canım çamsakıız besliyor evet ama evde süiri yapmak zor sen ne kadar sürede alıyon
bir de her bölgeyi alabiliyon mu bende kalıyo da öpüld
ün tatlum
Ben hazır ağda bantlarından kullanıyorum cnm sirli olanlardan. Her bölge tam olarak alınmıyo cnm genelde alt taraflara eldiven daha rahat oluyor en iyisi ağdacı her yeri alıyo bir de onların ağdası farklı gerçekten azaltıyor; ama çekiniyorum işte. Ben 2 hafta da felan alıyorum cnm.opuyorumnanaktan
.............................siri ilk kullandığınızda az az yapabiliyorsunuz ama zamanla hem azalttığı hemde yeryer açılmalar olduğu için diğer seferlerde daha çok yapıyorsunuz.ben ilk sir kullandığımda 45 dakikada ancak bacaklarımı almıştım.ama en son 1 saatte tüm bacak koltukaltı ve genital aldım.tüyler azalıyor ve eskisi gibi sert çıkmıyor.dolayısıyla acısı olmuyor alınırken.ben 15 gün önce aldım.şu an bacaklarımdaki tüyler kaşırken bile dökülüyor.faydasını görürsünüz mutlaka sirin.ben kartuşlu sirden kullanıyorum ve sire başlayalı 3 ay filan oldu.keşke lisedeyken falan başlasaydım diye hayıflanıyorum
45 dk mı valla ben 2 saatte almuıştım ilk sirle aldığımda ama şimdi 20 dk da
senedir sirle alıyorum hem seyreldi hem agdaya alıştım
bende uc seferdir bantla aliorum ama alt kisimlarin ic kismindakileri uzun olmasina ragmen cekmiyo parmagimi agdaya bulayip tek tek cekiorum oda zahmetli alio sen nasil aliosun canim
feyza cım az az süreceksin agda ılık olacak ve soğumadan daha yapışkanlığı gitmeden cekeceksin sen nasılsın yapmıştın cnm
arkadaşlar ameliyat eldiveniyle tabiri caizse yolmak acımıyor mu ya :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?