evvet vaar hihoyyyt
yaa kızlar bende acıdan artık bıktım jiletle alıyorum, ama çok kötü oldular saçlarımından bile daha kalın çıkıyorlar. kuaföre gitmek istiyorum ama çok utanıyorum. biri bana nasıl bi ortam olduğunu anlatabilir mi lütfen? mesala o odayagirildiğinde kapı falan kiltleniyor değil mi? ayrıca ağda yaptırırken biri parça kumaşlarla bölgenin bazı yerleri kapatıldığı demiş..
lütfen biraz bilgi ve cesaret((
yok cnm bnm denemediğim yöntem kalmadı zaten sadece bıktım uğraşmaktan.. popomda bile var alamıyorumkii tertemiz:1no2: çokd utanıyorum dalga falan geçerlermi gibi geliyor yaa..
Ben hayatımda 1 kere orayı komple kuaförde yaptırdım.Çok utandığımı hatırlıyorum ve çok da canım yanmıştı.Bu veetin köpüğünü denemek istiyorum bakalım ne olacak
köpüğünü arkadaım kullamıştı,düzenli backlarını alıyordu nrmalde ama 2 3 ay kurtulamamış tüylerinn kalınlaşmasında(veet nedeniyle)
en iyisi ağda aslında ama şu utancamı bi yenebilsemmmmmafoldumben
yok cnm bnm denemediğim yöntem kalmadı zaten sadece bıktım uğraşmaktan.. popomda bile var alamıyorumkii tertemiz:1no2: çokd utanıyorum dalga falan geçerlermi gibi geliyor yaa..
canim benim neden dalga gecsinler o agdayi yapan kisilerinde cikio tuyleri oyle dusun ama ben kendim ilk yaptim o yuzden dusunmuyorum insiyatif kendi elinde olunca acisa bile bekleyebiliosun ikinci icin falan sana kalmis ben iki gunde tamamlamistim ilk agdami aciyo falan ama sonra alisiosun canim
acısı sorun değil ama ne biliim popodan kastım içine doğru çizgide kıllarmafoldumben:sinifsinif:
ben bi hap kullanmıştım o baya tüylendirdi beni. kızlar ya bu popoda kıl çıkması normal mi? çok mu cahilim bu konuda?:kedi: ben annemle herşeyi paylaşamıyorum kimseye de soramayıorum anormal bişiyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?