Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

canım kullandığın markayı alabilir miyiz ?

kaydirigubbakcemile5

en çok hassas bölgeler acıyor değilmi kızlar özellikle bikini ve koltuk altı
ama zamanla ağda yada epilatörle aldıkça tüyler inceliyo,yani jiletteki gibi çıkmıyo tüyler
alışıncada eskisi kadar acı vermiyor kılları almak

ağda bantı olarak ben lapiden markayı tuttum ,diğerlerini beceremedim
çok temiz çekiyor kılları ,ama elinizin içinde ısıtıp iyice ovuşturmanız gerekiyor kullanmadan önce

canım kullandığın markayı alabilir miyiz ?

kaydirigubbakcemile5

canim benim kullandigim agda bandi veet elinle isitip yapistiriyosun bikini bolgesini alirken ben bandi makasla keserek kucultuyorum

hatta bazen biyiklarimi yada kaslarimin ustunu falanda aliyorum bu bantla kisacikta olsa aliyo tugleri

arkadaslar bende 18 yasında ıken kuafor bı arkadsımı eve cagırıp aldırıyorudum ona.üç kez aldırdım arkadasıma fakat hep yara oluyordu kabuk bağlamalar sıvılceler,ıkı gun yürümem değişiryordu ınanın :bbo:

6 ay hep jılet kullandım fakat kasıklarıma bulasınca cok rahatsız oldum ve kuafore gıttım tabı jıletten agdaya donunce cok zor oluyo.kızada bende yara yapıyo eger yapmazsa gelırım sans dedım ve cok sukur ufak tahriler harıc bısı olmadı.sunada yıne kuafore gıdıyorum uc hafatda bır.ayrıca bazı arkadaslar aynı kısıye gıdersenız utanmazsınız demiş,ben hep aynı kuafore gıdıyorum fakat orda calışan kızlar o kdara cok degıstı kı artık arsız oldum kım gelırse aa sen yenı mı basladın fln dıyıp yaptırıyrorum ağdamı delikafadulden

ama gercekten buyuk bı temızlık,annemde kızıyor evlenıncedemı gıdıcen dıye,kendısı ağdayı evde yapıyo,ben beceremem dıye korkuyorum,cok kasılıyorum ztn aldırıken :bbo:

ama herkese öneririm sir ağdayı,cok rahat gamyoncuiremsu

Kızlar başlarda yazdım belki yazdıklarımı okuyan olmuştur. yazılarımın üzerinden yıllar geçmiş ve ben yine dönüp dolaşıp jilete başladım birara soğuk ağda bantları kullanıyordum gerçektende çok rahatlamıştım nasıl oldu hasta oldum çok uzadılar tekrar bir çırpıda kurtulayım diye jilet vurdum vuruş o vuruş ... offf yani hala kurtulamadım şunlardan... :çok üzgünüm:geçenlerde senelerdir gittiğim kuaförde çalışan kızla uzun uzun konuştum bu konuyu gel illada gel utanırım diyorum ne utanması ya ben günde kaç kişiye yapıyorum diyor ama ben pozisyonları düşünüp hayal edince çok utanıyorum

arkadasim kuafor ben ilk agdami ona yaptirmistim hep te ona yaptiriyorum tr ye gittigimde
onlar neler neler goruyolar ve kesinlikle islerini cok ciddi yapiyolar
ilk yaptirdiginda utanman normal jiletten tekrar agdaya donerkende zorlanabilirsin ama nasil bir rahatlik oldugunu biliyomussun en fazla iki seferde disini sikicaksin
sonrasi piril piril
simdi evliyim iyiki agdaya alistirmisim kendimi diyorum hatta ve hatta dun agda yaptim kendime ve hayatimda ilk defa 10 dk anca surdu
herkeze tavsiyem

ben yaklaşık 3 aydır bacak bölgesi için epilatör kullanıyodum, geçenlerde cesaretim geldi genital bölgeye uyguladım...ve çok kızdım kendime çünkü canım HİÇ acımadı keşke daha önce yapsaymışım...ve batık da olmadı ( gerçi ben düzenli olarak peeling yapıyorum onun etkisi olabilir )
zaten maşallah ağrı eşiğim çok yüksektir benim normal ağdada bile o bölgede hiç acı hissetmem maşallah:roflol:

canim benim kullandigim agda bandi veet elinle isitip yapistiriyosun bikini bolgesini alirken ben bandi makasla keserek kucultuyorum

hatta bazen biyiklarimi yada kaslarimin ustunu falanda aliyorum bu bantla kisacikta olsa aliyo tugleri

ben de o bantları kullanıyorum gerçekten çok pratik. bir tarafını kaç defa kullanabiliyosun cnm? ben 2-3 kez yapıştırdıktan sonra zorlaşıyo ben de atıyorum. acaba hatalı mı kullanıyorum?! :uhm:

Çok özendim sanaaa

ya kizlar ben veetin sitesinde agdalarin kullanim kilavuzuna baktim orda kesinlikle genital bolgeye uygulamayiniz diyor.e siz nasil yapiyorsunuz?

kızlar jiletten şaşmayın şakkıdı ağrı yok sızı yok yapışkanlık yok şutarafagitti

malesef ciletler kulübündenim bendenefret etsemde bi bikini bölgesini agda yada epilasyon aleti ile almaya dayanamıyorum kızlar..bu hafta yine deniycem emla ile agdayla bidaha yapamassam pes edecem jilete devam etcem..nefret ediyorum her banyoda jiletle ugraşmaktan..

kızlar eğer dayanamıyorsanız bir kez ağdacıya gidip yaptırın sonra kıllar eskisi gibi kalın çıkmayacakları için ikinci ağda yada apilasyonunuzu kendiniz daha kolay ve daha az acıyla uygularsınız

ben de o bantları kullanıyorum gerçekten çok pratik. bir tarafını kaç defa kullanabiliyosun cnm? ben 2-3 kez yapıştırdıktan sonra zorlaşıyo ben de atıyorum. acaba hatalı mı kullanıyorum?! :uhm:

yoo agda banlarini ilik agda gibi cok defa kullanamiyosun cok dogru 2-3 den sonra zaten eriyip yapistirdigin yerde kaliyo yada olu derileri topladigindan yapistirsanda kil cekmiyo

insallah alistirabilirsin kendini
disini sikip ilkini atlatabilsen keske rahatligini hissettikten sonra dilini disini sika sika yapicaksin sonrasinda
emla yi surdukten sonra beklemen gerektigini ve arada bir cimbizla cekerek nekadar uyustugunu kontrol etmeyi ihmal etme olurmu

Ağda ile de alıyorum epilatörlede alıyorum bazen eldivenlede alıyorum.
Jilete karşı bi hassasiyetim var benim yaa hiç jilet kullanmadım
Jileti elimle tutamam bile-tatlicadiarzu-
Ağda bantlarını hiç denemedim pratik mi oluyo acaba:uhm:

baby im hepsini denedim bana en pratigi agda banti geldi ne yalan soylim kerkesinki baska oluyo tabii

ay ağdacıya gidiyorum valla 5 dakikada alıyor süper bişey ben beceremediğimden değil canım acıyorya kıyamıyorum kendime ,daha uğraşmam jiletle eldivenle felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…