kizlar butun sayfalari okuduktan sonra dayanamadim
14-22 yaslar arasinda hep jiletle aldim okadar kalinlasmistiki artik her hafta alir olmustum agdayada cesaret edemiyodum bacaklarim k.altlarim heryerime agda yapiyodumda oraya gelince i-ih mumkun degildi yazlari bikini kenarindan temiz gorunsun die sadece kenarlara agda yapmam bile yeterliydi kalan kisimlara korkumu buyutmeye
sonrasinda 10 senelik arkadasim ve surekli gittigim kuaforun sahibi arkadasimin israri hatta tehtitleriyle utana sikila actim elimle orte orte agda yaptirdim ilk aldirdigim andaki aciyi anlatamam bile ama nasil bir rahatlik anlatamam bebek gibi yumusacik oldu sonraki 2-3 almadan sonra aci da azaldi ve tugler azalmaya basladi
sonraki yaz sehir disinda oldugum icin birkac defa jiletle almak zorunda kaldim. tekrar hic aldirmamis halime geri donup tekrar agdaya baslayip o aciyi tekrar yasayinca tobe ettim.
son 1 senedir evliyim ve ve artik kendim yapiyorum agdami evlenene kadar beceremiyodum kendime agda yapmayi daha dogrusu altlarini alamiyodum ama sebebinin kullandigim agadan oldugunu agda bantlarini denedikten sonra anladim. hazir agda bantlari hem cok temiz kullanabiliyosun hemde istedigin gibi makasla kucultup en zor yerleri bile cok rahat acisiz aliyosun. agda bantlarini kullandiktan sonra epilasyon yapilan yer bebe yagiyla cok rahat temizlenebiliyo hem bebe yaginin rahatlatici ve nemlendirici etkisiyle agda sonrasi yasadiginiz aci ferahliga donusuyo
benim soyliycegim butun arkadaslarim mumkunse biran once jiletten kurtulun zaman gectikce killar dahada kalinlasiyo hatta ayni kokten 2ser 3er cikiyo cekiceginiz aciyi arttirip kil koklerinin yonunu degistiriyor. yakin gordugunuz birine ilk agdanizi yaptirabilirsiniz.
yok genede yaptiramam diyorsaniz tavsiyem kucuk kucuk kil koklerinin yonune gore yapistirarak cekin
en buyuk sorun altlar onuda aynayi altiniza koyup tuvalete oturur gibi comelerek ufak ufak alirsaniz goruceksiniz acinin azaldigini
sunuda soylemem lazim her ay regl olmadan once yaparim 1 sonraki regl donemine kadar tertemiz geziyorum. bu agda bantlari cok kisa ikende alabiliyo ve agda bantlari sir bazli oldugu icin azalmasinada yardimci oluyo
canım kullandığın markayı alabilir miyiz ?
kaydirigubbakcemile5
Kızlar başlarda yazdım belki yazdıklarımı okuyan olmuştur. yazılarımın üzerinden yıllar geçmiş ve ben yine dönüp dolaşıp jilete başladım birara soğuk ağda bantları kullanıyordum gerçektende çok rahatlamıştım nasıl oldu hasta oldum çok uzadılar tekrar bir çırpıda kurtulayım diye jilet vurdum vuruş o vuruş ... offf yani hala kurtulamadım şunlardan... :çok üzgünüm:geçenlerde senelerdir gittiğim kuaförde çalışan kızla uzun uzun konuştum bu konuyu gel illada gel utanırım diyorum ne utanması ya ben günde kaç kişiye yapıyorum diyor ama ben pozisyonları düşünüp hayal edince çok utanıyorum
canim benim kullandigim agda bandi veet elinle isitip yapistiriyosun bikini bolgesini alirken ben bandi makasla keserek kucultuyorum
hatta bazen biyiklarimi yada kaslarimin ustunu falanda aliyorum bu bantla kisacikta olsa aliyo tugleri
ben yaklaşık 3 aydır bacak bölgesi için epilatör kullanıyodum, geçenlerde cesaretim geldi genital bölgeye uyguladım...ve çok kızdım kendime çünkü canım HİÇ acımadı keşke daha önce yapsaymışım...ve batık da olmadı ( gerçi ben düzenli olarak peeling yapıyorum onun etkisi olabilir )
zaten maşallah ağrı eşiğim çok yüksektir benim normal ağdada bile o bölgede hiç acı hissetmem maşallah:roflol:
kızlar jiletten şaşmayın şakkıdı ağrı yok sızı yok yapışkanlık yok şutarafagitti
kızlar jiletten şaşmayın şakkıdı ağrı yok sızı yok yapışkanlık yok şutarafagitti
ben de o bantları kullanıyorum gerçekten çok pratik. bir tarafını kaç defa kullanabiliyosun cnm? ben 2-3 kez yapıştırdıktan sonra zorlaşıyo ben de atıyorum. acaba hatalı mı kullanıyorum?! :uhm:
malesef ciletler kulübündenim bendenefret etsemde bi bikini bölgesini agda yada epilasyon aleti ile almaya dayanamıyorum kızlar..bu hafta yine deniycem emla ile agdayla bidaha yapamassam pes edecem jilete devam etcem..nefret ediyorum her banyoda jiletle ugraşmaktan..
Ağda ile de alıyorum epilatörlede alıyorum bazen eldivenlede alıyorum.
Jilete karşı bi hassasiyetim var benim yaa hiç jilet kullanmadım
Jileti elimle tutamam bile-tatlicadiarzu-
Ağda bantlarını hiç denemedim pratik mi oluyo acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?