• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

hapıne ıcın kullandın??

canım ben almanyadaydım 1 yıl önce. ordada ilaçları, vitaminleri vs marketten bile satın alabiliyorsun, normal birey yani. benimde bi arkadaşımın saçları dökülüyormu BİOTİN adlı hap kullanmış ve gösterdi gerçektende yeni yeni saçları çıkıyordu. bende aldım kağıdınıda okudum tabiki. annem içme tüylenme falanda yapar dedi aman dedim bıktım sçımın dökülmesinden.. sonuç mu? düzenli kullanmadığım halde tüylenme ve saçlarımda gürleşme falanda olmadı.:tomato:

canım ben almanyadaydım 1 yıl önce. ordada ilaçları, vitaminleri vs marketten bile satın alabiliyorsun, normal birey yani. benimde bi arkadaşımın saçları dökülüyormu BİOTİN adlı hap kullanmış ve gösterdi gerçektende yeni yeni saçları çıkıyordu. bende aldım kağıdınıda okudum tabiki. annem içme tüylenme falanda yapar dedi aman dedim bıktım sçımın dökülmesinden.. sonuç mu? düzenli kullanmadığım halde tüylenme ve saçlarımda gürleşme falanda olmadı.:tomato:

*tüylenme oldu ve saçlarımda gürleşme falanda olmadı

Kızlar bende ağda denemeyi düşünüyorum ilk kez delikafadulden

En işe yarayanı hangi marka önerirleriniz lütfen.. :1rolleyes:

peki memnunmusunnnfisfisfis
batık çıkık oluyor mu :uhm:
Kullanım açısından rahat mı hangi markayı kullanıyorsun son sorum,,,,,,,,lülülülülülü
jilet gibi mi oluyor alınca yoksa daha iyimi temizliyor
bitti:1ninca:

canım kusura bakma nete giremedim günlerdir, sorularına şimdi cevap vermeye çalışıyım :kedi:
Batık oluyor canım evet ama çok çok az ... Bu aralar fucidin diye bir krem duydum eczaneden alınıyormuş , batıklara da çok iyi geliyormuş. Ama dediğim gibi çok çok az, tel tük .Onları da cımbızla hallediyorum sorun olmuyorzemuszemus
Ben philips satinelle kullanıyorum yıllardır . Çok da memnunum...
Kullanım açısından malum bölge olduğu için dikkat gerekiyor elbette , ama gerdirerek ve tehlikeli bölgeyi elinle kapayarak olası bir kazayı önlersin yerimseniben
Son soruna geliyorum kaydirigubbakcemile4
Jilet demişsin, ben birkaç yıl jilet kullanmıştım önceden ve ikisini mukayese bile edemem . Jilet tek kelime ile berbattı. Kullandığımın ertesi günü hemen çıkıyordu , üstelik kaşına kaşına . Dışardaysam kaşımamak için kendimi zor tutuyordum kaydirigubbakcemile3
Makineyle genital bölgemi bebek gibi hissediyorum, pırıl pırıl oluyor .Kaç günde bir alıyosun dersen; ben 5 günde bir alıyorum. Tamamen çıkmıyor ama ben evli olduğum için ve oranın pırıl pırıl olmasına çok özen gösterdiğim için rahat edemiyorum ve kısa aralıklarla alıyorum. Bu da tercih meselesi yerimseniben
Umarım seni aydınlatabilmişimdir cnm , geç yazdım ama kusura bakma :1hug:

bende kuaförde sir ağdayla aldırıyorum. Sonuçta hepimiz bayanız utanılıcak bişey yokki önemli olan temiz gitmek 2 dakkası var. üstelik onlar bu iş için çalışıolar. İlk gittiğimde utanmısdım biras ama kendini bayanın ellerine bırakınca iyi hissettirio. Bence bi kez bile olsa dene derim ben...

bende kuaförde sir ağdayla aldırıyorum. Sonuçta hepimiz bayanız utanılıcak bişey yokki önemli olan temiz gitmek 2 dakkası var. üstelik onlar bu iş için çalışıolar. İlk gittiğimde utanmısdım biras ama kendini bayanın ellerine bırakınca iyi hissettirio. Bence bi kez bile olsa dene derim ben...

peki bi bez parçası gibi bişeyle kapatıyormusun bi kısmını? içeri giren çıkan oluo mu adın olsa bile?

Bende ameliyat eldiveni kullanıyorum çok rahat.

Ameliyat eldiveniyle tek tek zor olmuyor mu kizlar?Tamam 1 tane gelmiyordur ama yinede az az alinmiyor mu?Ben yurtdisinda oldugum icin burada ki agdalar tr deki gibi iyi yapismiyo yada yapisani ben bulamadim

Ameliyat eldiveniyle tek tek zor olmuyor mu kizlar?Tamam 1 tane gelmiyordur ama yinede az az alinmiyor mu?Ben yurtdisinda oldugum icin burada ki agdalar tr deki gibi iyi yapismiyo yada yapisani ben bulamadim

ben zorlanıyorum şahsen.. ama en acıyan yerleri almak için idea bi yönteö.sengözlerimebaksanab

kızlar ne eldiveni yaa,tek tek çekmek daha çok acıtıyordur,ben ben 10 yıldır ağda yapıyorum,tüylerin azaldımı derseniz azalmadı ama mutlaka kökleri zayıflamıştır,çünkü hiç acımıyor artık,3-4 hafta rahatsın,ben çam sakızı kullanıyorum,hem ekonomik hem tertemiz

ben hep kendım aldım 3 4 senede sır agda yaptım evde kendım ama baktım olacak gıbı degıl bacak ıcın kartus ve agda bezı paket ıcın tenekede agda alıp sonrasında yedek agda ekleyerek devam ettım ama bır gırıyorum bacak koltuk altı paket derken 1 bucuk temızlenmede dahil 2 saatımı alıyordu sonra arka tarafı alamıyorsun koltuk altını aynaya bakarak zor cekıyorsun yoruluyorsun dedim artık yeter arkasasımın komuiusu ve bır cok arkadası bır agdacıya gıdıyormus elı cok hafif ve cok hızlı utanıosun ama o kadar güzel muhabbet ediyorki unuttup gidiyorsun dediler zar zor mecburiyetten gittim ilk basta açamadım tabiki kapattım kalktım agdacı ablam konustu benımle rahat ol dedi vs kafamı baska yere cektı bnde actım sonra muhabbete bı daldık baktımkı 20 dkkada bıtmıs heryerım :) dedımkı bosuna 1 bucuk saatım gıttı 3 haftada bır ılk gun bnm agda yaptıgımı bılmedıgı ıcın acıyacagını dusunerek tam cekerken nefret ettıgın bırılerı duşün küfür et dedi :D bende düşündüm ama agzımdan küfür çıkamadı tabi agdaya alıskın oldugum için canımda acımadı sonra 10 yıldır sadece jilet kullanan asla agda surmemiş bir arkadaşımı götürdüm tekme atmaya kalksada artık 2 senedir oda gidiyor ilk alımda çok acıdı dogal olarak hiç agda yapmamış benim bacaklarım artık neredeyse 3 ayda cıkıyor paket 1 ayda koltuk altım ıse 2 haftada cıkıyor cok orantısız ama gözle görülür felaket derecede bir azalma var arkadasımınkide cok azalmış sir ada kızlar kesinlikle bir kere yaptırın anlıycaksınız ayrıca agda yapıldıktan sonra duşu var heryer tertemiz siz geldiginizde sedyedeki örtü cubuklar kartus kapakları degısır aten sadece agdacı bayan ve dukkanı erkek yok baska bırsey yok ve agda bıtınce ılk once volarenin pudrasını sonrada yagını surer bn cok memnunum sızde boyle kriterlerde bır yer seçip gidin derim

kızlar ne eldiveni yaa,tek tek çekmek daha çok acıtıyordur,ben ben 10 yıldır ağda yapıyorum,tüylerin azaldımı derseniz azalmadı ama mutlaka kökleri zayıflamıştır,çünkü hiç acımıyor artık,3-4 hafta rahatsın,ben çam sakızı kullanıyorum,hem ekonomik hem tertemiz

bencede canim tek tek cekmek felaket bide o bolgede cok aci verir

tamamen eldivenle kırılıyordur oda sürekli çıkıyordur mantiken azalma oluyor sir ağdayla ve 20 dakkada de komple işiniz bitiyor zaman kaybı diğer yapılanlar bnce

tamamen eldivenle kırılıyordur oda sürekli çıkıyordur mantiken azalma oluyor sir ağdayla ve 20 dakkada de komple işiniz bitiyor zaman kaybı diğer yapılanlar bnce

canım sir ağdayla alınc acı nasıl oluyo..gerçi ben ilk alıcam acı korkusu var.seninkiler incelmiştir.. bide ağdadan sonra bişi sürüyo musun?

canım sir ağdayla alınc acı nasıl oluyo..gerçi ben ilk alıcam acı korkusu var.seninkiler incelmiştir.. bide ağdadan sonra bişi sürüyo musun?

canım ilk gün acır ama sen gitmeden ya da yapmadan 1 saat çncesinden agrı kesici al zaten bır yerı aldıktan sonra alısıyorsun sonrasında onun özel yağı satılıyor sir ağda yagı diye ondan sürüyorsun sürmen gerek çünkü kalan ağdalar suyla çıkmaz hatta suda daha çok yapışır normal yağ flnda denemedim ama özel bir yağ çıkardılarsa kesin bir bildikleri vardır fiyatıda 2 lira fln sanırım en pahalısı ilk gün acıycaktır ama sonrasından iyiki başlamışım diyeceksin birde hastalığın bittikten 1 hafta sonra fln yap hastalığına yakınken normalde olsun sirde çok acıyor kaydirigubbakcemile5

ben kedim agda bandi ile aliorum aslinda baskasina aldirmak daha kolay olur ama biraz cekiniorum

canım ilk gün acır ama sen gitmeden ya da yapmadan 1 saat çncesinden agrı kesici al zaten bır yerı aldıktan sonra alısıyorsun sonrasında onun özel yağı satılıyor sir ağda yagı diye ondan sürüyorsun sürmen gerek çünkü kalan ağdalar suyla çıkmaz hatta suda daha çok yapışır normal yağ flnda denemedim ama özel bir yağ çıkardılarsa kesin bir bildikleri vardır fiyatıda 2 lira fln sanırım en pahalısı ilk gün acıycaktır ama sonrasından iyiki başlamışım diyeceksin birde hastalığın bittikten 1 hafta sonra fln yap hastalığına yakınken normalde olsun sirde çok acıyor kaydirigubbakcemile5

hımmm.. ağdaya başlamadan ağrı kesici iç diyosun yani.. :uhm: peki kavanoz ağda mı kullanıyosun?ben ondan almayı düşünüyorum da..kimisi de hastalığın bittiğinin ertesi günü başla diyo. bu hafta hasta olucam.,bi kaç gün sonra başlarım o zaman. valla nasıl olucak bilmiyorum ama bağıra çağıra alıcam çaresi yok :a015: sağol canm

Back