru bir kil dönmesi olmus sismisti bende SIKTIM ve kili cikardim.ama sürekli pis kan birikiyor.bir ay oldu leplebi büyüklügünde toplandi agri yapiyor.ne önerirsiniz nail geccek??
crem vardi doktor vermisti benim hemen mikrop kapiyor her temizlikte killari jiletledigimde sürüyorum ki intihaplanmasin diye.o cremi sürüyorum fayda etmedi o toplanan yere.sizin basiniza geldimi hic böyle bir durum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…