ben bacaklarimi makina ile aliorum ama kil donmesi cok oluyo canim sende olmuyomu
ben den hepinize tavsiye jılet vurduğunuz an ağdayla epilasyon çok zorlaşır...
en temizi ağda tüm epilasyon yöntemlerini denedim hiç biri ağda kadar temiz değil...makinalrda kıl dönmesi oluyor ....hiç sağlıklı değil bana göre
dieforyou cum ben her tarafımı kuaforde yaptırıyorum ama bikini bölgesini kesinlikle evde yapıyorum
hijyen konusunda (ki gittiğim yer çok çok temiz ve bakımlı olmasına rağmen)güvenemiyorum niyeyse
kadın kadına da olsa ben orasının bir bayana açılmasının gerekli olmayan yani işte bir hamilelik durumu veya bir sağlık sorunu olmadan bu şekilde yaptırmanın haram olduğunu duydum bu benim duyduğum ama....yine de herkesin tercihi şahsına ait..
Evet canım malesef akannehir
Ben de batıkları çıkarıcam diye elimle kazıyınca bacaklarım kanıyor :gitme:
Bu aralar burda gördüm fucidin diye bir krem varmış, batıkları çıkarıyormuş, onu denicem, sen de dene istersen yerimseniben
vivet sir el ağdası diorum başka da bişi demiorum kendisi başımın tacı:)bnm gbi ağda özürlüsü birine bile süper sonuçlar yaptırabilio gerçekten cok memnunum deneyin bence
arkadaşlar neden veet köpüğü kullanmıyorsunuz 1 tup 1 sene gidiyor bende ve ayrıca bende azaltma yaptı
ya ama ılımasın bekleyınce katılasıo bıras ve kalın suruluoo..sıcakken ıncecık suruluo aamaa yanıosuunn
peki bu bölge için epilatör kullanan varmı bayanlarrrrrrrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?