• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

arkadaşlar merhaba ben de yıllarca jilet kullandım. son 3 yıldır çamsakızı ağda kullanıyorum. hepinize tavsiye ederim
büyük kısmı yok oldu 15 dk da işim bitiyor. koltuk altı ve bacaklarımı epilatörle hallediyorum. 1 ay çok rahat ediyroum. jilet kullananlar varsa hemen bıraksınlar. düşünsenize çekeceğiniz yarım saatlik acıya 1 ay rahat edeceksiniz ve her gelen ay daha da azalmış tüyler olacak dayanın arkadaşlar

ben de şimdiye kadar hep jilet kullandım..artık kıl kökleri çok sertleşmişti.hamile oldugumu öğrendiğimden bu yana ağdaya gidiyorum..ilk sefer çok utandım..hala da utanıp sıkılıyorum..ama 1 ay rahatım..hem de 9 aydır ayda bir kez gitmeme ragmen yarı yarıya azaldı tüyler..geriye kalanlarda yumusak cıkıyor..jiletten ağdaya geçecek olanlar evde kendi başlarına yapamazlar..ilk başlarda o acıya dayanmak çok zor..şimdi ise mecburen ağdacıya gidiyorum.çünkü göbişten göremiyorum.ama dogumdan sonra artık kendim şu hazır ağda bantlarıyla alacagım..

slm ya ben yazdığın yazıyı okudum aynı spreyli bende kullanacam nasıl bi zararı varmı bana yardım edermisin lütfen

veet in kuru ciltler için olan sir ağda bantlarından kullandım. Sonuç tek çekimde hepsi gelio. Süper daha önce kullanmıştım böle olmamıştı ama şimdi işe yaradı ardından da yağlı temizleme mendili ile temizleyince hem masaj yapmış gibi oldu hem de temizledi rahatlattı. Deneyin derim 9.94 ytl

arkadaşlar ben bugün lazer apilasyon yaptırdım. hiç mi hiç acımadı. aslında acısaymış daha iyiymiş. üstelik bu ikinci seansıydı. aslında bence lazer çok iyi ama ama ama herkeste değil işte. bana kesinlikle garanti vermediler. çok sert ve siyah sanıyordum alakası yokmuş. sarı ve ince olduğundan görünmüyor dedi. demek insan sevmediğinden sert ve siyah geliyormuş. ilk defa fırça gibi kıllarım olmadığına çok üzüldüm :) her seferinde kuaföre aldırmaya filan gidemem ayaklarım geri gidiyor boşuna vakit geçiriyordum. lazer kesin çözüm olur gibi gelmişti bugün hüsrana uğradım.
kıllarınız sertse siyahsa kalınsa kesinlikle lazere gidin diyorum. ben öyle olmasını çok istiyordum. arkadaşım gitti 1 yıla dağıldı 2 ayda bir gitti ama artık hiç bişi kalmadı. çok kısa bir işlem biip bipp yapıp geçiyor dokunmuyor bile havadan öyle.
1 ay sonra bakıcam duruma göre karar vercem bundan sonra ne yapacağımı.. ooff off ümitliydim aslında:(

arkadaşlar merhaba ben de yıllarca jilet kullandım. son 3 yıldır çamsakızı ağda kullanıyorum. hepinize tavsiye ederim
büyük kısmı yok oldu 15 dk da işim bitiyor. koltuk altı ve bacaklarımı epilatörle hallediyorum. 1 ay çok rahat ediyroum. jilet kullananlar varsa hemen bıraksınlar. düşünsenize çekeceğiniz yarım saatlik acıya 1 ay rahat edeceksiniz ve her gelen ay daha da azalmış tüyler olacak dayanın arkadaşlar

ben jilet kullandığımdan aşırı çoğaldı ve kalınlaştılar kaşıntı falanda yapıyo ağdayı beceremiyorum kaç kere yapmaya kalktım elime yüzüme bulaştırdım sir ağda hazır bantları hiç kullanışlı bulmadım zaten,,ondan da ümidi kestim,,senin dediğin gibi çamsakızı ağda alıp tekrar denesemmi acaba bana da biraz yardımcı ol nasıl daha kolay yaparım kıllar çok kısamı olucak falan...nasıl yapıcam?:utangac:

ben jilet kullandığımdan aşırı çoğaldı ve kalınlaştılar kaşıntı falanda yapıyo ağdayı beceremiyorum kaç kere yapmaya kalktım elime yüzüme bulaştırdım sir ağda hazır bantları hiç kullanışlı bulmadım zaten,,ondan da ümidi kestim,,senin dediğin gibi çamsakızı ağda alıp tekrar denesemmi acaba bana da biraz yardımcı ol nasıl daha kolay yaparım kıllar çok kısamı olucak falan...nasıl yapıcam?:utangac:

Cnm çamsakızı kısaları almıyor. Ama çok uzun da olursa canın acır.. Ben sir ağdayı daha kullanışlı buluyorum. Çam sakızını bi kerede çekemiyorum bikini bölgesinde. Ama sir ağda da kağıdı birden çekince daha kolay geliyo bana süprizzzzz

bende iki aydır çamsakızı ile alıyorum..... ben beni bildim bileli jilet kullanıyordum malum orman gibi mşlhı vardı kılların..yalnız sadece bikiniyi alabiliyorum ,,dudaklar alt kısmı beceremiyorum ve aşırı agrıyor.oraları yine jiletliyorum:(jiletten nefret ediyorum gerçekten aldıgımın ertesi gün çıkmaya başlıyorlar her duşta almakta ayrı işkence jiletle bile acıyor vallaaa..bakalımm şimdilik bikiniyi hep agda ile almaya kararlıyım:)

arkadaşlar ben bugün lazer apilasyon yaptırdım. hiç mi hiç acımadı. aslında acısaymış daha iyiymiş. üstelik bu ikinci seansıydı. aslında bence lazer çok iyi ama ama ama herkeste değil işte. bana kesinlikle garanti vermediler. çok sert ve siyah sanıyordum alakası yokmuş. sarı ve ince olduğundan görünmüyor dedi. demek insan sevmediğinden sert ve siyah geliyormuş. ilk defa fırça gibi kıllarım olmadığına çok üzüldüm :) her seferinde kuaföre aldırmaya filan gidemem ayaklarım geri gidiyor boşuna vakit geçiriyordum. lazer kesin çözüm olur gibi gelmişti bugün hüsrana uğradım.
kıllarınız sertse siyahsa kalınsa kesinlikle lazere gidin diyorum. ben öyle olmasını çok istiyordum. arkadaşım gitti 1 yıla dağıldı 2 ayda bir gitti ama artık hiç bişi kalmadı. çok kısa bir işlem biip bipp yapıp geçiyor dokunmuyor bile havadan öyle.
1 ay sonra bakıcam duruma göre karar vercem bundan sonra ne yapacağımı.. ooff off ümitliydim aslında:(

canimcim genital bolge laserle oluomu?nasil oluoo acaba biliomusun>

Merhaba arkadaşım, biliyorum kolay değil ama ilk sefer dayanırsan daha sonrakiler hep daha az acıtacak. önce çamsakızı ağdayı çok kaynar suya koy kutusuyla 10 dk erisin. sonra kaşıkla bir yemek kaşığı dolusu mermerin üstüne al. biraz soğusun hemen kaldırırsan eline yapışır. başına bela olur. yine bir kaşıkla mermerden alabilirsin. elinle uzatarak katla, katla altın sarısı olana kadar bu işlemi yap. daha sonra küçük parçalara ayır.( bu arada tüylerin çok uzun olmasın. benim kısa tüyleri de alıyor çam sakızı. en üst kısmından başla, temizlendikçe başarabildiğini görüp gerisinide halledeceksin eminim. yanına da ıslak mendil al. çok kullanışlı oluyor. (bu arada ben emla kremi falan da denedim. emin ol hiçbir faydası yok. )) tüylerin üzerine yapıştır nasıl kolayına gelirse çek. yalnız uzun süre bekletme. kolay gelsin. bu işi yapamayacak biri varsa o da bendim ama yaptım. ve başka bir şey düşünemiyorum sadece çam sakızı

evde sir olmuyo.bende geçen gece denedim rezil ettim her yerim yapış yapış oldu
en iyisi kuaför.vede öle hemen pat diye açmıyosun canım sana kapama kumaşı veriyolar .azar azar açıyosun yani. tamamen değil

ya öleymıs azar azar acıomuussunda yıne de alt ları (dudakların oldgu yerı) da acıosun yanı en sonunda tamamen acmıs oluosun :S :delphin:

ufff o altlar evde de alınmıo ztn yaaakafamçokkarıştı

yaa arkdslar bıde malum bölegenın derısı gergın dııl,elle germek gerekıo ama olmuo ıste hem ger hem cek :S

bende iki aydır çamsakızı ile alıyorum..... ben beni bildim bileli jilet kullanıyordum malum orman gibi mşlhı vardı kılların..yalnız sadece bikiniyi alabiliyorum ,,dudaklar alt kısmı beceremiyorum ve aşırı agrıyor.oraları yine jiletliyorum:(jiletten nefret ediyorum gerçekten aldıgımın ertesi gün çıkmaya başlıyorlar her duşta almakta ayrı işkence jiletle bile acıyor vallaaa..bakalımm şimdilik bikiniyi hep agda ile almaya kararlıyım:)

yaa dudakların ustu de acıo agda ıleee :((
bıde gergın degıl ya orda derı o yuzden agdayı cekerkern derım de cıkıp gelecek dıe cook korkoprumm been :((
sen nası yapıosun canm??delikafadulden

Back