Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

yaa kızlar bende acıdan artık bıktım jiletle alıyorum, ama çok kötü oldular saçlarımından bile daha kalın çıkıyorlar. kuaföre gitmek istiyorum ama çok utanıyorum. biri bana nasıl bi ortam olduğunu anlatabilir mi lütfen? mesala o odayagirildiğinde kapı falan kiltleniyor değil mi? ayrıca ağda yaptırırken biri parça kumaşlarla bölgenin bazı yerleri kapatıldığı demiş..
lütfen biraz bilgi ve cesaret((

canimcimm bende hep jilet yapmaktan cok kalin cikiolardi ama gecen ay bi cesaret geldi hazir agda bantlarinla kendim cart curt aldim acidi kanadi ama temizlendi hemende cikmadi o yuzden kesinlikle agda oneriorum bende cekiniorum oyuzden kendim yapiorum hizli cektiginde bi anda acio ama sonra alisiosunn tatlim

yok cnm bnm denemediğim yöntem kalmadı zaten sadece bıktım uğraşmaktan.. popomda bile var alamıyorumkii tertemiz:1no2: çokd utanıyorum dalga falan geçerlermi gibi geliyor yaa..

Ben hayatımda 1 kere orayı komple kuaförde yaptırdım.Çok utandığımı hatırlıyorum ve çok da canım yanmıştı.Bu veetin köpüğünü denemek istiyorum bakalım ne olacak

yok cnm bnm denemediğim yöntem kalmadı zaten sadece bıktım uğraşmaktan.. popomda bile var alamıyorumkii tertemiz:1no2: çokd utanıyorum dalga falan geçerlermi gibi geliyor yaa..

yolunun sokagının dusmedıgı ,yolda sokakta görmıcen bı yerı arastr temı mı felan dıe oraya gt :)
ben gıderse öle bı yere gtcem...
kapıdan cıktgm an benı unutsun tanımsın laelaelaelaelae

kızlaar ya ben agda ıle alınca bıkını bölgesnı tuyler cıkarken cook kasıntı yapıo sanırım gözenekler kapanıo benım ınatcı tuyler de cıkcaz dıe canımı yakıo.buna bı care yumusatıgı gözenek acıcı bısı bılen vr mı

Ben hayatımda 1 kere orayı komple kuaförde yaptırdım.Çok utandığımı hatırlıyorum ve çok da canım yanmıştı.Bu veetin köpüğünü denemek istiyorum bakalım ne olacak

köpüğünü arkadaım kullamıştı,düzenli backlarını alıyordu nrmalde ama 2 3 ay kurtulamamış tüylerinn kalınlaşmasında(veet nedeniyle)

en iyisi ağda aslında ama şu utancamı bi yenebilsemmmmmafoldumben

evet haklısın en iyisi ağda ama her seferinde gitmek ayrı bir durum.ya sürekli farklı yerlere gideceksin ki o da hijyenik olmayabilir, ya da bi yeri sabit belirleyeceksin, hatta aynı kadına yaptıracaksın, belki zamanla utangaçlık kalmaz

ya arkadaşlar hepsini denedim en iisi epilatör. jilet çoğaltıo ve yaygınlaştırıo 2 senedir hiç kullanmadım o yüzden.
kuaför de yayıo yaparken yanlardaki görülmeyen tüyleri de çektiği için kalınlaşıo bi süre sonra ki sirle yaptırıodum ben. üstelik 1 haftada çıkıo hemen nası kökünden alıosa.
ama ben epilatörle alıorum artık dişimi sıkıp. ayda 1 alıosun hem 2 hafta dibinden bile çıkmadı bebekler gibi dolandım sonra da normal bi boyutta çıkıo epilatörle alabilcek kadar işte. üstelik zaman geçtikçe daha rahat alınıo epilatörle kıl kökleri yumuşuo. ben bacaklarımda farketmiştim bunu uzasa bile insanın eline kalın kalın gelmio hatta bu sebepten kışın fln bacaklarıma sarartıcı kullanmayı düşünüorm o derece yumuşadılar yani :)

ben kuaföre gidicem aman yha ne utanıdam onlardada warr sonucta onünü arkasını yanlarını aldırcam kollarımı we bacaklarımı halledıyorum zaten emla sürerım streclerım 2.30 saat beklerım sonra kremı sıler hıc tanımadıgım bır kuaföre kadınlarda konusurum böyle böyle dıye zaten onlar yardımcı oluyorlarmıs aldıktan sonrada tuz limon,sogan redesımıdır nedır,karınca yumurtası 3'unude surucem kızlar bıkını bölgesı ne kdarr

kızım utanmayın sewgılınız kocanız yokmu sızın gıt aldır dese ne cok utanırsınız bu daha cok utanc werıcı utanmayalım gıdelım hep beraber kuaföre

canim benim neden dalga gecsinler o agdayi yapan kisilerinde cikio tuyleri oyle dusun ama ben kendim ilk yaptim o yuzden dusunmuyorum insiyatif kendi elinde olunca acisa bile bekleyebiliosun ikinci icin falan sana kalmis ben iki gunde tamamlamistim ilk agdami aciyo falan ama sonra alisiosun canim

valla canim epilatorle deneyim dedimm asla acisina dayanamadim ama agda bi kerede cektigin icin bi suru kildan kurtuluosun oyle daimi bi acisida yok ama epilator felaketti benim icin anca bacaklarima yapiorumm

Zaten epilatör de kıl dönmesi yapıyor okadar acı çekiyorsun bide kıl köklerinin feleğini şaştırıyor ne anladım ben o işten boşuna para vermişim epilatöre

acısı sorun değil ama ne biliim popodan kastım içine doğru çizgide kıllarmafoldumben:sinifsinif:
ben bi hap kullanmıştım o baya tüylendirdi beni. kızlar ya bu popoda kıl çıkması normal mi? çok mu cahilim bu konuda?:kedi: ben annemle herşeyi paylaşamıyorum kimseye de soramayıorum anormal bişiyse...

Onları eldivenle al canım, ağdayla yapamazsın tek başına. Eldivenle çok rahat oluyor 2-3 seferde bitiyor.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…