hapıne ıcın kullandın??
canım ben almanyadaydım 1 yıl önce. ordada ilaçları, vitaminleri vs marketten bile satın alabiliyorsun, normal birey yani. benimde bi arkadaşımın saçları dökülüyormu BİOTİN adlı hap kullanmış ve gösterdi gerçektende yeni yeni saçları çıkıyordu. bende aldım kağıdınıda okudum tabiki. annem içme tüylenme falanda yapar dedi aman dedim bıktım sçımın dökülmesinden.. sonuç mu? düzenli kullanmadığım halde tüylenme ve saçlarımda gürleşme falanda olmadı.:tomato:
tavsiye ederim canimm cok rahat etceksin
peki memnunmusunnnfisfisfis
batık çıkık oluyor mu :uhm:
Kullanım açısından rahat mı hangi markayı kullanıyorsun son sorum,,,,,,,,lülülülülülü
jilet gibi mi oluyor alınca yoksa daha iyimi temizliyor
bitti:1ninca:
bende kuaförde sir ağdayla aldırıyorum. Sonuçta hepimiz bayanız utanılıcak bişey yokki önemli olan temiz gitmek 2 dakkası var. üstelik onlar bu iş için çalışıolar. İlk gittiğimde utanmısdım biras ama kendini bayanın ellerine bırakınca iyi hissettirio. Bence bi kez bile olsa dene derim ben...
Bende ameliyat eldiveni kullanıyorum çok rahat.
Ameliyat eldiveniyle tek tek zor olmuyor mu kizlar?Tamam 1 tane gelmiyordur ama yinede az az alinmiyor mu?Ben yurtdisinda oldugum icin burada ki agdalar tr deki gibi iyi yapismiyo yada yapisani ben bulamadim
kızlar ne eldiveni yaa,tek tek çekmek daha çok acıtıyordur,ben ben 10 yıldır ağda yapıyorum,tüylerin azaldımı derseniz azalmadı ama mutlaka kökleri zayıflamıştır,çünkü hiç acımıyor artık,3-4 hafta rahatsın,ben çam sakızı kullanıyorum,hem ekonomik hem tertemiz
tamamen eldivenle kırılıyordur oda sürekli çıkıyordur mantiken azalma oluyor sir ağdayla ve 20 dakkada de komple işiniz bitiyor zaman kaybı diğer yapılanlar bnce
canım sir ağdayla alınc acı nasıl oluyo..gerçi ben ilk alıcam acı korkusu var.seninkiler incelmiştir.. bide ağdadan sonra bişi sürüyo musun?
canım ilk gün acır ama sen gitmeden ya da yapmadan 1 saat çncesinden agrı kesici al zaten bır yerı aldıktan sonra alısıyorsun sonrasında onun özel yağı satılıyor sir ağda yagı diye ondan sürüyorsun sürmen gerek çünkü kalan ağdalar suyla çıkmaz hatta suda daha çok yapışır normal yağ flnda denemedim ama özel bir yağ çıkardılarsa kesin bir bildikleri vardır fiyatıda 2 lira fln sanırım en pahalısı ilk gün acıycaktır ama sonrasından iyiki başlamışım diyeceksin birde hastalığın bittikten 1 hafta sonra fln yap hastalığına yakınken normalde olsun sirde çok acıyor kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?