Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

kızlar bn bı kuafor salonuna gıtmeyı dusunuyorum sımdı burda bı suru bısıler yazılmıs ben bıdaha sormak ısıtoyrumm
sadece bıkını bolgesı fıyatı
ben on arka ve yanlarını almak ıstıyorum
tuyler ne kadar sure sonra cıkıyor kuaförden sonra
ben emla surup gidicem

kuaförlerde sıcak ağda kullanılıyormuş ve sürekli aynı ağdayı atıyorlarmış içine o yüzden ben hiç gitmedim. bacakalrımı ağda bandıyla alıyorum kalanları makinayla bikini bölgemi koltuk altınıda makinayla alıyorum. jilet süremeyin kalınlaşıyor ben tatillerde jilet kullanıyorum çıkanları alıyorum ama o bile kalınlaşmasına yetiyor

ben den hepinize tavsiye jılet vurduğunuz an ağdayla epilasyon çok zorlaşır...
en temizi ağda tüm epilasyon yöntemlerini denedim hiç biri ağda kadar temiz değil...makinalrda kıl dönmesi oluyor ....hiç sağlıklı değil bana göre

dieforyou cum ben her tarafımı kuaforde yaptırıyorum ama bikini bölgesini kesinlikle evde yapıyorum
hijyen konusunda (ki gittiğim yer çok çok temiz ve bakımlı olmasına rağmen)güvenemiyorum niyeyse
kadın kadına da olsa ben orasının bir bayana açılmasının gerekli olmayan yani işte bir hamilelik durumu veya bir sağlık sorunu olmadan bu şekilde yaptırmanın haram olduğunu duydum bu benim duyduğum ama....yine de herkesin tercihi şahsına ait..

ben bacaklarimi makina ile aliorum ama kil donmesi cok oluyo canim sende olmuyomu

Evet canım malesef akannehir
Ben de batıkları çıkarıcam diye elimle kazıyınca bacaklarım kanıyor :gitme:
Bu aralar burda gördüm fucidin diye bir krem varmış, batıkları çıkarıyormuş, onu denicem, sen de dene istersen yerimseniben

gulde cim sonuna kadar katılıyorm cnm ben 2 yıldır sir agdayla alıyorum seyrelme incelme olmasa da temizoluyor bir ay dayanıyor koltuk altım nerdeyse bitme üzere 2 yılda yok denecek kadar azaldı
ayrıca mahrem yerleri bayan da olsa bakan da baktıran da harama girer kızlar dini açıdan soracak olursanız

evet canim ya batiklar cok buyuk bi dert dogrusu fucidin ayy ise yariosa bende bakimm canimcim

vivet sir el ağdası diorum başka da bişi demiorum kendisi başımın tacı:)bnm gbi ağda özürlüsü birine bile süper sonuçlar yaptırabilio gerçekten cok memnunum deneyin bence

vivet sir el ağdası diorum başka da bişi demiorum kendisi başımın tacı:)bnm gbi ağda özürlüsü birine bile süper sonuçlar yaptırabilio gerçekten cok memnunum deneyin bence

canim vivetin ben krem agdasini aldim ama iyi almio bezle sanirim kalin suruyorum beceremedim hazir agda bandiyla aliorum el agdasini nasil yapcamm

tatlım bu sir el ağdası ocakta ısıtıosun kendi cezvesi var direk eriip su gbi oluo daha snra az soğumasını ve bal kıvamına gelmesini beklioruski yanmayalım spatulayla kalın bi şeklde sürüorus ağdayı bi kaç saniye içinde direk donuyo zaten sonra cartttt die cekiorus tertemiz inan hiç acımıo bnm canım cok kıymetldr mesela ama bu ağda deriye değil kılın üstne yapştgı için çekerken deri o kdr yıpranmıo

ya ama ılımasın bekleyınce katılasıo bıras ve kalın suruluoo..sıcakken ıncecık suruluo aamaa yanıosuunn

arkadaşlar neden veet köpüğü kullanmıyorsunuz 1 tup 1 sene gidiyor bende ve ayrıca bende azaltma yaptı

ben sirde kullanmıyorum.. gerçi jiletten sonra daha 1 kere aldım. ağdayı sürüyorum az bi yere.. elimle alıyorum yapışıyo zaten. walla jiletten sonra çok rahat ettim. sıra koltuk altında

ya ama ılımasın bekleyınce katılasıo bıras ve kalın suruluoo..sıcakken ıncecık suruluo aamaa yanıosuunn

valla tatlım ben bal kıvamındayken küçük küçük bir sürü yere sürüorum ağdayı sıcaklığı ii durumda oluo bölce zamndan ve ağdanın kıvamından kazanmş oluorum zaten donduktan snra çekldgi için problem olmuo cok memnunum acaip temiz alıo bak bgn alcaktım watsonsa baktım yoktu başka ağda almadım artık yarın bulmam lazım ağdamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…